Damla Çocuk Yayınları Akıllı Damla Tüm Dersler Defterim 4 .sınıf

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Damla Çocuk Yayınları Akıllı Damla Tüm Dersler Defterim 4 .sınıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BATMAN BİLGE KİTAP KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: BATMAN BİLGE KİTAP KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0150085616400001 Vergi Kimlik Numarası: 1500856164
    Bu ürün BATMAN BİLGE KİTAP KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ilkokul 4. Sınıf müfredatı yenilendi. Bu defter
  • türkçe, matematik fen bilimleri ve sosyal bilgiler derslerinin yenilenen müfredatlarına göre hazırlanmıştır. Akıllı damla serisi ni destekleyen akıllı damla tüm dersler defterim ile daha başarılı olacaksınız. Neden mi? Çünkü bu defter sayesinde dersleri daha düzenli ve planlı takip edebileceksiniz. Bu defter üç ana bölümden oluşmaktadır: Öğrenelim Bu bölümlerde öğretmeninizin anlattığı konuları özet olarak kendiniz tekrar edeceksiniz. Böylece öğrenmenin ilk basamağı gerçekleşecektir. Pekiştirelim Bu bölümlerde öğrenmenin kalıcılığını sağlayan egzersizler bulacaksınız. Böylece tam öğrenme gerçekleşecektir. Uygulayalım Bu bölümlerde uygulamalar yapacaksınız. Öğrendiklerinizi daha iyi kavrayacaksınız. Türkçe
  • Matematik
  • Fen bilimleri
  • Sosyal bilgiler

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi Mesleki Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Damla Çocuk Yayınları 1267727 4. Sınıf Akıllı Damla Tüm Dersler Defterim

Damla çocuk yayınları akıllı damla tüm dersler defterim 4. sınıf kitabı 4. sınıfa geçmiş çocuklarınızı her açıdan desteklemek için hazırlanmaktadır. Her yıl daha çok ders ve konuyla mücadele etmeye çalışan çocukların destekleyici yayınlara ihtiyacı vardır. Bu destek yayınlar bazen soru bankaları, konu anlatımları ya da test içerebilmektedir. Damla çocuk yayınları akıllı damla tüm dersler defterim 4. sınıf, tüm bu destekleyici etkinlikleri içermektedir. Müfredata uygun yapısı sayesinde çocuklarınıza ünite bazlı destek sağlar. Defter olarak kullanılabilen bu ürün sayesinde, konuların önemli detayları vurgulanır, testlerle konu desteklenir ve kısa ama ayrıntılı bilgilendirmeler sayesinde okuyan kişiye her açıdan kolaylık sağlar. 4. sınıfta görülen tüm konuları içeren bu kitap, öğrencilere daha etkili ve hızlı bir öğrenim sağlamaktadır.

  • Müfredata uygun
  • Renkli baskı
  • Tüm dersler

Damla Çocuk Yayınları 4. Sınıf Akıllı Tüm Dersler Defterim Nedir?

Damla Çocuk Yayınları 4. Sınıf Akıllı Tüm Dersler Defterim Nedir?

Damla çocuk yayınları akıllı damla tüm dersler defterim 4. sınıf defteri yeni nesil müdredata uygun 4. sınıf tüm dersleri içermektedir. Defter olarak da kullanılan bu yardımcı araç ünitelere göre ayrı ayrı özenle hazırlanmış bölümler içermektedir. Bu bölümler konulara ait önemli notları barındırır. Bu notlar sayesinde öğrenciler hem konuları hatırlayabilir hem de daha uzun süre akıllarında tutabilirler. Öğrenciler bu defterler sayesinde pratik bir şekilde konu tekrarı yapabilirler. Damla çocuk yayınları akıllı damla tüm dersler defterim 4. sınıf defteri üzerine konuları takip ederek not alabilirsiniz. Bu notları ünitelere göre de sınıflandırabilirsiniz. Bu nedenle hem daha kısa sürede konularınızı pekiştirebilir hem de daha hızlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Damla çocuk yayınları akıllı damla tüm dersler defterim 4. sınıf akıllı tahta uyumlu özelliğiyle oldukça teknolojiktir.

Damla Çocuk Akıllı Tahta Uyumlu Tüm Dersler Defterim İçeriği Nasıldır?

Damla çocuk yayınları akıllı damla tüm dersler defterim 4. sınıf defteri Türkçe, matematik, fen bilimleri ve sosyal bilgiler derslerine ait tüm detayları içermektedir. Tek bir kaynak sayesinde tüm derslere erişebilir, konu tekrarı yapabilir, hızlı not alabilir ve emin adımlarla ilerleme kaydedebilirsiniz. Renkli sayfa yapısı sayesinde tüm bilgiler öğrencilerin aklında daha da kalıcı kalabilmektedir. Damla çocuk yayınları akıllı damla tüm dersler defterim 4. sınıf defterinde bulunan not bölümleri sayesinde öğrenciler dersi dinlerken bir yandan not da alabilirler. Öğrencilerin konuyu anlama ve dinleme yeteneklerini geliştirmek için tasarlanmış bu kaynak, öğrencilerin hafızalarını da güçlendirmektedir. Çok amaçlı defter sayesinde çocuklarınızın derslerini artık daha çok seveceği kesindir. Damla çocuk yayınları akıllı damla tüm dersler defterim 4. sınıf yorumlarını inceleyerek, ders çalışmayı seven öğrencilere tanıklık edebilirsiniz.

Damla Çocuk Yayınları 4. Sınıf Tüm Dersler Defterim Faydalı mıdır?

Damla çocuk yayınları akıllı damla tüm dersler defterim 4. sınıf defteri oldukça faydalı bir kaynaktır. Hem öğrenim yılları sırasında hem de yaz tatilinde öğrenciler konu pekiştirme, test çözme, konu anlatımı vb. amaçlar için bu kaynağı kullanabilirler. Ders çalışmak ya da konu tekrar etmek çoğu öğrenci için kolay değildir. Fakat kolay olmaması, öğrencilerin ders çalışma ya da konu pekiştirme gibi değerlerin gerekliliğini değiştirmez. Çocuklarınız bu defter sayesinde diğer ağır konu anlatım kitaplarını yanlarında taşımadan, tüm konulara erişebilirler. Bu defterle çocuklarınız eğitim hayatını eksiksiz tamamlayabilir, sağlam temellerle ilerleyebilir ve konu tekrar etme zahmetinden kurtulabilirler. Damla çocuk yayınları akıllı damla tüm dersler defterim 4. sınıf fiyatı da oldukça bütçe dostudur. Trendyol üzerinden ürünü satın alabilirsiniz.