9
Direnç Lastiği kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Decathlon Corength Direnç Bandı - 25 Kg - Traınıng Band

615 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 25
25
25 Kg
Standart
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Decathlon Corength Direnç Bandı - 25 Kg - Traınıng Band

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fit And Joy Satıcı Ünvanı: HACI BERK ALPAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0570396345
    Bu ürün Fit And Joy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: SARI ÜRÜN FAYDALARI Çok işlevlilik: Kas gücünüzü ve dayanıklılığınızı geliştirin, esnekliğinizi artırın. Sağlamlık: Sağlam ve dayanıklı. Taşıma kolaylığı: Hafif ve spor çantanıza kolayca yerleştirebileceğiniz ürün. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Ana kumaş 50% Kauçuk - Sentetik, 50% Kauçuk - Doğal Kauçuk - Lateks SAKLAMA TAVSİYESİ: Dış mekanda saklamayın. Düzenli olarak bu bantların genel durumunu kontrol etmeyi unutmayın. Yırtık ya da kopma fark ederseniz ürünü kullanmayı bırakın ve mağazalarımıza getirin. KULLANICI TALİMATLARI: Kesici veya aşındırıcı bir aletle temasından kaçının. TEKNİK BİLGİLER Biliyor muydunuz?: Halterlerden farklı olarak elastik kayışlar, kademeli ve değişken bir dayanıklılık sunar. Böylece kas zorlanmalarını hafifleterek hem gücünüzü hem de hızınızı ve direncinizi artırmanızı sağlar.
  • ÜRÜNÜMÜ NASIL KULLANMALIYIM? : Size sunulan tüm antrenmanları keşfetmek için Domyos.com internet sitesini ziyaret edin: Domyos.com
  • TRAINING BAND'İMİ NASIL SEÇECEĞİM? : Kayış üzerinde bulunan her renk bir direnç seviyesini gösterir: Yeşil: 15 kg // Sarı: 25 kg // Turuncu: 35 kg // Kırmızı: 45 kg // Siyah: 60 kg Kaslarınızı güçlendirmek için bir kayış kullanacaksanız daha hafif direnç seviyesine sahip bir Training Band ile başladıktan sonra kademeli şekilde seviyenizi artırabilirsiniz. Tam tersi için örneğin çekme antrenmanları yaparken daha dirençli ve çekmenize daha fazla yardımcı olacak bir Training Band kullanabilirsiniz.
  • DOĞRU HAREKETİ YAPIN: ürünümü güvenli bir şekilde kullanmak için alınacak önlemler. : Antrenman sırasında elinizden kurtulma riskini önlemek amacıyla bağlanma noktasını kontrol edin (örneğin çekme antrenmanlarınız sırasında yardımcı olması için kullanıyorsanız). Antrenman sırasında kopmasını önlemek için kayışların aşınma yerlerini (kesikler ve beyaz bölgeler) kontrol edin.
  • TEKNİK ÖZELLİKLER : 25 kg, lastiğin %200 uzamasını sağlayan ağırlığa denk gelir.

Ürün Özellikleri

  • Sertlik Orta Sert
  • Renk Sarı
  • Tip Direnç Lastiği
Geri Bildirim Ver