Darphin Ideal Resource Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi Normal Ve Kuru Cilt 50 ml

1.560 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.565 TL
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.593,62 TL
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.675 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.736,27 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Darphin Ideal Resource Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi Normal Ve Kuru Cilt 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmodi Satıcı Ünvanı: KOZMODİ KOZMETİK İLAÇ ÜRÜNLERİ İMALAT PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582049646200017 Vergi Kimlik Numarası: 5820496462
    Bu ürün Kozmodi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı İnce çizgi görünümüne karşı bakım sağlar. Aydınlatıcı ve pürüzsüzleştiricidir. Yoğun nemlendiricidir. 3 güçlü botanik içeriğe sahiptir. Ürün Faydaları 3 güçlü botanik içerik: Japon madımağı, Centella Asiatica ve beyaz hibiskus içerikli yoğun nemlendirici cilde pürüzsüz & aydınlık görünüm kazandırmaya ve ince çizgi görünümüne karşı bakım sağlar Kullanım Şekli Gündüz: Ideal Resource Serum'dan sonra uygulayın Gece: Uygun aromatik bakım yağından sonra uygulayın. Sabah ve akşam az bir miktarda ürünü cildinize uygun serumu kullandıktan sonra yüz ve boyun bölgesine nazikçe masaj yaparak uygulayınız. İçeriklerin %87'si doğal kaynaklıdır. İçindekiler WaterAquaEau, Hydrogenated Polyisobutene, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Propanediol, Cetearyl Alcohol, Tridecyl Trimellitate, Boron Nitride, Olive Oil Decyl Esters, Sucrose Polystearate, Glyceryl Stearate, Betaine, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul'S Wort) Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Foeniculum Vulgare (Fennel) Seed Extract, Asparagopsis Armata Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Hordeum Distichon (Barley) ExtractExtrait D'Orge A Deux Rangs, Centella Asiatica (Hydrocotyl) Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem Extract, Caffeine, Cholesterol, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Tocopheryl Acetate, Ethylhexyl Palmitate, Oleic Acid, Cetearyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sorbitol, Isohexadecane, Acrylic Acid/Vp Crosspolymer, Squalene, Butylene Glycol, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Acetyl Glucosamine, Methicone, Sodium Hyaluronate, Hexylene Glycol, Polysorbate 60, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Hydroxide, Alcohol, Fragrance (Parfum), Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Tetrasodium Edta, Phenoxyethanol.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver