Davines Oi All In One Milk 135 - Tüm Saç Tipleri Için Saç Bakım Sütü 135 Ml

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.050 TL
1 TL'ye %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
400 TL'ye %19 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Davines Oi All In One Milk 135 - Tüm Saç Tipleri Için Saç Bakım Sütü 135 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sponge Satıcı Ünvanı: AYŞEGÜL TÜMCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2750887685
    Bu ürün sponge tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Davines OI All In One Milk Tüm Saç Tipleri İçin Bakım Sütü 135ml Yararları > Roucou yağı ile zenginleştirilmiş Ol, kusursuz saçlar oluşturmak için geliştirilmiştirir. > Tüm saç tipleri için yoğun ve özel bir bakım sunar. > Hafif ve durulanmayan yapısı, gün boyu bakım etkisini devam ettirir. > Saça ekstra yumuşak ve parlak bir doku katar. > Roucou Yağının mucizevi etkileriyle geliştirilmiştir. > Saçı ısı ile şekillendiricilerin zararlı etkilerine karşı korur. > Elektriklenip kabaran saçları kontrol altına alır. > Hızlı ve pratik bir biçimde şekillendirilme imkanı sağlar. > Saçı ağırlaştırmaz ve yağlı bir görünüm oluşturmaz. > Yumuşak, kolay taranan ve bakımlı saçlar oluşturur. > Paraben içermeyen yapısı saça zarar vermez. > Tüm saç tipleri için günlük kullanıma uygundur. Roucou yağının mucizeleri: > Aynı zamanda Annatto olarak da bilinen bir Amazon bitkisidir. > Beta-carotene bakımından çok zengindir (havuçtakinin 100 katı kadar). > Saçı yapılandırıcı ve büyümesini hızlandırıcı bir etkisi vardır. > Melanin üretimini harekete geçirerek UV ışınlarının yol açtığı hücre hasarını büyük oranda azaltır. > Yaşlanmanın önüne geçer. > Cildin esnekliğini korumasını sağlar. > Oligoelementler bakımından zengindir. > Serbest radikallere karşı nötralize edici etkisi ile bilinen Ellagic Asit içerir. Uygulama > Davines OI/OIL Tüm Saç Tipleri İçin Sülfatsız Bakım Şampuanı ile saçınızı yıkayıp durulayın. > Nemli saçın boy ve uçlarına masaj yaparak uygulayın. > Durulamadan dilediğiniz gibi şekillendirin.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 100-199 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver