Dardanel Zeytinyağlı Ton Balığı 3X75 gr

138,71 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
300 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
238,71 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dardanel Zeytinyağlı Ton Balığı 3X75 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İşletme Kayıt No
  • TR 17-0047
  • Kullanım Önerileri
  • Pişirilmiştir. Doğrudan tüketilmiştir
  • Net Miktar (g/ml)
  • 225
  • Menşei
  • TÜRKİYE
Geri Bildirim Ver

Özel Formülü ile Silva Mop Islak Bez Etkili Temizlik

Ton balığı; katkısız % 100 doğal olarak üretilmektedir. Ton balığının zeytinyağı ile birleştirilmesi ile Dardanel zeytinyağlı ton, tamamen doğal içerikli ve katkısız olarak hazırlanmaktadır. Dardanel Zeytinyağlı Ton balığı okyanusların serin sularında yetişen ton balıkların Dolphin Safe sertifikasına sahip olan balıkçılar tarafından avlanmaktadır. Pasifik ve Hint Okyanusunda yetişen ve avlanan ton balığı orkinos olarak da bilinmektedir. Dardanel; ton balığını E vitamini zengini olan zeytinyağı ile birleştirerek satışa sunmaktadır. Dardanel ton balığı sade yapısını zeytinyağının eşsiz lezzeti ile birleştirmesi zaten lezzetli olan ton balığına daha da lezzetlendirmiş ve lezzetine lezzet katmaktadır. Dardanel zeytinyağlı ton balığı 3x75 g faydaları sağlıklı olan içeriği yüksek besin değeri ile ortaya koymaktadır. İnsan sağlığına da bu nedenle katkısı olan ürünün tercih edilmesi hafif lezzetler hazırlamanızı sağlar. Her zaman ve her yerde rahatça tüketilebilir. Çocukların gelişiminde etkisi büyük olmaktadır.

  • Eşsiz Lezzet
  • Yüksek Kalite
  • Doğal İçerik

Dardanel Zeytinyağlı Ton Balığı ile Etkili Performans

Hemen hemen her yaşta beğenilen lezzet olması özelliğini taşımakta ve kalp sağlığına olan etkisi de azımsanmayacak derecede olmaktadır. Dardanel zeytinyağlı ton balığı 3x75 g içeriği ile kalp sağlığına olan katkısı; insanlar tarafından sıkça tercih edilmektedir. Dardanel Zeytinyağlı Ton Balığı özellikle çalışan kişiler tarafından da sıkça kullanılmaktadır. Tadı ve lezzeti ile aranılan ve özlenen yiyecekler arasında olmaktadır. Balık tadını sevenlerin ama balık temizlemeye ve pişirmeye vakti olmayanların da alışveriş listelerinde yer alır. Dardanel Zeytinyağlı Ton balığı bu lezzetleri yanı sıra pratik olarak tüketimi de insanlara sunmaktadır. Makarnaların, sandviçlerin, dürümlerin daha saymakla bitiremeyeceğimiz birçok yiyecekle olan uyumu ve uygunluğu geniş alanlara yayılmaktadır. Farklı lezzetlerin ve tatların hazırlanmasındaki uyumu diyet listelerinde de yer almaktadır. Dardanel zeytinyağlı ton balığı 3x75 g, doyurucu ve tok tutma özelliği ile diyet yapanlarda az kalori alması gözden kaçmamış ve daha da önem kazanmaktadır.

Özel Lezzeti ile Dardanel Zeytinyağlı Ton Balığı

Balık tüketiminin çocukların gelişimindeki rolü hafife alınmayacak kadar önemlidir. Dardanel ton zeytinyağlı 3x75, katkısız ve sağlıklı olarak üretimi daha çok alanlarda, farklı lezzetlerin sunumunda aranılan marka olmaktadır. Salatalara olan uyumu evlerde ve işletmelerde de önem kazanmakta ve daha çok leziz salatalar hazırlanmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda daha çok çeşitlerinin hazırlanması sofralarda menüyü zenginleştirmektedir. Ton balığının içeriğinde bulunan EPA ve DHA maddeleri balığın özelliği olmakta, omega 3 yağ asidi ile proteinde yüksek olarak içinde bulunmaktadır. Ton balığının zeytinyağı ile birleştirilerek lezzeti artmakta açık rengi ve kolay servisi sayesinde açık ve kapalı ortamlarda kullanılmaktadır. Farklı lezzeti sayesinde misafir sofralarında yerini almaktadır. Arkadaş ortamlarında, öğün aralarında, pikniklerde, küçük atıştırmalıklarda tercih edilmiş ve her zaman yenmeye hazır halde olması Dardanel 75 gr x 3 zeytinyağlı ton balığı, aranılan ürünler arasında yer almaktadır.

Dardanel Zeytinyağlı Ton Balığı ile Modern Sunumlar

Aranılan lezzet ve yüksek kaliteli olması ile Trendyol'da yer alan 9052389 ürün kodlu ton balığı, tüketicilerine güven sağlamaktadır. Kullanıcıların, yiyeceklerin doğal ve katkısız olması ile pratik ve kolay tüketmesi yanında marka güvende olmasını istemektedir. Ürün açıldıktan sonra bitmemesi halinde buzdolabında zeytinyağının donması ile hava almasını önlemekte ambalajının güzel kapatılmasıyla buzdolabında 2 gün dayanabilmektedir. Bu özelliği ile ürünün israfına da engel olmaktadır. Dardanel zeytinyağlı ton balığı 3x75 g yorumları ile genel olarak olumlu dönüşler almakta bununla birlikte sağlıklı ve zengin içerikli olması hamile kadınların rahatça ve sıkça tüketmesini sağlamaktadır. Balığın içeriğindeki zengin vitaminler sayesinde çocukların beyin hücrelerinin gelişmesine yardımcı olmaktadır. Anne sütünden kolayca bebeğe geçmesi bebeğin sağlıklı olarak gelişmesinde de önemli olmaktadır. Ton balığı ayrıca yaşlılarda hazmı kolaylaştırması ve az kalorili olması sıkça tüketmelerini sağlamaktadır. Beyin hücrelerine verdiği destek ile orta yaş ve yaşlılarında göz bebeği olmaktadır. Bütün bu özellikleri ve memnuniyeti Dardanel Zeytinyağlı Ton balığı sağlamaktadır.