Dalin Bebe Sabunu Hassas Ciltler Için 100 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
59,85 TL
Kurumsal Fatura
59,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dalin Bebe Sabunu Hassas Ciltler Için 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: atoly Satıcı Ünvanı: KADİR SOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7720912887
    Bu ürün atoly tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dalin Bebe Sabunu Hassas Ciltler İçin 100 gr • Dalin Yeni Formül Sabun klinik testler ile kanıtlanmış yumuşacık formülü, bebeğinizin hassas cildine özel olarak geliştirilmiştir. • Saç ve vücut temizliğinde her gün güvenle kullanabilirsiniz. • El yıkamaya uygundur. • Kolay durulanır. • Paraben, SLS, SLES, alkol, phenoxyethanol, silikon içermez. • Hipoalerjeniktir. • Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Geri Bildirim Ver

Dalin Bebek Sabunu 100 gr

Temizlik ürünlerine günlük hayatta sıklıkla ihtiyaç duyulur. Dalin sabun 100 gr bebeğinizin hassas cildi için özel olarak tasarlanmış yapısı ile büyük beğeni toplar. Aynı zamanda göz yakmayan formülü ile banyoyu keyifli ve kolay hale getirir. Gelişmiş formülü ve avantajları ile Dalin bebek sabunu sizi her anlamda memnun eder. Dalin bebek sabunu, tüm cilt tiplerine uyumlu maddelerden oluşan bir formüle sahiptir. Bu sayede gönül rahatlığı ile bebeklerde kullanılabilir. Vücudu zararlı bakterilerden arındırır. Dalin bebek sabunu 100 gr, hassas ciltlerde de rahatlıkla tercih edilebilir. Hassas ciltlere uyumlu saf ve kalıntı içermeyen doğal formülasyona sahiptir. Bebeğinizin cildini koruyarak temizliğini sağlar ve saf kokusu ile canlandırıcı etkiye sahiptir. Ürün; aşındırıcı, kalıntı bırakan cilde zarar verebilecek hiçbir madde içermez.

  • Hassas ciltler için
  • Göz yakmayan formül
  • Hipoalerjenik

Hassas Ciltlere Uygun Dalin Bebek Sabunu Özellikleri

Hassas Ciltlere Uygun Dalin Bebek Sabunu Özellikleri

Ürünün, başarılı formülü klinik testlerle kanıtlanır. Yumuşak formülü sayesinde bebeklerin ciltlerini tahriş etmeden tam temizlik sağlar. Bu sayede alerji ile oluşabilecek kötü durumları ortadan kaldırır. Bebekler ve yetişkinler için üstün temizlik sağlar. Bebek sabunu dalin gelişmiş formülü sayesinde cildinize zarar vermeden pratik ve rahat bir temizlik deneyimi sunar. Klinik testlerle kanıtlanmış yumuşak formülü sayesinde cildi ve saçları temizler, canlandırır ve arındırır. Aynı zamanda saçların ve cildin sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlar. Ürün, zararlı kimyevi maddeler içermeyen yapısı sayesinde kolay durulanabilir böylece pratik bir kullanım sağlar. Hoş kokusu sayesinde ferahlık katar. Güvenli bakım sağlar ve günlük temizlik ihtiyacında kullanmak için idealdir. Zararlı bakterilerden arındırır. Bol köpüklü yapısı sayesinde kolayca temizlik sağlar. Hızlı köpüren yapısı sayesinde konforlu ve kolay bir kullanım imkanı sunar.

Dalin Bebek Sabunu 100 gr Yorumları

Dalin Bebek Sabunu 100 gr Yorumları

Bu ürün, bebeklerin günlük bakım ve temizliği için kullanabilir aynı zamanda mis kokusu ve saf yapısıyla yetişkinler içinde kullanımı mümkündür. Kolaylıkla durulanabilir bir yapıya sahiptir. Böylece zararlı bakterilerden arındırırken tahriş etmez. Aynı zamanda cildi nemlendirir. Bol köpüklü yapısı ve hoş kokusu ile yorulmadan temizlik sağlar. Temizlik etkisini ve nemlendirici yapısını ilk kullanımdan itibaren fark edilir. Bebeğinizin cildini tahriş etmeden temizler nemli ve sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen kalitesini kanıtlamış formülü ile eşsiz temizliğe ve ferahlığı size sunar. Nesillerdir bebekliğin kokusu olarak size ferahlık sağlar. Kolay durulanabilir yapısı sayesinde hiçbir kalıntı bırakmaz. Bu sayede temizlik hissine ve pürüzsüzlüğü size sunar. Siz de Dalin bebek sabunu 100 gr yorumları sayesinde kolaylıkla ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Uygun Dalin Bebek Sabunu 100 gr Fiyatı

Uygun Dalin Bebek Sabunu 100 gr Fiyatı

Dalin bebek sabununu bebeğinizin cildinde ve kendi cildinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üstün temizleyici ve bakterilerden arındırıcı formülü sayesinde bütüm temizlik ihtiyacınızı karşılar. Kolayca durulanır ve cildinizde kalıntı bırakmaz. Ferah kokusuyla her yıkamadan sonra bebek kokusu teninizde kalır. Alkol, paraben gibi cildinize zarar verebilecek aşındırıcı maddeler içermez. Doğal yapısı sayesinde Dalin bebek sabunu cildinizi ve saçlarınızı besler, ışıl ışıl bir görünüme kavuştururken eşsiz kokusuyla ferahlık katar. Dalin bebek sabunu kalitesi ile her anlamda size ihtiyacınız olanı sunar. Anti alerjik yapısıyla tüm hassas ciltlerde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bu sayede her yaştan kullanım için uygundur. Dalin bebek sabunu 100 gr fiyatı ürünün özelliklerine göre belirlenir ve size sunulur. Siz de bu ferah koku ve gelişmiş formüle sahip ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.