DECKON Beyaz Karolam Asma Tavan 60x60cm 1pak 12adet

888 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 8 MM
8 MM
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DECKON Beyaz Karolam Asma Tavan 60x60cm 1pak 12adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Decotime Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN ALTUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6309418331800000 Vergi Kimlik Numarası: 0670095589
    Bu ürün Decotime tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN HAKKINDA 1 PAKET 60X60 BEYAZ KAROLAM PAKETİNDE 12 ADET LEVHA MEVCUTTUR. 1 PAKET 60X60 KAROLAM 4.32 M2 ALAN KAPATMAKTADIR. %100 ORJİNAL ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Karolam iç yüzeyi alçı, ön yüzeyi vinil ,arka yüzeyi folyo kaplı İKİ KAPLAMA ARASI ALÇI PLAKA KALINLIĞI 8mm'DİR.

Ürün Özellikleri

  • Kalınlık 8 MM
Geri Bildirim Ver

DECKON Beyaz Karolam Asma Tavan

Bireylerin şık ve gösterişli kapalı ortamlar yaratmalarının yolu, doğru yapı malzemesi tercih etmelerinden geçer. En iyi inşaat malzemesi seçenekleri arasında yer alan DECKON Beyaz Karolam Asma Tavan 60 x 60 cm 10 adet kullanıcıların ilk tercihi olmayı başarır. Ev, ofis ve okul için tercih edebileceğiniz asma tavan, kaliteli ve dayanıklı materyal kullanılarak üretilir. Kullanıcıların DECKON Beyaz Karolam Asma Tavan 1 paket tercih etmeleri halinde paket içerisinde 10 adet asma tavan levhası gönderimi sağlanır.

 
  • 60×60 cm
  • %100 orijinal materyal
  • Dayanıklı

DECKON Beyaz Karolam Asma Tavan Özellikleri

DECKON Beyaz Karolam Asma Tavan Özellikleri

Kapalı ortamların tasarımında renk, kullanım amacı ve boyut gibi faktörler dikkate alınır. Açık ve koyu renk dekorasyona uygun olarak üretilen DECKON Beyaz Karolam Asma Tavan 60 x 60 cm 10 adet fiyat performans avantajı sağlar. Dekore edilecek alana uygun tercih etmeniz gereken ürün sayesinde 3,6 m² alan kapatılır. Kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilen asma tavan, kullanıcılarına uzun ömürlü kullanım sağlar. Beyazın göz alıcı güzelliğini kapalı ortamlara yansıtabileceğiniz DECKON Beyaz Karolam Asma Tavan 60 x 60 cm 10 adet %100 orijinal malzemeden üretilir. İç yüzeyinde alçı kullanıldığı bilinen ürün paketinde 10 adet levha kullanıcılarla buluşur. Vinil ön yüzeye sahip olan DECKON Beyaz Karolam Asma Tavan 60 x 60 cm 10 adet ofis ve ev dekorasyonunda sıkça tercih edilir. Ürünün sağlam materyalden üretilmesi nedeniyle gönderim esnasında kırılma ya da parçalanma gibi durumlar yaşanmaz. Sadeliği ve şıklığı bir arada sunan asma tavan sayesinde alanların kaplanması mümkün olur. Okul, ofis ve ev gibi kapalı ortamların dekorasyonu için tercih edilen ürün, 8 mm kalınlığa sahiptir.

 

DECKON Beyaz Karolam Asma Tavan Kullanımı

DECKON Beyaz Karolam Asma Tavan Kullanımı

Ürünün seçim aşamasında ebat, renk ve kullanım amacı gibi etkenlere dikkat edilmesi gerekir. Beyaz renge sahip olan asma tavan hem koyu hem de açık renk dekorasyonda kullanılır. Kullanıcıların ürünü satın almaları halinde işyerinden okula, evden alışveriş merkezine kadar farklı alanlar rahatlıkla kaplanır. Balkon ve teras dekorasyonunun da vazgeçilmezi olan DECKON Beyaz Karolam Asma Tavan 1 paket kapalı ortamları farklılaştırmanıza yardımcı olur. 3,6 m² alanın kaplanması için yeterli olan ürün, iç mekanların normale kıyasla ferah ve geniş görünmesini sağlar. Bireylerin belirtilen alan boyutunu göz önüne alarak doğru miktarda ürün satın alması gerekir. Koku ve/veya küf oluşumuna neden olmayan ürün, kullanıcılara hijyenik kullanım vadeder.

 

DECKON Beyaz Karolam Asma Tavan Fiyatı ve Yorumları

DECKON Beyaz Karolam Asma Tavan Fiyatı ve Yorumları

Farklı yüzeylere uygun tasarlanan DECKON Beyaz Karolam Asma Tavan 1 paket iç ve dış faktörlere karşı dayanıklıdır. İç mekan tasarımında rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün, şık ve zarif formuyla ortamlarınızı farklılaştırmanızı sağlar. Tek paket içerisinde 10 adet levha bulunan ürün, fiyat performans açısından kullanıcılarını memnun eder. Kaliteli ve dayanıklı yapıya sahip olan ürün, kurulum ve kullanım kolaylığı sağlar. Trendyol üzerinden DECKON Beyaz Karolam Asma Tavan 60 x 60cm fiyatı 10 adet hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürünü hemen sipariş verebilirsiniz. DECKON Beyaz Karolam Asma Tavan yorumları ve değerlendirmelerini de Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.