Dark Dk-ac-gk1000 Tr Usb Standart Siyah Gamer/ışıklı Q Klavye

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
393,87 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
421,23 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
420,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Dark Dk-ac-gk1000 Tr Usb Standart Siyah Gamer/ışıklı Q Klavye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknobiyotik Satıcı Ünvanı: AKORTEK BİLİŞİM SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0033041902300016 Vergi Kimlik Numarası: 0330419023
    Bu ürün Teknobiyotik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AÇIKLAMA Marka : Dark
  • Klavye Düzeni : Q Klavye
  • Klavye Bağlantı Tipi : USB
  • Renk : Siyah
  • Model Link :

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Yok
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Klavye Dili Türkçe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • RGB Aydınlatma Var
Geri Bildirim Ver

Dark Dk-ac-gk1000 Mekanik Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Q DK-AC-GK1000 Gaming Klavye

DK-AC-GK1000 mekanik rainbow aydınlatmalı Türkçe Q gaming klavye ile oyunlar artık daha zevkli ve keyifli bir şekilde oynanabilir. Fiziksel yapısı, tasarımı, teknik özellikleri ve diğer tüm detayları, bilgisayar oyuncularına özel nitelikler taşımaktadır. Dark DK-AC-GK1000, ışıklandırması ile oyunlara daha iyi bir şekilde adapte olmaya olanak verir. Hisli mekanik klavye türünde olması ise oyun sırasında tuşlar ile yapılan hamlelerin hissedilmesidir. İdeal düzeydeki yumuşaklığı, fazladan ya da eksik basmaların önüne geçer. Hızlı yanıt süresi sayesinde oyunca rakiplerin önüne geçmeye yardımcı olur. Özel ve uzun süren bir kurulum gerektirmez. Farklı işletim sistemine sahip bilgisayarlara da uyum sağlayabildiği için üniversal bir kullanımı mevcuttur.

  • 3 kademeli animasyonlu gökkuşağı aydınlatma
  • Aynı anda 19 farklı tuşu algılama
  • USB bağlantı noktası ve Windows - MacOS uyumluluğu

Dark Mekanik Rainbow Q Gaming Klavye Özellikleri Nelerdir?

Dark Dk-ac-gk1000 Mekanik Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Q DK-AC-GK1000 Gaming Klavye Yorumları

Dark DK-AC-GK1000 gaming klavye, her tür oyunda avantaj sağlayabilecek şekilde tasarlanmış olan bir üründür. Hızlı ve pratik bir şekilde çalışır, görevleri anlık olarak algılar ve uygular. En hızlı oyunların bile gerisinde kalmayan Dark DK-AC-GK1000, aydınlatma sistemi ile de dikkat çekmektedir. Oyuna göre tepki veren animasyonları ile kullanıcıyı içine çeken ışıklandırma, oyun içinde yoğun bir şekilde kullanılan tuşlarda daha etkindir. Hemen her oyunun ana tuşları arasında bulunan W, A, S ve D tuşlarının altında, daha güçlü bir aydınlatma vardır. Bu sayede oyunun her aşamasında tuşlar kolayca bulunabilir, karanlık ortamlarda bile oyun keyfi yarıda kalmaz. Aynı anda 19 farklı tuşu algılayabilme yeteneği olan klavye, hareketli ve kompakt oyunlara da kusursuz bir şekilde uyum sağlar.

Dark Mekanik Rainbow Q Gaming Klavye Kaliteli midir?

Dark Dk-ac-gk1000 Mekanik Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Q DK-AC-GK1000 Gaming Klavye Yorumları

Dark DK-AC-GK1000, kaliteli üretim malzemeleri kullanılarak imal edilmiştir. Klavye üzerindeki tuşlar son derece dayanıklıdır ve sürekli kullanıma bağlı olarak işlevini yitirmesi, kısa vadede söz konusu değildir. Harflerin silinmemesi ve şeffaf desenlerin ışıkla desteklenmesi ayrıca kullanışlılık kazandırır. Mekanik klavye türünde olduğu için dayanıklılığı en üst düzeydedir. Tuşların daha fazla vuruş ömrü vardır. USB giriş teknolojisine sahip bir kablosu vardır. Kablonun uzunluğu yeterli, dayanıklılığı maksimum seviyededir. Ayrıca hem Windows hem de MacOS işletim sistemine sahip olan bilgisayarlar ile uyumludur. Bu özelliği sayesinde daha geniş bir kitleye hitap eder. Dark DK-AC-GK1000 gaming klavye yorumları da ürünün kalite konusunda gösterdiği performans hakkında olumlu yargılar içermektedir. Yorumlar sadece ürünü satın alanlar tarafından yapıldığı için net fikirler verebilmektedir.

Dark Mekanik Rainbow Q Gaming Klavye Kullanışlı mıdır?

Dark Dk-ac-gk1000 Mekanik Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Q DK-AC-GK1000 Gaming Klavye Yorumları

Dark DK-AC-GK1000 mekanik oyuncu klavyesi, kullanışlı özellik ve fonksiyonları ile gamerların favor ürünleri arasında yer almaktadır. Çok renkli “rainbow” yani gökkuşağı aydınlatması, oyun zevkini artıran bir detaydır. 3 kademeli ve animasyonlu olması ise ayrıca keyifli bir kullanıma olanak tanımaktadır. Bu ışık sayesinde klavyenin kullanımı da kolaylaşmaktadır. Az ışıklı ortamlarda bile tuşlar rahatlıkla bulunabilir. Tuş üzerindeki harf, rakam, sembol ve desenler şeffaf bir şekilde tasarlandığı için ışığın kullanışlılığı da artmaktadır. Ayrıca klavyedeki “Enter” tuşu da en büyük tarzda olacak şekilde ayarlanmıştır. Enter tuşu, ince tasarımlı klavyelere göre daha fonksiyoneldir. Dark DK-AC-GK1000 mekanik oyuncu klavyesini daha kullanışlı bir hâle getiren detaylardan bir diğeri de multimedya tuşlarıdır. Klavyenin üst bölgesindeki tuşlara entegre edilmiş olan multimedya kısayol tuşları; durdurma, oynatma, ileri alma, geri alma, ses yükseltme, kısma ve sessize alma gibi çeşitli görevleri yerine getirir. Üstelik bu fonksiyonlar, oyun oynama esnasında da arka plan sesleri için çalışır.