Davines Nourishing Aşırı Yıpranmış Saçlara Keratinli Serum 1000ml 8004608269236

6.000 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.900 TL

Ürün Bilgileri

Davines Nourishing Aşırı Yıpranmış Saçlara Keratinli Serum 1000ml 8004608269236

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cizgi Shop Satıcı Ünvanı: KOZMOPA KOZMETİK ELEKTRONİK HİZMETLER BİLİŞİM İNŞAAT DEKORASYON TAŞIMACILIK PAZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582048898900012 Vergi Kimlik Numarası: 5820488989
    Bu ürün Cizgi Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Davines nourishing aşırı yıpranmış saçlara keratinli serum 1000ml 8004608269236 Aşırı derecede yıpranmış veya kimyasal işemlerden ötürü hassaslaşmış saçları yeniden yapılandıran profesyonel bakım serumudur.Saça keratin yüklemesi yaparak kısa sürede hızlı bir şekilde onarılmasını ve yenilenmesini sağlar. Tüm renklendirme, perma ve düzleştirme işlemleri öncesinde uygulandığında saçı koruma altına alır ve bu servislerin saça zarar vermesine mani olur. Tüm saç tipleri için kullanımı uygundur. Üzüm ekstresi, güneş ışınlarına karşı koruyucu etkisi vardır.Ayrıca kurutma sonrasında serbest redikallerin oluşmasını engeller.Keratin,dolgu maddesi görevi görerek saç yapısının güçlenmesini sağlar, saçı yumuşatır.Mandalina yağı, saç derisini güçlendiriri ve yağ dengesinin kurulmasını sağlar.Ylang ylang esansiyel yağları, cidi yumuşatır ve nemlendirir.Saçın sağlıklı uzamasını sağlar.Bozulan saç yapısını onar Kullanım Saçınızı yıkayıp durulayın.Havluyla saçın nemini alın.Saçı bölümlere ayırıp fırçayla uygulayın.Isı altında bekletilecekse 10 dakika, ısısız bekletilecekse 15 dakika yeterlidir.Bekleme süresi boyunca saçı streç filme sarmayın, saç üstünü başlıkla kapatmayın.Saçı iyice duruladıktan sonra bakımı sonlandırmak için davines nourishing yıpranmış kuru saç kremi uygulayın.Ürün miktarı saçın uzunluğuna ve yıpranma derecesine göre arttırılıp azaltılabilir.Orta uzunluktaki bir saç için 40gr serum yeterli gelecektir.

Ürün Özellikleri

  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver