De Cecco Tagliatelle Makarna 500 G

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
196,97 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

De Cecco Tagliatelle Makarna 500 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: krcmarket Satıcı Ünvanı: BAŞKENT-İSTİF MAKİNA OTOMOTİV TAŞIMACILIK İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Mersis Numarası: 0148040108300010 Vergi Kimlik Numarası: 1480401083
    Bu ürün krcmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DE CECCO İNCE ERİŞTE MAKARNA 500 G.
Geri Bildirim Ver

De Cecco Tagliatelle Makarna 500 gr

Sofraların vazgeçilmezi olan; her çeşit sosla, mezeyle eşsiz uyum sağlayan De Cecco tagliatelle ürünü müşterilerin hizmetine sunulur. Bu ürün, özel kesimi ve biçimi ile kolay pişebilir ve şeklini koruyabilir yapıya sahiptir. Ürünün pratik bir şekilde haşlanıp pişmesi müşterilere büyük avantaj sağlar. Böylece tencereye kolaylıkla yerleştirilebilir, kolayca çözülebilir. Durum buğdayı irmiği ile üretilen bu erişte, çeşitli soslarla da büyük bir uyum sağlar. Otantik tariflerle beraber pratik bir şekilde İtalyan mutfağını sofralarınıza getirebilirsiniz. Siz de eşsiz lezzet deneyimini yaşamak için bu ürünü tercih edebilir, yemeklerinizi renklendirebilirsiniz. De Cecco tagliatelle makarna 500 g fiyatı ürünün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de uygun fiyatlardan ve fırsatlardan yararlanarak avantajlı bir şekilde alışveriş deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.

  • Hızlı pişirme özelliği
  • Sağlıklı ve organik
  • Çeşitli soslarla uyumlanabilir

Lezzetli Tagliatelle Makarna ile Çeşitli Soslar

Lezzetli Tagliatelle Makarna ile Çeşitli Soslar

Çeşitli malzemeleri kombinleyerek bu ürün ile harikalar yaratabilirsiniz. De Cecco makarna dağılmayan ve kolay pişirilen hamur yapısı ile damağınızda eşsiz bir lezzet bırakır. İtalyan peynirleri ve çeşitli kremalarla harmanlayarak dünya mutfağını pratik bir şekilde deneyimleyebilirsiniz. Zaman ve efor tasarrufu açısından oldukça avantajlı olan bu ürünü misafir, akşam toplantıları gibi toplu etkinliklerde rahatlıkla pişirebilirsiniz. Hemen hemen her çeşit malzeme ile uyum yakalayan bu ürünü fesleğenlerden yoğurtlu soslara kadar çeşitli şekillerde tüketebilirsiniz. Dilerseniz sade ya da Anadolu usulü sarımsaklı yoğurt ile de yakın coğrafyanın lezzet çeşitleri ile servis edebilirsiniz. Hızlı pişirme yapısı ve standart oluşu müşterilere büyük avantaj sağlar. De Cecco tagliatelle makarna pratik ve hesaplı alışveriş deneyimi yaşamanıza olanak tanır. İndirimler ve kampanyalarla bütçenize uygun bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilir, avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Eşsiz Tadı ile Tagliatelle Makarna

Eşsiz Tadı ile Tagliatelle Makarna

İtalya’nın eşsiz lezzetlerini tatmak için De Cecco tagliatelle makarna 500 gr ve bir miktar malzeme yeterlidir. Ürünün paketinde pişme süresi, içine konulması gerekenler detaylı bir şekilde yazılır. Siz de bu detaylı bilgiler eşliğinde pratik bir şekilde yemeğinizi pişirebilirsiniz. Zamandan ve enerjiden tasarruf etmenize yardımcı olan bu ürün, günlük yaşam için büyük avantaj sağlar. Bu ürünle birlikte dilediğiniz malzeme ile enfes ve doyurucu tatları sofranıza baş tacı edebilirisiniz. Tercihiniz sadelikten yana olduğunda da damaklarınıza lezzet katacak bu ürün, sade ya da tereyağlı bir şekilde de tüketilebilir. Alışılmışın dışında lezzet deneyimi sunan bu ürün, otantik lezzetlere merak saran müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Siz de bu otantik lezzetleri sofralarınıza katmak için bu tagliatelle makarna çeşidini pratik alışveriş imkanı ile temin edebilirsiniz.

Tagliatelle Makarna Yorumları

Tagliatelle Makarna Yorumları

Eşsiz tadı ile müşterilere kendine hayran bırakan tagliatelle makarna çeşidine kolaylıkla erişebilirsiniz. Zaman ve bütçe tasarrufu yaparak ürüne rahatlıkla ulaşabilir, alışverişinizi tamamlayıp mutfağınızı göz alıcı bir şekilde donatabilirsiniz. Seçenekler ve filtreleme yöntemi ile paketin ağırlığı, ürünün çeşidi gibi ayırt edici bilgileri girip hızlıca ürüne ulaşabilirsiniz. Ürünün özellikleri kısmında bu tagliatelle makarna çeşidi hakkında detaylı bilgiler verir. Böylece makarnanın içindeki malzemeler, ağırlığı, pişme süresi gibi bilgilere rahatlıkla erişebilirsiniz. De Cello tagliatelle makarna 500 g yorumları kısmından müşterilerilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu ürün ile ilgili püf noktalar, tarifler, deneyimler gibi çeşitli bilgiler edinebilirsiniz. Dilerseniz siz de ürünü edindikten sonra ürün hakkında yorumlarınızı ve değerlendirmelerinizi belirtebilir, deneyimlerinizi müşteri adaylarına paylaşabilirsiniz. Siz de Trendyol ile pratik, güvenli ve hesaplı bir alışveriş deneyimi yaşayarak yemeğinizi kolayca hazırlayabilirsiniz.