Dalan D'olive Zeytinyağlı Yoğun Bakım Kremi 20 ml

24 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
29,90 TL
Kurumsal Fatura
33,75 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
52,43 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dalan D'olive Zeytinyağlı Yoğun Bakım Kremi 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mucize Temizlik Ambalaj ve Kağıtçılık Satıcı Ünvanı: EMEL DOĞANER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3950737553
    Bu ürün Mucize Temizlik Ambalaj ve Kağıtçılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dalan dOlive Yoğun Bakım Kremi 20 ml ÜRÜN ÖZELLİKLERİd'Olive Yoğun Bakım Kremi" Ege Zeytinyağıyla geliştirilmiş özel formülü ile kuru ciltlerde hızla emilip, kaybettiği nemi geri kazandırmaya yardımcı olur. Yağlılık hissi bırakmayan yapısı ile cildi yoğun bir şekilde rahatlatmaya, yumuşaklık ve esneklik kazandırmaya yardımcı olur. d’Olive yoğun bakim kremi nin yıpratıcı dış etkenlere karşı cildi uzun süreli koruma özelliği sayesinde çatlak el ve topukların bakımı için idealdir. ÜLKE:TÜRKİYE ÜRETİCİ FİRMA:DALAN KİMYA END.A.Ş.KEMALPAŞA CAD.NO:9PINARBAŞI/İZMİR TEL:0800 415 24 08

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
Geri Bildirim Ver

Dalan Dolive 20 ml Yoğun Bakım Kremi

Epidermis olarak da bilinen en üst deri, çevresel etkenlerden korunmak için çeşitli bakım rutinlerine ihtiyaç duyar. Dalan Dolive yoğun bakım kremi, bu rutinlerin son aşaması olarak cildi çepeçevre korumaya alır. İhtiyaç duyuldukça tüm cilde uygulanması önerilen krem, kuruluğu ve matlığı ortadan kaldırmak için çalışır. Ultra nemlendirici krem, zaman ve çevresel etkenler nedeniyle oldukça kuruyan cildi yeniden canlandırmaya ve gençleştirmeye yardımcı olur. Özellikle kuruluk ile ortaya çıkan çatlamış, yaşlı ve mat görüntü, Dalan yoğun bakım kremi ile konforlu bir şekilde giderilebilir. İçeriğini Ege’nin en değerli zeytinlerinden alan krem, uygulandığı anda esnek ve rahat bir his yaratır. Bu ürün, cilt dokusundaki tüm boşluklara dolarak kısa sürede emilir.

  • İçerik: Zeytinyağı ve shea yağı
  • Miktar: 20 ml
  • Uygulama: El ve vücut

Dalan Dolive Bakım Kremi İçindekiler Nelerdir?

Dalan Dolive Bakım Kremi İçindekiler Nelerdir?

Dalan Dolive yoğun bakım kremi, değerli içeriği ile cildin ihtiyaç duyduğu yapı taşlarını konforlu ve hoş bir şekilde sağlar. İstenen her cilt bölgesine uygulanabilen bu ürün, doğallığıyla her kesimden beğeni kazanır. Dalan d’Olive yoğun bakım kreminin içinde öncelikli olarak zeytinyağı ve shea yağı bulunur. Kremin içindeki zeytinyağı, Ege’nin en değerli zeytinlerinden doğal yollarla elde edilir. Zeytinyağının cilt üzerindeki yenileyici, tedavi edici ve rahatlatıcı etkisi, Dalan krem sayesinde konforla buluşur. Krem, kurumuş cildi yenilemek için zeytinyağından en yüksek faydayı alabilmeyi sağlar. Shea yağı ise A, F, E ve D vitaminleri açısından yoğun olması sayesinde cildi daha genç ve bakımlı bir görünüme kavuşturur. Cilt dokularının birbirini sıkıca tutmasını sağlayan bu doğal yağ, yoğun bir şekilde nemlendirerek kırışıkları azaltma etkisi de gösterir.

Dalan Dolive Bakım Kremi Her Cilt İçin Uygun mu?

Dalan Dolive Bakım Kremi Her Cilt İçin Uygun mu?

Zeytinyağlı içeriğiyle öne çıkan Dalan Dolive yoğun bakım kremi, her cilt tipi için uygundur. Hassas ve doğal içeriğe sahip ürün, herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Yoğun nemlendirici özelliği bulunan krem, öncelikli olarak kuru ciltler için fayda sağlar. Zaman içinde nem ve yağ dengesi bozularak kuruyan ve matlaşan cilt, Dalan krem sayesinde eski sağlığına kavuşabilir. Kimyasallardan uzak üretilen yoğun bakım kremi, kuru ciltleri olması gereken nem ve yağ dengesine ulaştırır. Ayrıca Dalan Dolive 20 ml yoğun bakım kremi, diğer cilt türlerinin nem ve yağ oranlarını korumak için çalışır. Çevresel etkenlerden en çok zarar gören el, dirsek, diz ve omuz gibi vücut bölgeleri, kremin yoğun içeriğiyle tedavi edilir. Uygulamanın ardından kısa süre içinde emilen krem, günü konforlu ve huzurlu geçirmenize yardımcı olur.

Dalan Dolive Bakım Kremi Ne İşe Yarar?

Dalan D'olive yoğun bakım kremi, kuruluk ve sızı hissedilen cilt bölgelerini gün boyu rahatlığa kavuşur. Dalan Dolive yoğun bakım kremi, doğal yağlar açısından zengin içeriği ile öncelikli olarak nemlendirme özelliğine sahiptir. Bu krem, kuru ve yıpranmış ciltleri olması gereken nem ve yağ dengesine ulaştırmaya yarar. Uygulandığı andan itibaren gerginlik hissini ortadan kaldıran krem, 24 saate kadar yumuşak, pürüzsüz ve ferah bir cilt yaratır. Bu ürün, zengin formülü ile bir gün boyunca cildi dış etkenlere karşı korur. Düzenli uygulamayla yapı taşlarını yeniden kazandıran krem, esnek, genç, canlı ve parlak bir cilt görünümü yaratır. Dalan D'olive yoğun bakım kremi kullananlar, ilk uygulamada bile kuruluk ve gerginlik hissinin ortadan kalktığından bahseder. Kullanıcılar, düzenli uygulamanın ardından ürünün bakımlı ve genç bir cilt yarattığından söz ederler. Dalan Dolive 20 ml yoğun bakım kremi yorumlarını inceleyerek ürünün aldığı kullanıcı memnuniyetini görebilirsiniz. Yumuşak ve pürüzsüz bir cilt için bu kremi, Trendyol’dan satın alabilirsiniz.