Daler Rowney Georgian Yağlı Boya Goc 38ml Ivory Black

89 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
12.000 TL'ye 1.200 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
120 TL115 TL
Kurumsal Fatura
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,49 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Daler Rowney Georgian Yağlı Boya Goc 38ml Ivory Black

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZGÜN KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: MESUT ÖZGÜN KIRTASİYE İNŞAAT EMLAKÇILIK OTOMOTİV TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6191273610
    Bu ürün ÖZGÜN KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Georgian Oil Colors, modern ve parlak renkler, optimum pigment yükleri ve fırça ve bıçak altında çok tatmin edici bir hisle çağdaş sanatsal ifadeyi zenginleştiriyor. Geleneksel olarak hazırlanmış İngiltere'de üretilen Georgian Yağlı Boya, yaştan kuruma ve hatta her renkte performansa ve renk tutarlılığına sahiptir. Dikkatli bir formülasyonundan dolayı, Georgian Yağlı Boya renkleri genellikle çok sınırlı miktarda ortam gerektirir, böylece tüpten düz bir şekilde doğru bir şekilde yararlanılabilir ve böylece sanatçının spontan bakış açısına konsantre olmasını sağlar. Daler Rowney Georgian Yağlı Boyalar ressamlar ve öğrenciler için hazırlanmıştır. 54 renk seçeneği mevcuttur. 24 tek pigment rengi. 31 opak veya yarı opak renk. Boyaların rengi, hem ince hem de macun kıvamında kullanabileceğinşz çok yönlü bir boya türüdür. Boya pigmentlerden ve bitkisel yagdan yapılır ve yoğun renkler verir. Yagli Boyalar çok yavas kurur, böylece uzun bir süre için düzeltmeye ve boyamaya devam etmenizi saglar. Bu tip boyalar konusunda çok benzersiz olan sey, tam olarak uygulandigi zamanki gibi kurumasıdır Fırça darbesi ıslak veya kuru olsa da keskin olur. Dahası, kurutma işlemi sırasında renk değişikliği olmaz. Renk tonlarında hacim kaybı olmaz. Çok saf ve yoğun renkler sanatçılar için idealdir. Renklerin parlaklığı, yapışkanlığı ve kuruma süreleri uyumludur. Daler Rowney Georgian Yağlı Boyalar Birbirleri ile kolayca karıştırılarak ara renkler elde edilebilir. Fırça darbelerinde son derece iyi çizgiler oluştururlar. Boyanın yağ gibi kaygan yapıya sahip olması, fırça darbelerini çok belirgin olmasını ve boyanın sabitlenmesini sağlar. Eserleriniz bittikten sonra yağlı boya vernik yardımı ile ister parlak ister mat şekilde olsun, koruyabilirsiniz. Boyaların çok katı gelmesi halinde Terebentin ve Keten yağı yardımı ile inceltebilirsiniziz. Fırçalarınızda kalan yağlı boya artıklarını, vücudunuza ve elbisenize bulaşan boyaları çok vakit geçmediyse, Terebentin yardımı ile kolayca temizleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver