Dalan Zeytinyağlı Defne Sabunu 900 G

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
4 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
109,95 TL
Kurumsal Fatura
118,95 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL

Ürün Bilgileri

Dalan Zeytinyağlı Defne Sabunu 900 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dalan Zeytinyağlı Defne Sabunu, zeytinyağlı sabun denildiğinde akla ilk gelen markalardan olan Dalan kalite ve güvencesi ile üretilir. Ürünlerini, geçmişin saflığıyla günümüzün modern teknolojisini buluşturarak üreten Dalan, mis gibi defne yaprağıyla zeytinyağlı sabun formülünü bir araya getirerek kullanımınıza sunar.
Geri Bildirim Ver

Dalan 29869840 900 g Zeytinyağlı Defne Sabunu

Dalan zeytinyağlı defne sabunu 900 g ürünü, sağlıklı ve güvenilir bir banyo sabunu almak isteyen müşterilerin bir numaralı tercihi arasında yer almaktadır. Gerçek ve doğal zeytinyağından imal edilen bir sabun arayanlar bu ürünle hayallerine kavuşabilirler. Ciltlerinin ihtiyacını doğal ürünle karşılamak isteyenler için dikkat çekici bir hal almaktadır. Sağladığı faydalar ve birçok özelliğiyle Dalan doğal zeytinyağlı defne sabunu 900 g ciltlere estetik görünüm katmaktadır. Kesinlikle kimyasal bir ürün olmayıp, ikinci sınıf işçilikle üretilmeyen bu ürün, orijinaldir. Geçmiş deneyimlerle ve teknolojinin katkıları ile üretilen bu defne sabununa online siparişle sahip olabilirsiniz.

  • Renk ve koku tamamen doğaldır. Hiçbir katkı maddesi içermez.
  • Kutu içerisinde altı adet sabun bulunmaktadır.
  • %100 el yapımı, doğal bir sabundur.

Dalan 900 g Zeytinyağlı Defne Sabununun Özellikleri Nelerdir?

Dalan 900 g Zeytinyağlı Defne Sabununun Özellikleri Nelerdir?

Birinci sınıf işçilikle üretilen Dalan antik zeytinyağlı defne sabunu 900 g ağırlığındadır. Fiyat performans ürünü olarak dikkat çeken bu sabundan altı adet gönderilmesi talebi arttırmaktadır. Her bir sabunun 150 gram ağırlığında olması, sabundan alınacak etkinin süresinin uzun olmasını sağlamaktadır. Hoş kokusuyla ilgi çekici olan Dalan zeytinyağlı defne sabunu 900 g ürünü, güzel kokusunu hiçbir katkı maddesi olmadan sağlamaktadır. %100 bitkisel olarak üretilen bu sabun, müşteri sağlığını esas almaktadır, Doğal bir sabun olmasıyla dikkatleri üzerine çeken bu sabun, gerçek defne yağı ve zeytinyağından üretilerek bunu sağlamaktadır. Dalan zeytinyağlı defne sabunu 900 g yorum bölümünde belirtildiği üzere bu sabun %100 el yapımı ile üretilmektedir. Günlük kullanım için son derece ideal bir tasarıma sahip olan sabunu satın alarak özelliklerinden faydalanabilirsiniz.

Dalan 900 g Zeytinyağlı Defne Sabunu Nasıl Muhafaza Edilir?

Cildin şık ve estetik görünüm kazanmasını sağlayan defne sabunu, abartıya kaçmak istemeyip, tasarruf yapmak isteyen kişiler için en uygun seçeneklerden biridir. Altı adetlik paketiyle bunu kanıtlayan Dalan zeytinyağlı defne sabunu 900 g ürünün muhafazası da önemli bir ayrıntıdır. Haşerelerden ve zarar verebilecek maddelerden uzak tutmak gerekmektedir. Oluşabilecek sorunları düşünerek üretilen bu sabun, hiçbir katkı maddesi içermeyen doğal kokusu sayesinde haşerelerin çoğalmasını ve barınmasını engellemektedir. Güven veren bu özellikleri sayesinde muhafaza etmek daha kolay hale gelmektedir. Kuru, serin ve karanlık ortamlarda muhafaza edilebilir. Dolapta da muhafaza edilebilen defne sabunu, müşterisine zorluk değil, kolaylık sağlamaktadır.

Dalan 900 g Zeytinyağlı Defne Sabunu Faydaları Nelerdir?

%100 bitkisel olarak üretilen sabunun katkı maddeleri ile üretilen sabunlarla karıştırılmaması gerekir. Defne yağı ve zeytinyağından üretilen bu sabun ciltleri sağlıklı bir şekilde nemlendirip, yağı ve kiri derinlemesine temizler. Sivilcelere iyi gelen sabun, siyah nokta oluşumuna engel olarak pürüzsüz bir cildin oluşmasında etkilidir. Sinek ve böcek ısırıklarının oluşturduğu kaşıntıları önleyen zeytinyağlı sabun, polen ve toza karşı da oldukça etkilidir. Bebeklerde pişikten dolayı oluşan yanma ve kızarıklığa iyi gelmektedir. Bebek bakımında, ebeveynlerin elini kolaylaştıran defne sabunu, %100 el yapımı olmasıyla birlikte oluşabilecek şüpheleri ortadan kaldırmaktadır. Egzama ve ayak mantarları gibi farklı rahatsızlıklara da iyi gelen defne sabunu faydaları ile müşterilerin taleplerini karşılamaktadır. Saç derisindeki bakterilere iyi gelen sabun, saç derisini besleyerek kepeklenme ve yağlanmayı durdurur. Canlandırmaya ve yumuşatmaya yardımcı olan bu sabun, saç ve tüm vücut için güvenle kullanılmaktadır. Dalan zeytinyağlı defne sabunu 900 g fiyatlarına ve değerlendirmelere bakıldığında hem kokunun hem de etkinin müşteriler tarafından çok beğenildiği görülmektedir.