Decathlon Nabaiji Kadın Mayo - Mavi - Kamyli Conf 500

800 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 40
36
38
40
46
44
42
48
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Decathlon Nabaiji Kadın Mayo - Mavi - Kamyli Conf 500

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Koyu lacivert ÜRÜN FAYDALARI Klora karşı dayanıklılık: Klora karşı dayanıklı bileşeni sayesinde bu mayo ile daha uzun süre yüzün Destek: Yüksek yakalı kesime sahip bu mayo benzersiz kavrama sunar. Eko-Tasarım: %74 geri dönüştürülmüş polyesterden üretilen çevresel etkisi azaltılmış ürün. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Ana kumaş 78% Polietilen Tereftalat, 22% Elastolefin Astar 100% Polietilen Tereftalat BAKIM TAVSİYESİ: Kullanımdan sonra duru suyla durulayın. TEKNİK BİLGİLER AQUARESIST TEKNOLOJİSİ : AQUARESIST teknolojisine sahip ürünler, klora karşı dayanıklı olduğunu garanti eder. Esnekliklerini ve UV ışınlarına karşı dayanıklılık özelliklerini korurlar. Bu nedenle, bu ürünler havuzda düzenli veya yoğun bir kullanım için uygundur.
  • EKOTASARIM : Bu ürünün çevresel etkileri eski modelle (Jade) kıyaslandığında %35 daha azdır: - ürünü oluşturan ana bileşenin %75'i geri dönüştürülmüş Polyesterdir - ek kumaşı %100 geri dönüştürülmüş Polyester bileşenden oluşmaktadır - üretimi sırasında minimum endüstriyel atık ortaya çıkmış ve mayo bileşeni maksimum seviyede kullanılmıştır
  • Mayonun bileşeni : Mühendislerimiz, polyester bazlı bir malzeme geliştirerek elastan fiberleri, rahat etmeniz için gereken esnekliği sunan ve özellikle klora karşı dayanıklı olan elastolofin fiberle değiştirdi. Bu fiberin diğer bir avantajı da hızlı kurumasıdır. Diğer avantajı: renkleri, canlı renkler de dahil olmak üzere, kalıcılığını korur.
  • Astar : Astarsız mayo (yalnızca hijyen sağlayan ek kumaş)
  • Mayom neden hijyenik etikete sahip değil? : "Decathlon'da tasarlanan kadın mayo ve bikinilerinin tamamı 2022 yılından itibaren plastik etiket olmadan satılacaktır. Tüm etiketlerimizi tek tek dizdiğimizde her yıl 940 kilometre plastik kurtarıyoruz! Bu kararımız sayesinde hem dünyamızı koruyacağız hem de plastik kullanımımızı azaltacağız. Deneme kabinine girdiğiniz sırada iç çamaşırınızı çıkarmadan ürünü deneyerek bu sorumluluğu ortak bir görev haline getirelim. "

Ürün Özellikleri

  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Renk Lacivert
  • Ortam Sportswear
Geri Bildirim Ver