Dayang 1901 Papağan Kafesi Seti Beyaz 40x40x58cm*garantili Gönderim*

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dayang 1901 Papağan Kafesi Seti Beyaz 40x40x58cm*garantili Gönderim*

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Paket İçeriği: 1 adet Dayang İthal Beyaz Papağan Kafesi 40 X 40 X 58 cm 2 adet Plastik Yemlik 3 adet Tahta Tünek 1 adet Gardenmix 500gr Pareket Yemi 1 adet Goldwings Çekirdek 180gr 1 adet Goldwings 2'li Pareket Krakeri 1 adet Büyük Kafes İle Uyumlu Tül 1 adet Mineral Blok 1 adet Gaga Taşı 1 adet Apex İsol Multivitamin 1 adet Büyük Suluk Kafes Ebatları : 40 X 40 X 58 cm 2 adet plastik yemlik ve 2 adet plastik tünek içeren papağan kafesi. Çekmeceli alt sistem sayesinde kolay kafes temizliği ve tel alt ızgara İç içe iki kapıdan oluşan ön kapı Küçük kapı 15 cm genişlik ve 14 cm yüksekliğe sahip olup, Büyük Kapı 27 cm genişlik ve 31 cm yüksekliğe sahiptir. 2 mm tel kalınlığına sahip olan kafesin tel aralığı 20 mm dir. Not:Kafes demonte olarak gönderilmektedir kafesin kurulumu çok basit olup maximum 2 dakika içinde kurabilirsiz.Kafesin gönderimi garantili yapılmaktadır. DAYANG PAPAĞAN KAFESİ 40X40X58 2 adet plastik yemlik ve 3 adet Tahta tünek içeren papağan kafesi. Çekmeceli alt sistem sayesinde kolay kafes temizliği ve tel alt ızgara İç içe iki kapıdan oluşan ön kapı Küçük kapı 15 cm genişlik ve 14 cm yüksekliğe sahip olup, Büyük Kapı 27 cm genişlik ve 31 cm yüksekliğe sahiptir. 2 mm tel kalınlığına sahip olan kafesin tel aralığı 20 mm dir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Kuşlar İçin
Geri Bildirim Ver