Damla Yayınevi Etkinlikli Boyama (8 KİTAP)

144,70 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Damla Yayınevi Etkinlikli Boyama (8 KİTAP)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapaloku Satıcı Ünvanı: NURETTİN IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1725209945400019 Vergi Kimlik Numarası: 4670213341
    Bu ürün Kitapaloku tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Etkinlikli Boyama (8 Kitap) Yasemin Mimir Altunok / Damla Çocuk Yayınları Basım Yılı: 2018
  • Sayfa Sayısı: 128
  • Kağıt Türü: 1. Hm. Kağıt
  • Ebat: 19,5 x 27
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786059656436
  • Yazar: Yasemin Mimir Altunok
  • Boyama yapmak çocukların hayal güçlerini arttırdığı gibi sağ ve sol beynin birlikte çalışmasını sağlıyor ve odaklanma becerisini arttırıyor. Ayrıca boyama çalışmaları çocukların el-göz koordinasyonunu artırdığı gibi nesneleri hayal edebilme yeteneğini de güçlendirir. Bu serimizde çocuğun günlük hayatta karşılaştığı kavramlara yer verilmiştir. Çocuklar boyamaları yaparken kitabın içindeki etkinlikleri de uygulayacak ve böylelikle yeni öğrenme ortamları oluşmasına imkân sağlanmış olacaktır. Etkinlikleri uygularken çocuğun sorduğu sorulara cevap verilerek kavramların pekişmesi sağlanmış olacaktır. Eğlenceli renkli kaliteli zamanlar geçirmeniz dileğiyle...

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
Geri Bildirim Ver

Etkinlikli Boyama 8 Kitap ile Öğretici Boyama

Çocukların gelişimine katkı sağlayan çeşitli materyaller arasından yardımı yadsınamayacak derecede önemli olanlarından birisi de etkinlikli boyama kitaplarıdır. Kitaplar çocukların gelişimi için çok özel bir yere sahip olduğundan bu etkinlikli boyama 8 kitabını küçük yaş çocuklarına kitapları sevdirmek açısından kullandırmak önemlidir. Kitapta bulunan resimlerin görselleri sayesinde kavram pekiştirmeye yardımcı olurken aynı zamanda resimleri renklendirirken yaratıcılık özelliklerinin gelişmesine de fayda sağlar. Damla Yayınevi etkinlikli boyama 8 kitap gerek zihin gelişimine katkı sağlayan etkinlikli özelliğiyle gerek basım ve sayfa kalitesiyle gerek özel tasarımıyla öne çıkan ürünler arasındadır. Çocuklar için özel olarak hazırlanmış bu ürün sahip olduğu özellikleri ile farkını ortaya koymaktadır. Sizin de aradığınız etkinlikli bir çocuk boyama kitabı ise bu ürünü daha yakından inceleyebilirsiniz.

  • Çocuk Gelişimine Yardımcı
  • Kalitesiyle Kendinden Söz Ettiren
  • Çocuklar İçin Özel Tasarımlarıyla

Çocukların Zihin ve El Becerisini Geliştiren Etkinlikli Boyama 8 Kitap

Çocukların eğlenirken bir şeyler öğrenmesi en kalıcı öğrenim yollarından biridir. Bu ürün her bir kitapta farklı günlük hayattaki neslerini konu alan sekiz kitaptan oluşmaktadır. Her biri on altı sayfadan oluşan sekiz kitap halinde olmasının sebebi çocukların da nesneleri kolay kategorize edebilmeleri içindir. Bir diğer önemli özellik kitapların içinde bulunan etkinliklerdir. Bu etkinler sayesinde çocuklar kavramları zihinlerinde görselleri ile pekiştirebileceklerdir. Her biri özenle düşünülüp çizilmiş nesneleri boyarken seçecekleri renkler ve o renklerin kullanım şekilleri çocukların hayal güçlerini geliştirirken renklerle birlikte keyifli vakit de getireceklerdir. Aynı zamanda kalem tutuşu, çizgi içinden boyamaya çalışma sırasında el ve zihin koordinasyonları gelişecektir. Çocuklar için eğlendirirken öğretmenin keyfine sizler de varmak istiyorsanız etkinlikli boyama kitabını hemen edinebilirsiniz.

Kalitesi ile Kendinden Söz Ettiren Etkinlikli Boyama 8 Kitap

Alınan bir ürünün başta gelen en dikkat çeken özelliklerinden birisi kuşkusuz kalitesidir. Etkinlikli boyama 8 kitap sayfa basımıyla ve kalitesiyle adından söz ettirmektedir. Kullanıcı yorumlarında da görüleceği gibi beğenilen özellikleri arasında başta kalitesi gelmektedir. Kitapların kullanımında sayfa inceliği veya rengi gibi özellikler etkilidir. Etkinlikli boyama 8 kitap kalem darbeleriyle veya hafif dokunma ile yırtılmayan kaliteli sayfalara sahiptir. Kapak malzemesi kartondan üretilmiştir. Kapak tasarımı karton malzeme üzerine özenle basılmıştır ve kullanılan renk tonlarının uyumu ve de canlılığı sayesinde çocukların ilgisini kolaylıkla çekmektedir. Kitaplar çocukların rahat kullanımı göz önüne alınarak dizayn edilmiş olup boyutları da bu ölçülere göre tasarlanmıştır. Sevimli tasarımı ve kaliteli parlak basımıyla çocukların merak duyarak severek etkinliklerini ve boyamalrını yapacağı bu kitapları sizler de çocuklarınız için bakabilirsiniz.

Çocuklara Özel Tasarlanmış Çizimleri ile Etkinlikli Boyama 8 Kitap

Öncelikle eline alınan bir kitabın çekiciliği dış kapak tasarımıyla başlar. Bu ürünün kapak tasarımında çocukların sempatisini kazanacak sevimli karakterler ve onlara eşlik eden karakterize edilmiş sevimli nesneler bulunmaktadır. Bunlarla birlikte arka planda da tüm kapağı kapsayacak şekilde hazırlanmış ve çocuklar için ilgi çekiciliği arttırma amaçlı rengarenk ve dolu bir kapak tasarımına gidilmiştir. Her kitapta ayrı bir günlük hayat konusu işlendiği için kitap iç tasarımı da bu yolla oluşturulmuştur. Her kitap konusuna uygun figürlerle tasarlanmış çizimler içermektedir ve hepsi çizimleri destekleyici etkinlikler içerecek şekilde tasarlanmıştır. Kitapların her sayfasında özenle tasarlanmış olan çizimler sayesinde çocuklar vakitlerini hem yeni kavramlar öğrenerek hem de o kavramları renklendirirken hayal güçlerini geliştirerek kaliteli ve eğlenceli hale getirmesine yardımcı olacaktır. Bu ürün sayesinde sizler de bu deneyimi yaşayabilirsiniz. Siz de bu ürüne uygun fiyatlarla Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.