Dayson Pu Mastik Silikon Gri Güçlü Ve Su Geçirmez 280 ml Yeni Seri

189 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
400 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
214,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dayson Pu Mastik Silikon Gri Güçlü Ve Su Geçirmez 280 ml Yeni Seri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erdoğan E-Market Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KUBİLAY ERDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3490208514
    Bu ürün Erdoğan E-Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dayanıklı ve elastik yapışkan özelliği ile kopma ve yırtılmalara karşı dayanıklı bir malzemedir ve bu özellikler ile hava geçişine dirençlidir. Astar kullanmaksızın güçlü yapışma özelliği ile otomotiv ve inşaat sektöründe tutulan bir üründür. Ayrıca genel olarak birleştirme ve yapıştırma için kullanılan bir üründür. Kullanıldığı yerler: Motorlu araçların ek yerlerine yapıştırıp izolasyon yapılmasını sağlar. Deniz araçlarında izolasyon ve yapışma sağlar. Inşaatlarda derz aralarında çatılarda ek yerlerinde izolasyonu sağlar. Ahşap, cam, ben metal, granit, taş, fiber uygulamalarında mükemmel yapışma ve izolasyon sağlar. Gri renktir. 1 adet kartuş fiyatıdır.

Ürün Özellikleri

  • Yapıştırıcı Tipi Japon Yapıştırıcısı
Geri Bildirim Ver

Dayson Pu Mastik Silikon Gri Güçlü ve Su Geçirmez 280 ml

Farklı sektörlerde çeşitli parçaları birbirine yapıştırmak ve boşlukları doldurmak amacıyla kaliteli özelliklere sahip malzemelere ihtiyaç duyulur. Kullanım alanı ile uyum sağlayan malzemeler sayesinde etkileyici sonuçlar elde edilebilir. Dayson Pu mastik silikon gri güçlü ve su geçirmez 280 ml miktarıyla son derece dayanıklı bir yapıştırma malzemesidir. Dayson pu mastik gri mükemmel yapışma ve izolasyon sağlar. Özellikle otomotiv ve inşaat sektörü için tercih edilen bu ürün uzun süreli dayanıklılık gösterir. Elastik yapısı sayesinde uygulama kolaylığı elde etmek mümkündür. Farklı yüzeyler üzerinde çalışmayı sağlayan kaliteli malzeme sayesinde etkili sonuçlar ortaya çıkar. Bu malzeme uygulama yüzeyi ile eşsiz bir uyum sağlar. Bu sayede estetik çalışmalar yapılabilir. Birçok endüstri için ideal olan bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Mükemmel izolasyon
  • Etkili yapışma özelliği
  • Kaliteli uygulama şekli

Kaliteli Dayson Pu Mastik Silikon Gri Özellikleri

Kaliteli Dayson Pu Mastik Silikon Gri Özellikleri

Farklı alanlarda kullanılan tamir etme malzemeleri işlevsel özellikleri ve dayanıklı yapıları sayesinde ön plana çıkar. Uzun süre güvenle kullanılabilen ürünler sevilerek tercih edilir. Dayson silikon gri renk tonu sayesinde farklı yüzeylere uyum sağlar. Güçlü özellikleri ile dikkat çeken bu malzemeye birçok sektörde ihtiyaç duyulur. Zamanla kopma ve yırtılma gibi olumsuz durumlara karşı dirençli olarak tasarlanan yapışkan malzeme istenilen sonuçların elde edilmesini sağlar. Son derece sağlam sonuçlar ortaya koyan ürün sayesinde mükemmel yapışkan performansı elde etmek mümkündür. Elastik yapısı ile hava geçişlerine karşı dayanıklı olan silikon izolasyon çalışmaları için idealdir. İşlevsel özellikleri ile beğeni toplayan ürün, astarsız kullanım sunar. Gri dayson yapışkan ile farklı çalışmalar yapabilirsiniz. Kartuş şeklinde dizayn edilen ambalajı ile oldukça kullanışlıdır. Dayson mastik gri rengini dilediğiniz alanda kullanabilirsiniz.

Kaliteli Dayson Pu Mastik Silikon Gri 280 ml

Kaliteli Dayson Pu Mastik Silikon Gri 280 ml

Gri dayson silikon modeli kartuş tasarımı ile dikkatleri üzerine çeker. Kaliteli materyallerden elde edilen tabancalar yardımıyla basit bir şekilde kullanılabilen bu ürün, müşteri memnuniyeti sağlar. Mükemmel kıvamı sayesinde rahat uygulama yapılmasına olanak tanır. Etkileyici başlık tasarımı dar alanlarda bile çalışma yapılmasına imkan verir. Güçlü yapışma özelliği sayesinde özellikle otomotiv sektörü için vazgeçilmez bir malzemedir. Otomobillere ait olan çeşitli parçaların rahat biçimde yapıştırılmasını sağlayan ürün aynı zamanda eşsiz bir izolasyon sunar. Motorlu araçların birleştirme yerlerinde kaliteli tutunma sağlayan yapıştırıcılara ihtiyaç duyulur. Bu ürün, etkileyici tutunma performansı sayesinde motorlu araçlar için idealdir. Dayson pu mastik silikon gri güçlü ve su geçirmez 280 ml kullananlar ürün hakkında beğenilerini dile getirir. Önemli parçaları güvenli biçimde birleştirmek amacıyla kaliteli özellikler sunan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Dayson Pu Mastik Silikon Gri 280 ml Fiyatı ve Yorumları

Dayson Pu Mastik Silikon Gri 280 ml Fiyatı ve Yorumları

Otomatik ve inşaat sektörü için ideal olan bu malzeme kaliteli yapısı ile dikkatleri üzerine çeker. Endüstrideki diğer alanlarda da sıklıkla tercih edilen üstün performanslı yapıştırıcılar, uzun ömürlü sonuçlar ortaya koyar. Bu sektörlerin yanı sıra günlük yaşamda yapıştırma işlemleri için bu malzemeyi tercih edebilirsiniz. Farklı materyaller ile yapılan çalışmalarda mükemmel sonuçlar sağlayan ürün oldukça fonksiyoneldir. Cam, metal, ahşap gibi yüzeyler için ideal olan yapıştırma performansı, zahmetsizce çalışma imkanı sunar. Kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanan ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Dayson pu mastik silikon gri güçlü ve su geçirmez 280 ml yorumlarını inceleyebilirsiniz. Dayson pu mastik silikon gri güçlü ve su geçirmez 280 ml fiyatı belirlenirken ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurulur. Siz de bu avantajı ürünü Trendyol’dan gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.