Dawreek Ağaç Motoru Ag

1.719,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.819 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199,99 TL

Ürün Bilgileri

Dawreek Ağaç Motoru Ag

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DAWREEK e-TİCARET Satıcı Ünvanı: SEYİTOĞLU HIRDAVAT İNŞAAT NAKLİYAT PETROL ÜRÜNLERİ TEKSTİL GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010003023900001 Vergi Kimlik Numarası: 0100030239
    Bu ürün DAWREEK e-TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dawreek Benzinli Profesyonel Testere Bıçkı Zincirli Ağaç Kesme Motoru 52 CC 38 Diş Güç hp : 2,8 hp güç Kva : 2.0 kva Devir : 8000 rpm Silindir hacmi
  • Ağırlık: 6,4 kg
  • Çalıştırma sistemi: ipli easy start (kolay çalıştırma)
  • Yağlama mekanizması: otomatik yağlama pompası
  • Egsoz çıkış: çift çıkışlı Donma önleyici sistem: En Uygun kesim yapabilmesi için 3,25 - 38 diş kalın ve kalın zincir ile donatılmıştır.
  • 3 litre yakıt ile 7-9 ton arası ağaç kesimi yapabilir.
  • Ürün paket içeriği: 1 adet 58 cc motor 1 adet 50 cm 1 adet 38 diş profesional alaşım zincir 1 adet kılıfı 1 adet yakıt karışım bidonu 1 adet montaj tool kiti (çok amaçlı anahtarlı tornavida, 2 adet somun, 1 adet alyan anahtarı, 1 adet bileme) 1 adet kullanım klavuzu

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ağırlık 10,5 Kg
  • Pala Boyu 50-54
  • Zincir Diş Sayısı 38
Geri Bildirim Ver

Dawreek Benzinli Ağaç Kesme Motoru, Hızar, Bıçkı RY5200

Benzinli ağaç kesme motoruyla ağaç kesim işlemlerinizi daha pratik ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirirsiniz. Bu ürünler yüksek teknolojiye sahiptir. Bu nedenle en zorlu ağaç türlerinin kesimlerinde dahi profesyonel anlamda hizmet sunar. Benzinli ağaç kesme motoru doğrudan hizar sistemi üzerinden sizlere hizmet sunar. Ürün %100 garantili bir şekilde imal edilmiştir. Bu nedenle beklentilerinizi kusursuz bir şekilde karşılar. Ürünün doğrudan benzinle çalışması sizlere mali yönden de büyük avantaj sunar. Böylece gün içerisinde 1 litre benzini ağaç kesme motoruna aktararak uzun süreli olarak ağaç kesme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Fakat dikkat etmeniz gereken nokta Dawreek benzinli ağaç kesme motoru hizar bıçkı P 82247955 firmasından ürünü satın almaktır. Dawreek firması bilindiği üzere ülkemizin en kaliteli benzinli ve motorlu ağaç kesme hizar üreticisidir.

  • Doğrudan uzun ömürlü
  • Özenli bir şekilde kullanmanız durumunda en az 5 yıl boyunca kullanım
  • Bu ürünler yüksek kaliteye sahip olduğundan kolayca arızalanmayan yapı

Dawreek Benzinli Ağaç Kesme Motoru Özellikleri

Dawreek Benzinli Ağaç Kesme Motoru Özellikleri

Benzinli ağaç kesme motoru sadece benzin üzerinden çalışan en kaliteli ağaç kesme makineleridir. Bu nedenle Dawreek benzinli ağaç kesme motoru, hizar, bıçkı RY5200 modelini güvenle kullanabilirsiniz. Benzinli ağaç kesme motoru üzerinden ağaç kesimlerinizi daha zevkli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Böylece satın aldığınız benzinli ağaç kesme motoru ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Benzinli ağaç kesme motorları birçok özellikleriyle sektörde beğeni alıyor. Bu nedenle benzinli ağaç kesme motoru fiyatları baktıktan sonra ürünün yüksek performansa sahip olduğunu fark edebilirsiniz. Dawreek Benzinli Ağaç Kesme Motoru, Hizar, Bıçkı yorumları yoğun olarak sunuluyor. Bu ürünü kullanan firma ve bireysel müşteriler ürün hakkında genellikle pozitif yorumlar yapıyor. Bu nedenle Dawreek benzinli ağaç kesme motoru, hizar, bıçkı kullananlar ürünü yakın çevresine de tavsiye ediyor. Kaliteli bir ürün sürekli olarak çeşitli sahalar üzerinden tavsiye edilir. Dolaysıyla Dawreek firması tarafından imal edilen Benzinli Ağaç Kesme Motoru da hem ülkemizden hem de yurtdışından yorumlanıyor.

Dawreek Benzinli Ağaç Kesme Motoru Kullanımı

Dawreek Benzinli Ağaç Kesme Motoru Kullanımı

Benzinli ağaç kesme motorunda dikkat edilmesi gereken birçok hususlar söz konusudur. Ürünün kaliteli ve orijinal olması son derece önemlidir. İkinci elden benzinli ağaç kesme motoru hizarı kesinlikle satın alınmamalıdır. Bu gibi durumlarda ürünün uzun seneler boyunca kullanılması mümkün değildir. Bunun haricinde Dawreek Benzinli Ağaç Kesme Motoru, Hizar, Bıçkı özellikleri incelenmesinde faydalar söz konusudur. Piyasada merdiven altı firmalar tarafından da bu ürünler garantisiz olarak satışa sunuluyor. Bu gibi firmalardan uzak durulmalıdır. Benzinli ağaç kesme motoru kullanımı konusunda biraz deneyimli olmanız fayda sağlar. Bu nedenle ürünü kullanmadan önce ürün kullanım kılavuzunuzu kusursuz bir şekilde incelemeniz önerilir. Benzinli ağaç kesme makinesi dikkatli ve bilinçli bir şekilde kullanmanız son derece önemlidir.

Dawreek Benzinli Ağaç Kesme Motoru Fiyatı

Dawreek Benzinli Ağaç Kesme Motoru Fiyatı

Yurtiçinden Dawreek benzinli ağaç kesme motoru, hizar, bıçkı satın al formunu doldurabilirsiniz. Bu işlem sonrasında Dawreek benzinli ağaç kesme motoru nasıl kullanılır kaliteli bir şekilde kolilenir. Sonrasında ürününüz Türkiye’nin en iyi kargo firması üzerinden 24 ila 48 saat arasında adresinize teslim edilir. Benzinli ağaç kesme motorunuzu erkenden teslim alabilirsiniz. Ürünü teslim aldıktan sonra kullanım talimatları doğrultusunda benzinli ağaç kesme motoru kullanmaya geçebilirsiniz. Benzinli ağaç kesme motorunuzu ormanlık alanlarda, konut veya işletmenizin çevresinde yer alan devasa ağaçları gövdesinden kesmek için kullanabilirsiniz. Benzinli ağaç kesme motorunuzun günlük temizlik ve bakımını da basit bir şekilde yapabilirsiniz. Ürünle gönderilen özel bakım aparatları üzerinden benzinli ağaç kesme motorunuzun bakımını günlük sadece 5 dakika içerisinde tamamlayabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu kullanışlı ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.