Dearling Berberlerin Kulandığı Saç Kesme Ense Alma Tıraş Makinesi

489,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dearling Berberlerin Kulandığı Saç Kesme Ense Alma Tıraş Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEBUKA Satıcı Ünvanı: BURCU ÖZALTIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1000230473
    Bu ürün MEBUKA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Profesyonel kullanıma uygun olan saç sakal tıraş makinesi AC 230V/ 50Hz kapasiteyle çalışır.
  • Kablolu tıraş makinesi güçlü motoru sayesinde uzun süre aralıksız tıraş yapmanızı sağlar.
  • 3 başlıklı tıraş makinesi ayarlanabilir bıçak uzunluğu sayesinde dilediğiniz boyutlarda tıraş yapmanıza fırsat sunar.
  • Sessiz tıraş makinesi inceltme fonksiyonuna sahiptir. Böylece dilediğiniz incelikte tıraş işlemi için uygundur.
  • Çok başlıklı tıraş makinesi farklı başlıkları sayesinde değişik saç diplerinde de kullanılabilir. İnce ve kalın saç tiplerinde profesyonel kullanıma uygundur.
  • Kuru tıraş makinesi tıraş köpüğü ve su gibi maddelere ihtiyaç duymadan tıraş işlemini yapmanızı sağlar. Cildinizde kayan yapısı ile tahriş etmeden kullanılabilir.
  • Taraklı tıraş makinesi farklı boyutlardaki tarakları sayesinde işlemi istediğiniz boyutlarda yapmanızı sağlar.
  • İstenilen incelikte işlem sunan ense alma makinesi temizlik fırçası ve bakım yağı ile kullanılır. Yanında bulunan temizlik fırçası ve bakım yağı ile hijyenik bir kullanım gerçekleştirebilmek mümkündür.
  • Farklı boyutlarda taraflara sahip olan ayarlanabilir tıraş makinesi 230 voltaj ile çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablolu
  • Tıraş Bölgesi Saç
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Dearling 699 Berberlerin Kulandığı Saç Kesme Ense Alma Tıraş Makinesi

FYC elektrikli kablolu profesyonel kırmızı tıraş makinesi, modern teknolojinin sunmuş olduğu imkânları kullanmayı tercih eden erkeklere yönelik bir üründür. Bu profesyonel tıraş makinesi, istenilen herhangi bir zaman diliminde, mekân konusunda kısıtlama olmaksızın tıraş keyfini yaşamanızı sağlar. Aynada istediğiniz görünümü elde edebilmek için yalnızca kendi müsaitliğinize göre planlayabileceğiniz özgürlüğü sağlayan bir alternatiftir. Tıraş makinesinin içindeki aparatlar kullanım amaçlarına göre çeşitlendirilmiştir. Saç kesme ve inceltme özellikli aparatlarından tercihinize uyan parçayı kolaylıkla seçerek ürünü dakikalar içinde kullanıma hazır hâle getirebilirsiniz. Az yer kaplayan ergonomik tıraş makinesi kitinizi valizinizde taşıyarak seyahatlerin vazgeçilmez parçası olarak yanınızda gezdirebilirsiniz. Tıraş makinenizi, kablosunu takabileceğiniz bir elektrik prizinin olduğu her ortamda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Cihaz Tipi: Saç kesme makinesi
  • Güç Kaynağı: AC 230V
  • şebeke Frekansı: 50Hz

Dearling Elektrikli Tıraş Makinesinin Özellikleri

Dearling Elektrikli Tıraş Makinesinin Özellikleri

FYC elektrikli kablolu profesyonel kırmızı tıraş makinesi son derece ergonomik bir yapıya sahiptir. Ürünü özel kutusunda kolaylıkla muhafaza edebilirsiniz. Cihazda bıçak uzunluğunu istenilen şekilde ayarlayabilmek için çeşitli kademeler bulunur. Makinede saç kesme özelliğinin yanı sıra saç inceltme fonksiyonu da mevcuttur. Saç tıraşı esnasında ürünün kesme tarakları arasından istediğiniz boyuta uygun olanı tercih edebilirsiniz. Cihaz Türkiye'de kullanılan AC 230V voltaj alt yapısına sahiptir. Ürünün 10 W güç adaptörünü FYC elektrikli profesyonel tıraş makinesine ait orijinal kutunun içerisinde bulabilirsiniz. Tıraş makinenizden uzun süre boyunca verim alabilmeniz adına ürün kutusunun içinde temizlik fırçası ve bakım yağı da bulunur.

Dearling Elektrikli Profesyonel Tıraş Makinesi Nasıl Kullanılır?

Dearling Elektrikli Profesyonel Tıraş Makinesi Nasıl Kullanılır?

FYC elektrikli̇ profesyonel tıraş makinesi̇ oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Cihaz prize takıldığı anda güçlü motoru ve son derece sessiz çalışması sistemi ile kullanıma hazır olur. Tıraş işlemine başlamak için istediğiniz saç uzunluğuna göre seçeceğiniz kesme taraklarını makineye sabitlemeniz yeterlidir. Kesme taraklarını kullandıktan sonra cihazınızdan çıkararak temizlemeniz önerilir. Berberlerin kullandığı, profesyonel kullanıma uygun bu ürün saç kesmek ya da ense tıraşı olmak için uygundur. Tek yapmanız gereken istediğiniz sonuca ulaşmanıza uygun özelliğe sahip parçaları birleştirmektir. Kendi evinizin konforunda ve istediğiniz saat diliminde tıraş olmanızı sağlayan kırmızı kablolu elektrikli̇ profesyonel FYC tıraş makinesi̇ özel tasarımı ve kolay kullanımıyla birçok tüketicinin dikkatini çeker.

Dearling Elektrikli Profesyonel Tıraş Makinesi Kimler İçindir?

Berbere gitmeye zamanı olmayan, yoğun bir tempoya sahip erkekler elektrikli̇ profesyonel FYC tıraş makinesini edinerek bu zaman sorununu çözebilirler. Ürün berberden randevu alma ve karşılıklı müsaitlik durumu gözetmeksizin, dilediği bir zaman diliminde, 7 gün 24 saat saç kesme özgürlüğü arayan erkekler için uygundur. Bu cihaz, sıklıkla seyahatlere çıktığından berber alışkanlıklarını sürdüremeyen ancak kişisel bakımını da önemseyen erkeklerin seyahat çantalarının vazgeçilmez parçasıdır. Küçük çocukların saç tıraşlarını evlerinde, güven duydukları ebeveynleriyle birlikte konforlu ve keyifli bir biçimde yapmaları için bu cihazdan yararlanılabilir. Elektrikli̇ profesyonel FYC tıraş makinesi̇ kablolu kırmızı yorumlarından erkek çocukların saçlarını kestirmeye alıştırmak için iyi bir yol olduğu görülebilir. Ürün, özel bakıma ihtiyaç duyan kişilerin, sağlık problemleri ya da yaşlılık nedeniyle dışarı çıkamayanların da kurtarıcısıdır. Bu kişiler profesyonel berber desteği almak yerine evlerinde FYC tıraş makinesiyle kendi bakım ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Siz de bu kullanışlı tıraş makinesiyle özgün saç kesimleri hazırlamak istiyorsanız söz konusu cihazı Trendyol ayrıcalıklarıyla satın alabilirsiniz.