Datça Anonim Datça Acıbadem Macunu- Orijinal Bandrollü- Macun-i Nefesim 240 gr -2 Adet E.a.

289,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
4 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Datça Anonim Datça Acıbadem Macunu- Orijinal Bandrollü- Macun-i Nefesim 240 gr -2 Adet E.a.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKTARCINIZ Satıcı Ünvanı: PİRAMİT ISI MÜHENDİSLİK KOZMETİK GIDA İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730034282600016 Vergi Kimlik Numarası: 7300342826
    Bu ürün AKTARCINIZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Datça Acıbadem Macunu- Orijinal BANDROLLÜ- Macun-i Nefesim 240 GR -2 Adet

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Sıvı / Ampul
Geri Bildirim Ver

Datça Anonim Datça Acıbadem Macunu - Orijinal Bandrollü - Macun-I Nefesim 240 gr - 2 Adet

Hastalanmak, hayatın doğal bir parçasıdır. Hastalıklara karşı direnç geliştirmek için çeşitli yöntemler kullanılır. Bağışıklık güçlendirmesi için bazı takviyeler tüketilir. Datça anonim Datça acıbadem macunu - orijinal bandrollü - macun-ı nefesim 240 gr - 2 adet hastalıklara karşı direnç geliştirmek için tercih edebileceğiniz doğal bir üründür. Doğal içeriğe sahip olan ürün, bitkiseldir ve kimyasal katkı bulundurmaz. Gönül rahatlığı ile sağlığınız için destekleyici olan bu macunu kullanabilirsiniz. Son derece kolay ve pratik bir kullanım sunması ile tercih edilir. Acıbadem macunu, bağışıklık sistemine destek olması sebebiyle uzmanlar tarafından da önerilen bir üründür. İçerisinde yer alan meyan kökünün çıkarılması için yaklaşık olarak 3 hafta boyunca işlemler yapılan bu macun, özenle üretilir. Sağlığınıza takviyede bulunmak istiyorsanız bu doğal acıbadem macununa göz atabilirsiniz.

  • Katkı maddesiz
  • Pratik kullanım
  • Bitkisel içerik

Datça Anonim Datça Acıbadem Macunu İçeriği

Datça Anonim Datça Acıbadem Macunu İçeriği

Bu ürün, yabani bir badem türü olan acıbademin macun haline getirilmesi ve bazı baharatlarla karıştırılması ile elde edilir. Kebabiye, damla sakızı, acıbadem, zerdeçal, zencefil, havlıcan, karabaş otu ve andız pekmezi gibi besinler içerir. Bu ürün tamamen doğal olup içerisinde katkı maddesi barındırmaz. İçindeki zencefil, toz şekilde kullanılır. İçerisinde bulunan meyan kökü macuna eklenmeden önce çeşitli işlemlerden geçirilir. 3 hafta kadar işleme tabi tutulup macuna eklenmeye hazır hale getirilir. Son derece özen ile üretilen bu macun tamamen bitkisel içerikli olup gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. 3 aya kadar rahatlıkla tüketilebilen bir üründür. Karanfil, meyan kökü, tarçın, nane, kantaron extratı ve kara kovan balı, ürünün bitkisel içeriğini oluşturur. Sağlığınıza pek çok açıdan yarar sağlayacak bu ürüne siz de hemen ulaşabilirsiniz.

Datça Acıbadem Macunu Macun-I Nefesim Yararları

Datça Acıbadem Macunu Macun-I Nefesim Yararları

Sağlığınız için son derece yararlı olan bu ürün, oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Sabah ve akşam olarak günde iki kere bir çay kaşığı miktarında kullanılması tavsiye edilir. Biraz bekleyip üzerine sıcak su içilebilir. Bu doğal takviye macun pek çok şeye iyi gelir. Balgam söktürücü işlevine sahiptir. Acıbadem macununun oldukça önemli bir diğer faydası ise öksürüğe iyi gelmesi ve öksürüğü kesmesidir. Doğal öksürük kesici bir içerik olarak bilinir. Sigarayı bırakmak isteyenlere acıbadem macunu önerilir. Sigaranın yarattığı tüm etkileri önler. Bağışıklık sistemini güçlendiren doğal bitkisel bir takviyedir. Sağladığı yararlar sayesinde birçok kişi tarafından tüketilir. Datça anonim Datça acıbadem macunu - orijinal bandrollü - macun-ı nefesim 240 gr - 2 adet yorumlarına göz atarak macunu deneyenlerin geri dönütlerini detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Datça Acıbadem Macunu - Orijinal Bandrollü Fiyatları

Datça Acıbadem Macunu - Orijinal Bandrollü Fiyatları

Son derece doğal içeriğe sahip katkı maddesi içermeyen bu ürün, insan sağlığını destekler. Hastalıklara yakalanmamanız için bağışıklığı güçlendirmesinin yanı sıra öksürük kesici etkisi ile de bilinir. Özellikle sigarayı bırakmak isteyenler için önerilir. Sigaranın akciğerde oluşturduğu etki dahil pek çok etkiyi önler. Birçok baharatın özen ile bir araya getirilmesi ile oluşturulur. Pratik bir şekilde tüketebilirsiniz. En az 8 saat aralıklı bir şekilde günde iki kere bir tatlı kaşığı miktarında tüketebilirsiniz. Biraz zaman geçince sıcak bir şeyler içebilirsiniz. Datça anonim Datça acıbadem macunu - orijinal bandrollü - macun-ı nefesim 240 gr - 2 adet fiyatı ürünün gramajı ve içerisinde bulundurduğu baharatların maliyeti göz önüne alınarak belirlenir. Siz de bağışıklık sisteminizi bitkisel bir ürün ile desteklemek istiyorsanız bu macunu Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.