Davines Ikili Set Nourishing Keratin Wonder 1000 Ml+ Nourishing Yoğun Nemlendirici Maske 250 Ml

9.200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Davines Ikili Set Nourishing Keratin Wonder 1000 Ml+ Nourishing Yoğun Nemlendirici Maske 250 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Key kuaför Satıcı Ünvanı: MEHMET KÜÇÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6020566683
    Bu ürün Key kuaför tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Davines Nourishing Keratin Wonder Superactive Yıpranmış Saçları Yapılandırıcı Süperaktif Bakım 1000 ml Aparat hediyelidir >Saçların onarılmasını ve yeniden yapılandırılmasını sağlar. >Saç kütiküllerinin kapatarak saçların kırılmasını önlemeye yardımcı olur. >Saç yapısında keratinin bağlarının yeniden oluşturulmasına yardımcı olur. >Antioksidan etkiyle saçları güçlendirir ve dış etkilere karşı korur. >Saçlara yumuşak ve parlak bir görünüm kazandırır. >Aşırı yıpranmış saçlar için kullanıma uygundur. >Paraben ve sülfat içermez. >Profesyonel kullanım için tasarlanmıştır. >Davines Nourishing Keratin Booster Superactive Yıpranmış Saçları Onarıcı Süperaktif Bakım ile kullanmak için tasarlanmıştır. Davines Nourishing Keratin Wonder Superactive Yıpranmış Saçları Yapılandırıcı Süperaktif Bakım İçerik >Ayçiçeği Yağı: Saçlarınıza daha canlı ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Davines Nourishing Keratin Wonder Superactive Yıpranmış Saçları Yapılandırıcı Süperaktif Bakım Kullanımı Ürün Davines Nourishing Keratin Superactive Yıpranmış Saçları Onarıcı >Süperaktif Bakım’ı karıştırın. havluyla nemi alınmış temiz saça eşit olarak uygulayın. >Isı ile 10 dakika, ısı kullanmadan 15 dakika ürünü saçta bekletin. >Bakıma Davines Nourishing Vegetarian Miracle Yıpranmış Kuru Saç Nemlendirici Maske veya Krem ile devam edin. Davines Nourishing Vegetarian Miracle Yoğun Nemlendirici Maske 250 ml >Saçları yoğun bir şekilde nemlendirir ve besler. >Saçlara yumuşaklık verir, taramayı kolaylaştırır. >Saçların onarılmasına yardımcı olur. >Saçlara parlak bir görünüm kazandırır. >Mat, kuru, kırılgan ve hassas saçlar için kullanıma uygundur. >Paraben ve sülfat içermez. Davines Nourishing Vegetarian Miracle Yoğun Nemlendirici Maske İçerik >Ayçiçeği Yağı: Saçlarınıza daha canlı ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. >Davines Nourishing Vegetarian Miracle Yoğun Nemlendirici Maske KullanımıUygun miktardaki ürünü temiz ve nemli saçın boy ve uçlarına uygulayın. >Ürünü saça yedirmek için saçı tarayın, durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Etki Nemlendirici
  • İçerik Keratin
Geri Bildirim Ver