DAPYY STORE Dekoratif Işıklı Top Saçak Ip Günışığı Perde Led Aydınlatma

469 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  469 TL
%5 indirim
2 x  445,55 TL
891,10 TL
%6 indirim
3 x  440,86 TL
1.322,58 TL
%7 indirim
4 x  436,17 TL
1.744,68 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
20 saat 59 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8 saat 59 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
649,90 TL
8 saat 59 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
845,96 TL

Ürün Bilgileri

DAPYY STORE Dekoratif Işıklı Top Saçak Ip Günışığı Perde Led Aydınlatma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SARFEX STORE Satıcı Ünvanı: SERKAN DURMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3160993656
    Bu ürün SARFEX STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Işıklı Top Perde Led ışıkları doğum günü, baby shower, nişan, söz gibi etkinliklerde kullanabilirsiniz. Ya da yılbaşı, sevgililer günü, evlilik teklifi başta olmak üzere hayallerinizin sizi götürdüğü kadar farklı alanlarda sergilenmektedir. Dilerseniz hediyelik eşya olarak da düşünebilirsiniz.
  • Düğün davet organizasyonlarında ,mağaza ve restaurant vitrinlerinde muhteşem bir ambians yaratır.
  • Top sayısı 12 adet olup Toplamda 12 adet de saçak bulunmaktadır.
  • Saçaklar sırasıyla bir uzun saçak ve bir kısa saçak şeklindedir.
  • Kısa ( 50 cm uzunluğunda), 6 uzun ( 75 cm uzunluğunda) saçak bulunmaktadır. Kısa saçakların üzerinde 3 adet led, uzun saçakların üzerinde ise 5 adet led vardır. Her saçağın ucunda 8 cm çapında top vardır. Işık rengi: günışığı
  • Fişle çalışır
  • Ürün üzerindeki tüm ledlerin toplamı 108 adetdir.
  • Ürün topları cam değil kaliteli plastiktir. Ezilme ve eskime yapmaz
  • İade Koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata veya kartona sarılı ve kutusu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Dapyy Store Aydınlatma Ürünleri Trendyol'da!

Doğum günü, yeni yıl gibi kutlamalarda ortamı süslemeye yarayan birçok obje bulunur. Dapyy Store top saçak ipli LED aydınlatma, karanlık mekânlarda kullanılan, işlevsel bir üründür. Fişe takıldığında ampulleri gün ışığı rengi verir. Bu aydınlatma aksesuarı, tavandan aşağıya doğru sarkıtılabilir. Ürün pencere kenarlarında kullanılarak perde görünümünü andıracak şekilde de değerlendirilebilir. Dapyy Store dekoratif ışıklı LED aydınlatma mekânları güzelleştiren hoş bir aksesuardır. Ezilme ve eskime yapmayan dayanıklı bir ürün olması nedeniyle birçok kutlamada yeniden kullanıma hazırlanabilir.

  • Top Sayısı: 12
  • Saçak Sayısı:12
  • Çalışma Şekli: Fişe takılır

Dapyy Store Dekoratif Işıklı LED Aydınlatmanın Özellikleri Nedir?

Dapyy Store Dekoratif Işıklı LED Aydınlatmanın Özellikleri Nedir?

Dapyy Store top saçak ipli LED aydınlatma, 12 adet top içeren bir üründür. Üründe toplamda 12 adet saçak bulunur. Saçaklar estetik bir görünüm oluşturacak şekilde dizilmiştir. Ürün bir uzun bir kısa olacak şekilde simetrik dizime sahiptir. Üründe aydınlatma görevini üstlenen toplam 108 LED bulunur. Ürünün aydınlatma elemanları kaliteli bir plastik malzemeyle çevrelenir. Dapyy Store top saçak ipli LED aydınlatma dayanıklı materyallerden üretilir. Bu özelliği, ürünün farklı tarihlerde gerçekleştirilmesi planlanan organizasyonlarda defalarca kullanılmasını mümkün kılar. Ürünün fişe takılarak çalıştırılma özelliğinden yararlanılabilir. Bu aydınlatma, 220 W enerji ile çalışmaya uygundur. Aydınlatma ekipmanının fişi, ortam ışığından faydalanılan zamanlarda prizden çıkarılabilir. Eni 2.5 m olan dekoratif öge istenirse birden fazla temin edilerek uygulanacak ortamın genişliğine göre tüm alana uygulanabilir.

Dapyy Store Gün Işığı Perde LED Aydınlatmanın Ölçüleri Nelerdir?

Dapyy Store Gün Işığı Perde LED Aydınlatmanın Ölçüleri Nelerdir?

Dapyy aydınlatmanın kısa saçakları 50, uzun olanları 75 cm ölçüsündedir. Her saçağın ucunda birer top vardır. Bu toplar 8 cm çapındadır. Saçakların her birinde LED'ler bulunur. Kısa saçaklardaki LED sayısı 3'tür. Uzun saçaklardaki LED sayısı ise 5'tir. Topların içine de aydınlatma amaçlı LED'ler yerleştirilir. Topların içine yerleştirilmiş bu aydınlatmalar ürünün estetik görünümünü destekler. Şeffaf topların içine yerleştirilen LED'lerin bir diğer faydası da boyutuna kıyasla daha çok aydınlatma imkân vermesidir. Güvenli bir kullanım sağlayan bu ürün, saçakları gerdirilerek geniş bir alana uygulanabilir. Dilenirse Dapyy Store top saçak ipli LED aydınlatma, daha dar bir alanda saçaklar birleştirilerek de dekoratif bir malzeme olarak kullanılabilir. Ürün ideal ölçüleri sayesinde birçok farklı amaçla değerlendirilmeye uygundur.

Dapyy Store Top Saçak İpli LED Aydınlatma Nerelerde Kullanılır?

Dapyy Store Top Saçak İpli LED Aydınlatma Nerelerde Kullanılır?

Dapyy Store top saçak ipli LED aydınlatma, etkinliklerin aranan ürünlerinden biridir. Çeşitli konseptlerde yapılan kutlamalarda etkileyici bir atmosfer için bu aydınlatmadan yararlanılabilir. Bu ürün evlilik teklifleri, baby shower partileri, yeni yıla girerken yapılan yılbaşı ağacı süslemeleri gibi farklı kullanım şekillerine uygundur. Restoranlarda ve mağazalarda cam kenarına da uygulanabilen Dapyy Store gün ışığı perde LED aydınlatma iş yerlerine de güzel bir hava katar. Özenli ortamlardan keyif alanlar için gün ışığı rengini yansıtan bu ürünü tercih edebilir. Kapalı mekânları süsleyen bu dekoratif öge kış aylarında iç ısıtan bir görünüme sahiptir. Açık hava organizasyonlarında ağaç dallarına uygulanarak kullanılabilir. Bununla birlikte; balkonlarda, teraslarda verdiği loş ışıkla aydınlatma tercihi olabilir. Dapyy Store top saçak ipli LED aydınlatma, boyutları sayesinde minimum harcamayla gösterişli bir ortam oluşturmaya elverişli bir malzemedir. Ürün hakkındaki gerçek kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için Dapyy Store top saçak ipli LED aydınlatma yorumlarına göz atılabilir. Bu hoş dekoratif ürünü Trendyol üzerinden birkaç tıkla almanız mümkündür.