4
Bebek Çamaşır Yumuşatıcısı kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

Dalin Konsantre Yumuşatıcı Bahar Ninnisi 1200 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
550 TL'ye 50 TL İndirim
139,80 TL
Kurumsal Fatura
143,75 TL
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dalin Konsantre Yumuşatıcı Bahar Ninnisi 1200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GrossBirlik Satıcı Ünvanı: GROSS E-TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411115097200001 Vergi Kimlik Numarası: 4111150972
    Bu ürün GrossBirlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dalin Konsantre Yumuşatıcı Bahar Ninnisi 1200 ml Dalin Bahar Ninnisi Konsantre Yumuşatıcı, klinik testlerle kanıtlanmış formülü ile bebeğinizin hassas cildine özel olarak geliştirilmiştir. Yumuşacık çamaşırlarınızda bahar çiçekleri kokusunun keyfini çıkarabilirsiniz. Boya içermez. Çamaşır makinesi ve elde yıkama için uygundur. Çamaşırlarda 4 kat fazla kalır.
Geri Bildirim Ver

Bahar Ninnisi Konsantre Yumuşatıcı ile Temiz Çamaşırlar

Bebek kıyafetlerini ve narin çamaşırları temizlemek için kullanılan Dalin bahar ninnisi bebeğiniz için özel olarak üretilmiştir. Bu yumuşatıcı, giysilere yumuşaklık ve hoş bir koku verir. Özellikle anneler tarafından beğenilen Dalin yumuşatıcı bahar ninnisi, ekonomik fiyat seçenekleri açısından da tercih edilir. Bu açıdan güvenle kullanabilirsiniz. Farklı çiçek kokularına sahip Dalin bahar ninnisi konsantre yumuşatıcı çeşidi, rüya bahçesinden gelen çiçeksi kokusu ve lavantanın eşsiz tazeliğine sahiptir. Konsantre parfüm içeriği sayesinde kıyafetleriniz uzun süre güzel kokar. Özel boyalar içermeyen formülleriyle güvenle kullanılabilir. Bebeklerin hassas teniyle mükemmel uyum sağlayan bu yumuşatıcı, geniş bir seçenek yelpazesine de sahiptir. Bu açıdan Dalin konsantre yumuşatıcı bahar ninnisi 1200 ml seçeneğini seçerek uzun süreler boyunca kullanabilirsiniz. Ayrıca, bebeğinizin hassas cildini koruyan bu yumuşatıcı, dermatolojik olarak test de edilmiştir.

  • Bebeğiniz İçin Bahar Ninnisi
  • Giysilere Yumuşaklık ve Hoş Bir Koku Verir
  • Mükemmel Uyum

Hassas Ciltli Bebeklere Özel Konsantre Yumuşatıcı 1200 ml

Hassas Ciltli Bebeklere Özel Konsantre Yumuşatıcı 1200 ml

Hassas ciltli bebekler için özel olarak üretilen Dalin bahar ninnisi yumuşatıcı, birçok aile tarafından güvenle tercih edilir. Bebeğinin hijyenine ve sağlığına önem veren ebeveynler, bu ürün sayesinde ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Bu yumuşatıcılar bebek kıyafetlerinin yıkandıktan sonra topaklanmasını engeller ve zararlı kimyasallar içermez. Özel formülüyle bebek cildine çok uygundur. Ayrıca, yürüme, emekleme ve hareket etme gibi işlemler sırasında giysilerin sertliğinden dolayı bebeğin cildinin tahriş olmasını önlemeye yardımcı olur. Ayrıca çamaşırlara hoş bir koku veren bahar ninnisi konsantre yumuşatıcı 1200 ml seçeneği, doğal içeriğiyle kullanıcıların güvenini kazanmıştır. Herhangi bir kimyasal içermeyen bu yumuşatıcı, sağlık bilincine sahip insanlar için favori bir ürün halindedir. Üstelik bahar ninnisi kokusuna sahip kıyafetler, bebeğinizin daha mutlu olmasını sağlar. Bu yüzden Dalin bahar ninnisi kullananlar tarafından tam puan almıştır.

Bahar Ninnisi Konsantre Yumuşatıcı ile Yumuşacık Giysiler

Bahar Ninnisi Konsantre Yumuşatıcı ile Yumuşacık Giysiler

Bebekler için özel olarak tasarlanan bahar ninnisi konsantre yumuşatıcı 1200 ml, her türlü bebek için uygun bir seçenek olarak karşınıza çıkar. Dermatolojik olarak test edilmiş bu yumuşatıcılar, hipoalerjenik formülasyonlarla yapılır. Giysilere hoş ve taze bir koku verir. Ayrıca bu yumuşatıcıyı kullanarak çevrenin korunmasına da yardımcı olabilirsiniz. Bu yumuşatıcılar, kirin giysilere bulaşmasını önler ve yumuşacık giysilere sahip olmanızı sağlar. Bu açıdan bahar ninnisi yumuşatıcısı ile yıkanan çamaşırların esnekliğini ve yumuşaklığını hissedebilirsiniz. Giysinin lif dizilişini etkin bir şekilde düzenleyen bu yumuşatıcı sayesinde hava giriş ve çıkışı cilde düzgün bir şekilde iletilebilir. Ayrıca bu ürün sayesinde renk solması gibi durumlar da azalır ve Dalin bahar ninnisi kokusu bebeğinizi mutlu edebilirsiniz. Giysileri yumuşak tutmak için yumuşatıcıyı güvenle tercih edebilirsiniz.

Bahar Ninnisi Konsantre Yumuşatıcı 1200 ml Fiyatları

Bahar Ninnisi Konsantre Yumuşatıcı 1200 ml Fiyatları

Dalin yumuşatıcılarının fiyatları birbirinden farklılık gösterebilmektedir. Ürün boyutu ve içeriği, fiyatlandırma üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Bu açıdan konsantre yumuşatıcılar, normal yumuşatıcılara göre biraz daha pahalı olabilir. Ancak konsantre yumuşatıcılar ile daha fazla çamaşır yıkayabilmek mümkündür. Bu durum ise uzun vadede faydalıdır. Üstelik Dalin markasının bahar ninnisi konsantre yumuşatıcısını 1200 ml şeklinde tercih ederseniz 40 ila 50 yıkamaya kadar çamaşır yıkayabilirsiniz. Bu sayede uzun süreli kullanım ile bütçenize katkıda bulunabilirsiniz. Bu ürünü satın almak için ise Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz. Bu sayede bahar ninnisi konsantre yumuşatıcı 1200 ml yorum ve değerlendirmelerini inceledikten sonra ürünü güvenle sipariş edebilirsiniz.