Dax Wave And Groom Saç Şekillendirici Wax 99gr

249 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
295,90 TL

Ürün Bilgileri

Dax Wave And Groom Saç Şekillendirici Wax 99gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Soho N.Y.C & DAX Satıcı Ünvanı: AG İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008087079100011 Vergi Kimlik Numarası: 0080870791
    Bu ürün Soho N.Y.C & DAX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dax Wave And Groom Şekillendirici Wax 99 gr Saçlarınızın doğal şeklini ortaya çıkaran Dax Wave And Groom Şekillendirici Wax, saçlarınıza keskin şekiller vermenizi sağlar. Dax Wave And Groom Şekillendirici Wax Özellikleri >Güçlü tutuş özelliğiyle saçlarınıza şekil vermenizi ve verilen şekli korumanızı sağlar. >Nem koruyucu özelliğiyle saçlarınızı kurutmaz. >Saçlarınızda yağlı bir görünüm oluşturmaz, orta seviyede bir parlaklık verir >Düz, kıvırcık veya kabaran her saç tipi için uygundur. >Fön sonrası oluşabilecek elektriklenmeyi alır. Dax Wave And Groom Şekillendirici Wax İçerik >Lanolin: Saçlarınızdaki nemi koruyarak oluşabilecek kuruluğu önler. >Mineral Yağı: Saç kıvrımlarınızı kontrol altına alır, saçlarınıza parlaklık verir. Dax Wave And Groom Şekillendirici Wax Kullanımı >Saç uzunluğuna ve tipine uygun miktardaki ürünü avuç içlerinde ovalayın. >Nemli veya kuru temiz saçlara uygulayın. >Daha sivri, sert ve keskin şekiller için parmak uçlarınızı kullanın. 1

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 1 - 99 ml
  • Tutuculuk / Sertlik Hafif
Geri Bildirim Ver

Dax Wave And Groom Saç Şekillendirici Wax 99gr

Sadece kadınların değil, erkeklerin de rahatlıkla kullanabileceği Dax Wave And Groom saç şekillendirici wax 99 gr pratik bir üründür. Yoğun tutucu bir şekillendirici olduğu için elektriklenme sorunu yaşayanlar için idealdir. Dalgalı ve kıvırcık telleri sakinleştirir ve belirgin bukleler oluşmasını sağlar. Tellere verdiği parlak görünüm sayesinde tarzınıza canlılık katar. Sivri ve sert şekiller için parmak uçlarını kullanmak yeterlidir. Ürün, kuvvetli ve kremsi bir yapıya sahiptir. İçeriğinde bulunan vazelin, lanolin ve mineral yağlar tel yapısını destekler. Güneş ışınlarına karşı koruma sağlar ve tellerin yıpranmasını önler. Saçınıza hacim ve şekil verirken aynı zamanda bakım yapabilirsiniz. Vaktinizi uzun süre bu işlere ayırmanıza gerek kalmadan, kısa sürede hacimli ve parlak saçlar elde edebilirsiniz.

  • Kolay şekillendirme
  • Saça zarar vermeyen yapı
  • Nem kazandıran formül

Dax Wave And Groom Saç Şekillendirici Özellikleri

Dax Wave And Groom Saç Şekillendirici Özellikleri

Dış görünümde oldukça öneme sahip olan saçların bakımının düzenli yapılması gerekir. Kısa sürede ve istenilen şekilde görünüme sahip olmak Dax Wave And Groom kullanımı ile pratik ve kolay olur. Ürün, tellere zarar vermeyen nem koruyucu özelliği sayesinde saçı kurutmadan şekillendirir. Saçlarınız doğal şekliyle görünsün istediğinizde bu ürünü kullanabilir, dilediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Fön sonrası oluşan elektriklenme için de markanın ürünü kullanılabilir. Wax, içeriğindeki mineral yağlarla kıvrımları belirginleştirir, saça doğal bir parlaklık verir. Dax Wave And Groom nasıl kullanılır sorusunun cevabı oldukça kolaydır. Nemli veya kuru telleri avuç içinde ovalayarak ürünü uygulayabilirsiniz. Fönlü tellerdeki elektriklenmeyi gidermek içinse çok az miktarda kremi düz dokunuşlarla saçınıza sürmeniz yeterlidir. Kolayca şekillendirme yapabilir, zamanınızın geri kalanını kendiniz ve sevdikleriniz için ayırabilirsiniz.

Dax Wave And Groom Saç Şekillendirici Kullananlar

Dax Wave And Groom Saç Şekillendirici Kullananlar

Saç şekillendirme konusunda uygulanan birçok farklı teknik ve yöntem vardır. Dax Wave And Groom kullananlar şekillendirici arayanlar için yol gösterici olabilir. Farklı kişilerden edineceğiniz ürün deneyimi sayesinde kolay seçim yapabilirsiniz. Saç şekillendirme işleminin kısa sürmesi için bu ürünü deneyebilirsiniz. Kremsi bir formüle sahip olan wax, telleri nemlendirerek şekillendirir. Böylece yıpranmanın önüne geçer. Özellikle keskin hatlı saçların sabit durması için idealdir. Gün içinde kir, toz, araba egzozu gibi kötü ve zararlı bileşenlere maruz kalan saçlara bariyer oluşturur. Hem hacimli hem bakımlı saçlara bu şekilde kavuşabilirsiniz. Dax Wave And Groom saç şekillendirici wax yorum ve müşteri görüşlerini inceleyerek ürünün formülü hakkında fikir sahibi olabilir, alışverişinizi kolayca tamamlayabilirsiniz. Pratik şekillendirmenin yeni formülü ile tanışabilir ve saçlarınıza hacim kazandırmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Dax Wave And Groom Saç Şekillendirici Avantajlı Fiyatları

Dax Wave And Groom Saç Şekillendirici Avantajlı Fiyatları

İşe veya okula giderken sabah saatlerinde hazırlanmak ve kişisel bakımı tamamlamak için zaman kısıtlı olabilir. Bu konuda pratik bir şekilde kullanılan ve kısa sürede hazır olmanızı sağlayan ürünler avantaj yaratır. Dax Wave And Groom saç şekillendirici wax 99 gr fiyat aralığı da ürün özellikleri gibi müşterileri memnun edebilir. Ürün, her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz boyuttadır. Güvenli malzemelerden üretilen waxın akma ve dökülme riski yoktur. Bu sayede ürünü seyahatlerinizde de rahatlıkla yanınızda taşıyabilir, saçlarınızın doğal şeklini ortaya çıkarabilirsiniz. Ürünün saç üzerinde yağlı bir görünüm oluşturmaması da tercih sebebidir. Wax, saça zarar vermeden ve telleri kurutmadan şekil verir. Orta seviyede parlaklık oluşturan ürün düz, kıvırcık ya da dalgalı saçlara uygulanabilir. Trendyol üzerinden 77315009042 kodlu ürünün boyutlarını ve özelliklerini inceleyebilir, alışverişinizi uygun fiyatlarla tamamlayabilirsiniz.