Dantela Vita Pamuk Saten Jakarlı Çift Kişilik Nevresim Takımı - Victoria Maldiv

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dantela Vita Pamuk Saten Jakarlı Çift Kişilik Nevresim Takımı - Victoria Maldiv

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Yorgan paylaşımında sıkıntı yaşayanlar için üretilen bu özel seri iki kişinin ayrı ayrı kullanımını sağlamaktadır.Ürünümüz %100 pamuk ipliğinden üretilmiştir. 1cm 2'de 83 tel iplik bulunmaktadır. Pamuk saten bir üründür. Yaz aylarında serin kış aylarında sıcak tutabilen yapıya sahiptir. Modele göre değişen özel tasarım nakış,güpür ve brode işlemeler mevcuttur. Yüksek kalite standartlarında üretilen ürünümüz de yıkama sonrası renk solması boyut küçülmesi ve pilling(boncunklanma) gibi sorunlar yaşanmamaktadır. Çarşaf boyutu standart boyutların üzerinde tutularak yatağın her köşesini kapatmakta ve toplanma riskini ortadan kaldırmaktadır. 1+1 olarak üretilen bu özel seride paket içeriği toplam 7 parçadan oluşmaktadır. 160x220cm Nevresim (2 Adet) 240x260cm Çarşaf (1 Adet) 60x80cm Yastık Kılıfı (2 Adet) 70x70cm Volanlı Yastık Kılıfı (2 Adet) Özel tasarım karton kutusu ile gönderilmektedir.
  • İade Koşulları : Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir. Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver