MUJGAN Işıklı Tetikli Tabanca Mum Tutkal Sıcak Silikon Tabancası 80 w + 5 Adet Silikon

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,99 TL474,99 TL

Ürün Bilgileri

MUJGAN Işıklı Tetikli Tabanca Mum Tutkal Sıcak Silikon Tabancası 80 w + 5 Adet Silikon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ucuz Al Satıcı Ünvanı: UCUZAL KOZMETİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883110859200001 Vergi Kimlik Numarası: 8831108592
    Bu ürün Ucuz Al tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 7 adet sipariş verilebilir. 7 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 80 watt güç 220 wolt ile çalışır 11.2 milimlik kalın silikon mum çubuk kullanılır Hobi ürünleri yapımında, butik sabun ve kokulutaş yapımında yapıştırma amaçlı kullanılır. Kendi el becerileriniz ile hazırlamak istediğiniz her türlü dekorasyon ve hobi işleminde çubuk silikonları eriterek yapışkan olarak kullanabilmenizi sağlayacak eritme tabancası. Çapı 11.2 mm olan çubuk mum şeklindeki silikonu eritmek için kullanabilirsiniz. Silikon tabancası elektrikle çalıştığından, fişe takmadan önce çubuk silikon hazneye yerleştirilmeli ve içindeki rezistansın ısınması için 10 dakika kadar beklenmelidir. Tabancanın ucundan silikon akmaya başladığında kullanıma hazır demektir. Rezistans silikonu yeterince eritemeden kullanmanız durumunda yapıştırma işleminiz çok başarılı olmayacaktır.
Geri Bildirim Ver