Dalin Nem Kaybına Karşı Formul Vazelin 100 ml

70,10 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (63)
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
750 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
147,33 TL
Kurumsal Fatura
72,42 TL
Kurumsal Fatura
86,86 TL
Kurumsal Fatura
117 TL90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dalin Nem Kaybına Karşı Formul Vazelin 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EPEDY Satıcı Ünvanı: EGE PHARMA ECZA DEPOSU LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325108493600001 Vergi Kimlik Numarası: 3251084936
    Bu ürün EPEDY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dalin vazelin 100ml klasik
  • Dalin vazelin
  • Nem kaybına karşı etkili formül.
  • Cildi korur ve nemi hapsederek cildin onarılmasını sağlar.
  • Nem kaybına karşı en etkili formül ile üretilmiştir.
  • Klinik testlerle kanıtlanmış yumuşak formülü ile bebeğinizin ve sizin hassas cildine özel olarak geliştirilmiştir.
  • Bebeğinizin cildini korumak ve pişik oluşmasını önlemek için her bez değişiminden ve banyodan sonra kullanım için idealdir.
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir.
  • Boya içermez.

Ürün Özellikleri

  • Etki Nemlendirici
Geri Bildirim Ver

Dalin Nem Kaybına Karşı Formul Vazelin 100 ml

Cilt bakımı bebekler için önemli bir yere sahiptir. Ciltlerinin tahriş olmaması ve kızarmaması için onlara özel olarak üretilen ürünlerin uygulanması gerekir. Pişik gibi durumların önüne geçmek için kullanılabilecek olan nemlendirici ürünler, cildin nemli ve yumuşak kalmasına katkı sunar. Bebeklere özel formülüyle üretilen Dalin nem kaybına karşı formül vazelin 100 ml olarak ambalajlanır. Uygun miktarlarda ürüne sahip olan kutu içerisinden parmaklarınızla kremi alıp bebeğinizin cildi üzerine uygulayabilirsiniz. Ürün, temiz bir kokuya ve yumuşak bir hissiyata sahiptir. Bebeğiniz için her duştan sonra ve bez değişiminin ardından güvenle kullanabilirsiniz. Kuru ciltleri yumuşatan yapıdaki 8690605035228 kodlu ürünle bebeğinizin cildine ihtiyaç duyduğu nemi sağlayabilirsiniz. Klinik testlerden geçirilen özel formüle sahip olan ürün, bebeğinizin cildinde nemin korunmasını sağlar.

  • Yumuşak yapı
  • Hassas bünyeler için özel formül
  • Etkin nemlendirme

Yumuşak Yapısıyla Dalin Vazelin

Yumuşak Yapısıyla Dalin Vazelin

Klinik testlerle kanıtlanan yumuşak bir yapıya sahip ürün, bebeğinizin cildini korumanız için ideal özelliklere sahiptir. Ciltteki nemi hapseden ve korunmasını sağlayan ürün, bebeğinizin cilt bariyerinin sağlıklı bir yapıya sahip olmasını destekler. Pişik oluşumunun önüne geçmek için her bez değişiminden sonra Dalin bebek vazelin ürününü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bebeğinizi rahatsız edebilecek olumsuz durumların önüne önceden geçebilirsiniz. Boya ve paraben içermeyen formülüyle hassas cilt yapısına sahip müşterilerin ve bebek sahibi ebeveynlerin güvenle kullanabileceği ürün, etkili nem koruması sağlar. Kuru cilt yüzeyini nemli bir hale getiren ürün, cildin çatlaması gibi durumların önüne geçer. Kuruyan bölgelere uygulayabileceğiniz Dalin vazelin 100 ml ile bebeğinizin cildindeki nemi koruyabilirsiniz. Bu bölgelerin nemli bir yapıya sahip olmasını sağlayabilir, bebeğinizin rahat hissetmesine yardımcı olabilirsiniz.

Neme Doyan Ciltler İçin Dalin Bebek Vazelin

Neme Doyan Ciltler İçin Dalin Bebek Vazelin

Dermatolojik olarak test edilen ürün, bebekler ve hassas bir cilt yapısına sahip olan müşteriler için uygundur. Cildi anında nemlendiren ve nemi koruyan yapısıyla dikkat çeken ürün, kurumuş bölgeleri tazelenmiş ve canlı bir yapıya kavuşturur. Cildin onarılmasına da katkı sağlar. Tazelenmiş, ferahlamış ve nemli bir görüntüye kavuşmanıza yardımcı olur. Nem kaybını azaltmaya yönelik özel bir formül ile üretilen ürün, günlük kullanıma uygundur. Bununla beraber bebeğin cildini korumak için bir bariyer görevi görür. Kuruma, çatlama ve tahriş gibi durumların önüne geçerek etkili bir şekilde koruma sağlar. Yetişkinlerin kullanımı için de uygun özelliklere sahip olan ürün etkili koruma ve nemlendirme özelliğiyle dikkat çeker. Nitelikli formülü ve etkili yapısıyla Dalin vazelin kullananların beğenisini toplar. Bebeğiniz ve kendiniz için ürünü satın alabilir, cildinizin ihtiyaç duyduğu nemi sağlayabilirsiniz.

Nemi Hapseden Yapısıyla Dalin Vazelin Uygun Fiyatlarla

Nemi Hapseden Yapısıyla Dalin Vazelin Uygun Fiyatlarla

Her bez değişiminden ve banyodan sonra kullanılabilecek olan ürün, cilt bariyerini korur. Bununla beraber cilt tabakasına nemi hapseder. Daha sonra oluşacak tahriş, kızarıklık ve pişik gibi durumların önüne geçer. Cildin kaygan bir yapıya sahip olmasını sağlayarak pişiğe sebep olan sürtünmeyi engeller. Nemin cilde hapsolmasını kolaylaştırırken kuruyan bölgelerin tazelenmesine de yardımcı olur. Uygun aralıklarda yer alan Dalin nem kaybına karşı formül vazelin 100 ml fiyatı bütçe dostudur. Güçlü formülüyle kısa sürede etki gösteren ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Dalin nem kaybına karşı formül vazelin 100 ml kullananların düşüncelerini de inceleyebilirsiniz. Önceden satın alan müşterilerin yazdığı Dalin nem kaybına karşı formül vazelin yorumlarından yola çıkarak ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Etkili koruma sağlayan ürünü satın alarak kendi cildinizi ve bebeğinizin cildini etkili bir şekilde nemlendirebilirsiniz.