Datça Köy Ürünleri 1949 Iri Badem Ezmesi (%100) 300 Gr

259,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,75 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Datça Köy Ürünleri 1949 Iri Badem Ezmesi (%100) 300 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Datça Gıda Satıcı Ünvanı: DATÇA GIDA PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271179458000001 Vergi Kimlik Numarası: 2711794580
    Bu ürün Datça Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • içerik : %100 Badem
Geri Bildirim Ver

Datça Köy Ürünleri 1949 İri Badem Ezmesi (%100) 300 gr

Kahvaltılık ürünlerin lezzetli ve doğal olmasına dikkat edilir. Sofraların vazgeçilmezi Datça Köy Ürünleri badem ezmesi kahvaltı sofralarını renklendirir. Badem kullanılarak hazırlanan ezme, lezzetiyle müşterileri kendine hayran bırakır. Kahvaltıda ağzı tatlandıran ezmenin içerisinde pancar şekeri ve vanilya bulunur. Günlük tatlı ihtiyacınızı karşılayacak ezmeyi tatlı yapımlarında da kullanabilirsiniz. Badem oranı yüksek olan ürünü çocuklar da severek tüketebilir. Datça bademleri kullanılarak hazırlanan badem ezmesinin içinde şeker yoktur. Böylece diyet yapanlar ya da şeker kullanımı sınırlı olanlar rahatlıkla tüketebilir. Kahvaltı sofraları için yapılan pankekleri bu ürünle lezzetlendirebilirsiniz. Ayrıca çikolatayla birlikte de tüketebilirsiniz. İçeriğinde bulunan iri bademler ezmenin tadını yoğun hale getirir. Damakta tat bırakan bu yiyeceği kahvaltı sofralarını ve yemekleri lezzetlendirmek için rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • İri badem parçaları
  • Şekersiz
  • Katkı maddesiz

Şekersiz Datça Köy Ürünleri İri Badem Ezmesi

Şekersiz Datça Köy Ürünleri İri Badem Ezmesi

Datça badem ezmesi katkı maddesi içermez. Sağlıklı ve doğal olan bu ürün şekersiz oluşuyla müşterilerin beğenisini kazanır. Damakta tat bırakan lezzetiyle misafir sofralarını lezzetlendirir. Datça’nın iri badem çeşitleri kullanılarak hazırlanır. Yapımında trans yağ ve diğer katkı maddeleri kullanılmaz. Datça Köy Ürünleri 1949 iri badem ezmesi (%100) 300 gr ile farklı tatları bir araya getirebilirsiniz. Kahvaltı sofralarında çikolatayla birlikte rahatlıkla tüketilebilir. Hafif ve katkısız bu ürünü kek ve pasta yapımında da kullanabilirsiniz. Sütlü tatlılara aroma ve lezzet katmak için de ezme tercih edilebilir. Lif oranı yüksek ezmeyi özel günlerde yemeklerinizde de kullanabilirsiniz. Badem ezmesi yemek soslarında da sıklıkla kullanılır. Şefler hazırladıkları ekşi sosları lezzetlendirmek için hazırladığı karışımın içine az miktarda bu üründen katabilir. Özel diyet menülerinde de bu yiyeceği kullanabilirsiniz.

Damakta Tat Bırakan Datça Köy Ürünleri 1949 İri Badem Ezmesi

Damakta Tat Bırakan Datça Köy Ürünleri 1949 İri Badem Ezmesi

Bademin içerisinde yüksek miktarda lif bulunur. Protein açısından da zengin olan bu kuruyemiş işlenerek ezme haline getirilir. Kahvaltılık olarak yaygın tüketime sahip ürün müşterilerin beğenisini kazanır. Şekersiz oluşu diyet yapanların da tüketmesine imkan tanır. Doğal olan ürünün içerisinde katkı maddesi yoktur. İri bademlerin öğütülerek ezme haline getirildiği bu besin yemeklerden tatlılara kadar farklı amaçlarla kullanılır. Çocukların da severek tükettiği bir besin olması annelerin içini kolaylaştırır. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin beslenme çantaları için bu gıdadan oluşan bir kahvaltılık hazırlayabilirsiniz. Bu ezmeyi ilk defa alacaksanız aklınızda bazı şüpheler oluşabilir. Datça Köy Ürünleri 1949 iri badem ezmesi (%100) 300 gr yorumları önceden ürünü satın alanların değerlendirmelerini içerir. Müşteri yorumlarını ve ürün açıklamalarını okuyarak detaylı bilgi sahibi olabilir ve güvenle badem ezmesini satın alabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Datça Köy Ürünleri İri Badem Ezmesi

Uygun Fiyatlarla Datça Köy Ürünleri İri Badem Ezmesi

Şekersiz ve katkısız oluşuyla müşterilerin beğenisini kazanan ürün iri bademleri sayesinde damakta hoş bir tat bırakır. Badem tadının yoğun olarak hissedildiği bu ezme kahvaltılık kullanımının dışında yemekler için sos ve tatlılar için iç malzemeyi oluşturur. Farklı kullanımlar için uygun olan Datça Köy Ürünleri 1949 iri badem ezmesi (%100) 300 gr fiyatının belirlenmesinde badem oranı ve gramajı büyük öneme sahiptir. Cam şişesi ve gelişmiş kapak sistemi sayesinde uzun süre bozulmadan kullanılabilir. Ürün içinde eser miktarda fındık, ceviz ve fıstık bulunabilir. Bu malzemeler badem ezmesine farklı bir tat katar. Kahvaltılık olarak tüketilen bu gıdanın serin yerde muhafaza edilmesi önerilir. İri badem parçaları tat yoğunluğunu artıran faktörlerin başında gelir. Birçok kişinin beğenerek tükettiği lezzetli ve şekersiz bu ezmeyi Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.