Dalan Roxy Matik Bahar Çiçekleri Toz Sabun 2000 Gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dalan Roxy Matik Bahar Çiçekleri Toz Sabun 2000 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SADELYA Satıcı Ünvanı: BAGTUR KARGO ULUSLAR ARASI TAŞIMACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0129036041192491 Vergi Kimlik Numarası: 1290360411
    Bu ürün SADELYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dalan Roxy Matik Bahar Çiçekleri Toz Sabun 2000 gr ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Geniş ürün çeşitliliği bulunan dalan firması birçok temizlik ürünüyle tüketiciye hizmet vermiştir. Dalan kimya, ürünlerini roxy markasıyla da piyasaya sürmektedir. Dalan roxy uzunca bir süredir tamamen doğal ve bitkisel yağlardan elde edilmiş ürünlerini insanlara ulaştırmakla birlikte, sağlığa uygun temizlik ürünleri ile hijyen elde etme imkanını tüketiciye sunmuştur. Roxy dalan, çıkarmış olduğu roxy bebek sabunu ile bebeklerin hassas tenlerine uyum sağlayacak bir ürün hizmeti vermeyi hedeflemiştir. Bebeklerin kıyafetlerini yıkarken annelerin en çok endişelendikleri durum deterjanlarda bulunan kimyasalların bebeklerinin hassas ve savunmasız vücutlarına zarar vermesidir. Roxy bebek deterjanı annelerin bu endişesini gidermekte yardımcı olacaktır. Bebek çamaşırlarında kullanım için güvenlidir. Hassas tenlerin zarar görmemesine yardımcı olur. Dalan sabun kıyafetlerinde yıpranmamasına yardımcı olur. Bebek kıyafetleri
  • mama dökülmesi, kusma vb. nedenlerle daha sık kirlenir. Roxy ürünü sayesinde defalarca güvenle yıkama yapabilirsiniz. Ayrıca hepimiz giysilerimizi yıkadığımız deterjanların kıyafetlerimizde güzel ve kalıcı bir koku bırakmasını isteriz. Dalan bahar çiçekleri içerisinde bulunan bahar çiçeklerinin özlü kokusu tam olarak istediğiniz mis kokuyu bebeklerinizin kıyafetlerine taşır. Bu ürünü aynı zamanda tüm narin çamaşırlar da kullanabilirsiniz. Sizde bu ürünü kullanırken, bir deterjandan elde etmek istediğiniz sağlığa zarar vermemeye yardımcı ve hijyenik sonuçlara kavuşabilirsiniz. Aynı zamanda kendinizi sevdiklerinize tavsiye edici roxy bebek deterjanı yorumu yaparken bulabilirsiniz. ÜLKE:TÜRKİYE ÜRETİCİ FİRMA: DALAN KİMYA END.A.Ş. KEMALPAŞA CAD.NO:9 PINARBAŞI/İZMİR TEL:0800 415 24 08 )

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
Geri Bildirim Ver