6
Bebek Sabunu kategorisinde
en çok satılan 6. ürün

Dalin Bebek Sabunu 100 gr

99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (56)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
45,10 TL
Kurumsal Fatura
79,90 TL49 TL
Kurumsal Fatura
49,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dalin Bebek Sabunu 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BabixKids Satıcı Ünvanı: İDRİS TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Siirt Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350541151
    Bu ürün BabixKids tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebek Sabunu 100 gr
Geri Bildirim Ver

Dalin Bebek Sabunu 100 gr

Duş alırken ihtiyaç duyulan ürünlerden birisi sabundur. Birçok farklı marka tarafından üretilen sabunlar hassas cilde sahip olan bebekler ve çocuklar için özel formüller kullanılarak üretilir. Dalin farkıyla üretilen Dalin bebek sabunu 100 gr seçeneği bebeklerinizi yıkarken size yardımcı olan ürünlerdendir. Bu seçenek hassas ciltler için özel formülle üretilir. Yumuşak dokusu sayesinde bebeğinizin vücuduna direkt olarak temas ettirebilirsiniz. Aynı zamanda bu sabun göz yakmayan özelliğe sahiptir. Ürün kolayca köpürebilen özelliktedir. Cildi nemlendirerek özellikle soğuk kış aylarında kuruma oluşmasını önler. Vücutta yer alan zararlı bakterilerden bebeklerinizi arındırır. Hoş kokuya sahip olan bu ürün içeriğinde herhangi bir alerjen parfüm içermez. Ürünü kolayca banyolarınızda muhafaza edebilir, minikler için güvenle kullanabilirsiniz.

  • Hoş koku
  • Yumuşak ve hafif yapı
  • Uzun süre kullanma imkanı

Yumuşak Dokulu Dalin Bebek Sabunu

Yumuşak Dokulu Dalin Bebek Sabunu

Pratik kullanıma sahip olan Dalin bebek sabunu sayesinde bebeklerin cildinin kurumasını önleyebilirsiniz. Özel formül geliştirilerek üretilen sabun, özellikle soğuk aylarda bebeklerinizin cildinin kurumasını önler. Vücudu nemlendiren özelliği bulunan ürün, aynı zamanda güzel bir kokuya da sahiptir. Tatlı kokusuyla dikkatleri çekmeyi başaran ürün, bebeklerinizin sağlığını tehdit edecek herhangi bir madde içermez. Gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz sabun, 100 gram ağırlığındadır. Bu oran, ürünü uzun süre kullanabilmeniz için oldukça yeterli bir ölçüdür. Vücutta yer alan zararlı bakterileri arındırarak bebeklerin temiz kalmasını sağlar. Yumuşak bir dokuya sahip olan sabunu vücutla birebir temas ettirebilirsiniz. Alerjiye sahip olan kişiler de ürünü rahatlıkla kullanabilir. Gözleri yakmayan özelliği sayesinde bebeklerinizin canını yakmadan rahat bir şekilde duş aldırabilirsiniz. Ürünü ıslak cilde uygulayıp kolayca köpürmesini sağlayabilirsiniz. Kolay köpürme özelliğinin yanı sıra kolay bir şekilde durulanabilir.

Güzel Kokulu Dalin Bebek Sabunu

Güzel Kokulu Dalin Bebek Sabunu

Bebeklerin hassas cilde sahip olduğu bilinen bir gerçektir. Bu yüzden bebeklerin cildine temas eden sabunlar arasından tercih yaparken dikkatli olmanız önerilir. Dalin’in sahip olduğu bebek sabunu, cildi tahriş etmeyen ve sağlığı açısından uygun olan ham maddeler kullanılarak üretilir. Ürün cildi nemlendirir. Bu sayede cildin kurumasının önüne geçer. Bunun yanı sıra oldukça güzel bir kokuya sahiptir. Göz yakmayan özelliği bulunan ürünü kullanırken bebeklerinizin canını yakmadan kullanabilme imkanına sahip olursunuz. Dalin bebek sabunu 100 gr kullananlar üründen oldukça memnundur. Dalin bebek sabunu 100 gr yorum kısmında da bu memnuniyetlerini dile getirirler. Seçeneği tercih etmeden önce yorumlara göz atmanız ürün hakkında daha detaylı bir şekilde bilgi sahibi olmanıza yardımcı olur. Yorumları ve değerlendirmeleri inceledikten sonra seçeneğin bebeğiniz için uygun olup olmadığını ürünü satın almadan önce tespit edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Dalin Bebek Sabunu 100 gr

Uygun Fiyatlı Dalin Bebek Sabunu 100 gr

Dalin bebek sabunu fiyat konusunda oldukça uygundur. Her bütçeye hitap eden ürünün fiyatı belirlenirken birçok farklı husus göz önünde bulundurulur. Bu hususlar arasında üretim aşamasında ham maddesi, ölçüsü, özellikleri ve kullanım alanı gibi hususlar bulunur. Yumuşak dokusu ve güzel kokusuyla müşterilerin ilgisini çekmeyi başaran ürün, nemlendirici özelliğe sahiptir. Bebeğinizin cildinin kurumasını önler. Ayrıca içinde sağlığı tehdit eden herhangi bir alerjen madde bulunmaz. Bu yüzden ürün oldukça sağlıklı bir yapıya sahiptir. Rahat bir şekilde kullanabileceğiniz seçeneğin direkt olarak vücutla temas etmesinde bir sakınca yoktur. Sadece bebeklerinizin banyosu için değil, isterseniz kendi kişisel bakımınız için de bu ürünü kullanabilirsiniz. Dalin bebek sabunu 100 gr fiyat kısmını ve ürünün özelliklerini inceleyebilir, dilerseniz Trendyol sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.