3
KadınDeniz Gözlüğü kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Decathlon Nabaiji Yüzücü Gözlüğü - S Boy - Şeffaf Camlar - Pembe - 100 Xbase Dye

265 TL
Beden: S
80 x 270
S
Tek Ebat
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
150 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Decathlon Nabaiji Yüzücü Gözlüğü - S Boy - Şeffaf Camlar - Pembe - 100 Xbase Dye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: PEMBE ÜRÜN FAYDALARI Buğu yapmama özelliği: Gözlükleriniz buğulanmadan yüzün, bu gözlüklerin buğu önleyici özelliği vardır. Ayarlanabilir yapı: Burun köprüsü (S,M,L), numaralı çentikli elastik ve arka tokayla ayarlanır. Görüş alanı: Mükemmel 120°-140°görüş alanının keyfini çıkarın. Destek: Camlarının küçük olması sayesinde mükemmel kavrama sağlar. Su geçirmezlik: Esnek bağlantıları gözlüğe su girişini önler. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Kayış 100% Stiren Etilen Bütadien Stiren Mercek 100% Polikarbonat Tokalar 100% Poliüretan SAKLAMA TAVSİYESİ: Yüzücü gözlüklerinizi kullandıktan sonra kılıfında ya da plastik bir torbada saklayın. Önemli: Buğulanmama özelliğine zarar vereceğinden camların iç yüzeyine dokunmayın. KULLANICI TALİMATLARI: Camların iç yüzeyine dokunmayın (buğu önleyici özelliği bozar). BAKIM TAVSİYESİ: Kullanımdan sonra duru suyla durulayın. Kuru ve havadar bir yerde kurutun. TEKNİK BİLGİLER BUĞU OLUŞUMU : Buğu oluşumu, su ve vücut arasındaki sıcaklık farkı, nem oranı gibi birçok dış faktöre bağlıdır Sürtünme kaynaklı aşınmalar da bu nedenlerin başında gelmektedir. Buğu oluşması durumunda camları suya daldırın, böylece koruyucu bir tabaka oluşacaktır. Ürünü bir süre kullandıktan sonra buğulanmama özelliğinin azalacağını unutmayın. Size gözlüklerinizin buğulanmama özelliğini yenileyecek ve kullanım ömrünü uzatacak buğulanma karşıtı özellikli bir kalem kullanmanızı öneriyoruz.
  • BOY SEÇİMİ : Su sızdırmazlık özelliği silikon gövdenin yüzün şekline mükemmel şekilde uyum sağlaması ile sağlanır. Ürünü satın almadan önce, elastik kayışı başınıza takmadan "vakum" testini yapmanızı öneriyoruz. Gözlük kayış olmadan yüzünüzde hafif bir vakum hissiyle kaymadan duruyorsa yüzme antrenmanları sırasında su sızdırmayacaktır Böylece gözlüğün rahatsız edebileceği bölgeleri görür ya da ürün modelinin yüzünüze uygun olup olmadığını anlarsınız Bu modelin S (ince yüz) ve L boyu bulunur.
  • GÖZLÜĞÜMÜ NASIL AYARLAYACAĞIM : Yüz tipinize uyum sağlayan ve çok fazla sıkmanıza gerek olmayan gözlükler. Çok sıkı olan gözlükler kullanıcıya rahatsızlık verir, yüzde iz bırakır hatta su alabilir. Gözlüklerinize ellerinizle bastırmanız gerekmemektedir, içeri su girmeden yüzmek için genellikle hafif bir vakum etkisi yeterlidir. Kayışlar genellikle kulağın 2 - 3 santim üstünden geçer. Böylece gözlük kaymaz ve rahatlık sağlar.
  • BAKIM – UYARILAR : Size şunları öneriyoruz: - gözlüklerinizi sadece gerektiğinde, suya sokarak yıkayın - camların iç yüzüne hortumla güçlü bir şekilde su tutmaktan kaçının. - her antrenmandan sonra iç camlarında Buğu Oluşumunu Önleme işleminin zarar görmesini ve dış camlarının çizilmesini önlemek için gözlüklerinizi kılıfında saklayın - 60°C ve üzeri sıcaklıklara maruz kalmasından kaçının CAMLARINIZIN İÇ YÜZÜNE DOKUNMAYIN YA DA ÇİZMEYİN
  • UV KORUMASI : Q/BT 4734 - 2014 standardına uygun olarak Nabaiji'nin tüm güneş gözlükleri camlar hangi renkte olursa olsun zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlar. Güneşe doğrudan bakmak tehlikelidir ve geri dönüşü olmayacak şekilde göz merceğinize zarar verir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver