Dalin Marka: Kolay Tarama Spreyi Badem Yağlı 200 Ml Kategori: Saç Kremi

124,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
800 TL'ye 10 TL İndirim
4. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
111,35 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dalin Marka: Kolay Tarama Spreyi Badem Yağlı 200 Ml Kategori: Saç Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇAVDAR TİCARET Satıcı Ünvanı: MERVE BENLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1539440817200001 Vergi Kimlik Numarası: 2310770946
    Bu ürün ÇAVDAR TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Body,img,div img {width: 100%
  • } dalin kolay tarama saç spreyi badem özlü dalin kids "kolay tarama spreyi" çocuklar için özel olarak geliştirilmiştir. Özel formülü ile zor taranan, karışmış, düğüm olmuş saçların taranmasını kolaylaştırır. Saça yumuşaklık verir. Hem ıslak hem de kuru saça uygulanabilir. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Durulama gerektirmez.• badem özü ve panthenol ile zenginleşen yumuşak yeni formül
  • karışmış saçların kolay taranmasını sağlarken, • saça yumuşaklık ve parlaklık verir.• %95 doğal kökenli içeriği sahiptir.• %0 paraben, boya, sls, sles, alkol, phenoxyethanol

Ürün Özellikleri

  • Etki Sabit Tutma
  • Hacim 200-399 ml
Geri Bildirim Ver

Dalin Kolay Tarama Saç Spreyi Badem Özlü

Saçlar yapılan işlemlerden dolayı zarar görebilir. Yapısından dolayı birbirine dolaşmaya müsait olabilir. Yıpranmasını engellemek ve rahat bir şekilde tarayabilmek için yardımcı bir sprey kullanmak fayda sağlar. Spreyi seçerken içeriğine dikkat etmek gerek. Zarar vermeden etkili olacak ve doğal içerikli bir spreyi tercih etmek ihtiyaç duyulan kullanımı sağlar. Dalin kolay tarama saç spreyi badem özlü ile artık saçlarınızı kolayca tarayabilirsiniz. Çocuklar için özel olarak geliştirilen badem özlü Dalin kids spreyini korkmadan uygulayabilirsiniz. Özel formülü sayesinde zor taranan, karışmış, düğüm olmuş saçlara uygulanır. Hızlıca karışıklıkları açar ve rahat bir şekilde taramanızı mümkün kılar. Dalin kolay tarama saç spreyi kuru ve ıslak saça uygulanabilen formülüyle beğeni toplar. Spreyi uyguladıktan sonra herhangi bir durulama gerekmez.

  • Yumuşaklık verir
  • Parlaklık sağlar
  • Saça zarar vermez

Dalin Badem Özlü Kolay Tarama Saç Spreyi Özellikleri

Dalin Badem Özlü Kolay Tarama Saç Spreyi Özellikleri

Saça zarar vermeyen bir sprey tercih etmek önemlidir. Aksi takdirde ortays kötü sonuçlar çıkabilir. Özellikle çocukların kullanacağı ürünlerin doğal bir içeriğe sahip olması gerekir. Dalin kolay tarama spreyi badem yağlı 200 ml zarar vermez ve özel formülü sayesinde bakım yapar. Badem özü içeren ve panthenol ile zenginleşen özel formülü ile saçlarınız yumuşacık olur. Badem yağı kökten uca besleyerek güçlü bir şekilde uzamasına yardımcı olur. E vitamini içerdiği için canlılık verir. Koparak veya kırılarak dökülmeleri önler. Dalin kolay tarama saç spreyi badem özlü özellikleri incelendiğinde %95 oranında doğal kökenli içeriğe sahip olduğunu görebilirsiniz. Dermatolojik olarak test edilen Dalin spreyi güvenle kullanabilirsiniz. Ürün paraben, boya, sls, sles, alkol, sabun ve phenoxyethanol içermez. Dolayısıyla saçınıza hiçbir zarar vermez.

Dalin Badem Özlü Kolay Tarama Saç Spreyi Avantajları

Dalin Badem Özlü Kolay Tarama Saç Spreyi Avantajları

Çocuklar ve bebekler için üretilen bu ürün, dermotolojik olarak test edilmiştir. Hipoalerjenik olması sayesinde çocuklar için daha güvenli bir ürün haline gelir. Karışıklıkları ve düğümleri hızlıca çözer ve kolay bir şekilde taranmasını sağlar. Islak saça uygulamadan önce havlu ile nemi alıp kullanılması daha etkili olur. Diplere gelmeyecek şekilde sadece uç kısımlara uygulamak daha sağlıklı bir sonuç verir. Uyguladıktan sonra nazik bir şekilde tarayabilirsiniz. Ürün durulama gerektirmeyen bir kullanım sunar. 200 ml olduğu için uzun bir kullanım ömrüne sahiptir. Bilinen Dalin kokusu sayesinde kullandıkça etrafa güzel bir koku yayarsınız. Her yaşa uygundur. Dalin kolay tarama saç spreyi badem özlü kullananlar sadece çocuklar değildir. Yetişkinler de spreyi rahatlıkla kullanabilir. Çocuklar için üretilen ve zararlı maddeler içermeyen ürün sağlıklı ve güvenli kullanım imkanı sağlar.

Dalin Badem Özlü Kolay Tarama Saç Spreyi Fiyatı

Dalin Badem Özlü Kolay Tarama Saç Spreyi Fiyatı

Dalin kolay tarama saç spreyi badem özlü fiyatı belirlenirken ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurulur. Doğal içeriği ve badem özüne sahip olmasından dolayı özellikle ebeveynler tarafından sık tercih edilir. İçerisinde insan sağlığına zararlı olan alkol, paraben ve boya gibi kimyasalları barındırmaz. Üstelik saçlara ışıltı verir. Sahip olduğu Dalin kokusu ve badem özünün birleşimi sayesinde çevredeki insanların dikkatini çeker. Durulama gerektirmediği için de rahat bir kullanım sağlar. Saçlarınız dolaşık olduğu zaman hızlıca kullanabilirsiniz. Anında çözüm getirir, düğümleri ve karışıklıkları yok eder. Saç uçlarına birkaç fıs sıkıp tarama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Dalin kolay tarama saç spreyi badem özlü yorum kısmını inceleyip gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz. Bu sayede sizden önce bu ürünü alıp deneyen kişilerin düşündüklerini öğrenebilirsiniz. Araştırma yaptıktan sonra saçlarınızı yumuşacık yapacak olan bu ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.