Damla Sağlık Sağlık Hipoalerjenik Elastik Bandaj 15 Cm X 150 Cm

57 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Damla Sağlık Sağlık Hipoalerjenik Elastik Bandaj 15 Cm X 150 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAYZEN Satıcı Ünvanı: KAYZEN MEDİKAL İTRİYAT KOZMETİK TEMİZLİK MOBİLYA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541121931400001 Vergi Kimlik Numarası: 5411219314
    Bu ürün KAYZEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • D'S Sağlık Hipoalerjenik Elastik Bandaj 15 cm X 150 cm Kırık, çıkık, burkulma ve gerilme tedavisinde, kas ağrıları, adale yırtmaları ve kopmalarında, yumuşak doku traksiyonlarında, bel ve hareket mekanizması ağrılarında, sportif travmalarda ve cerrahi müdahaleler sonrasında destek ve sabitleyici olarak kullanılır. %100 pamuk ipliği ve gipe lateks ipliğinden üretilen elastik bandaj, hava geçirgenliği sayesinde sarıldığı kan dolaşımını engellemez, özel dokusu sayesinde alerji ve kaşıntı yapmaz.
Geri Bildirim Ver