Dede Oyuncak Candy Ken Market Arabası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
328,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
378,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dede Oyuncak Candy Ken Market Arabası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tıfıl Toys Satıcı Ünvanı: FARK BURADA ELEKTRONİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385140249600001 Vergi Kimlik Numarası: 3851402496
    Bu ürün Tıfıl Toys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anneleri ile birlikte alışveriş yapan çocukların Eğlenceli vakit geçirmesi için muhteşem bir oyuncak. Market Arabası ile alışveriş esnasında çocuklar Hem merakını giderecek hem de eşyalarını taşıyacak. Yaş Grubu : 3+ Yaş Kutu Ölçüleri : 33 x 38 x 48 cm. Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver

Dede Oyuncak Market Arabası Dolu

Oyuncak market arabası birçok çocuğun hayallerini süsleyen ürünlerden biridir. Ebeveynleri ile birlikte gittikleri alışverişi taklit etmek ve birebir kendisi yaşamak isteyen çocuklar bu ürünle çok mutlu olabilirler. Hem kız hem de erkek çocukları için uygun olan bu modeli her iki cinse de hediye etmek amacıyla almayı düşünebilirsiniz. Dede Oyuncak market arabası model olarak Candy&Ken setleriyle uyumludur. Çocuklarınızın kardeşleriyle, arkadaşlarıyla ve tek başlarına oynamaktan büyük keyif alacağı bu ürün eğlenceli vakit geçirmeleri için ideal alternatiflerden biridir. Cazibeli renkleriyle dikkat çeken Dede Oyuncak market arabası dolu olarak gönderilir. Sepet içindeki yiyecek ve içecek gibi malzemelerin minik modelleri, çocukların dünyasında gerçek olarak kabul edilebilir tasarıma sahiptir.

  • Sağlığa zararsız maddelerle üretim
  • Birinci sınıf kaliteli materyaller
  • Gerçekçi tasarımlarla etkileyici malzemeler

Popüler Model Dede Oyuncak Dolu Market Arabası Özellikleri

Popüler Model Dede Oyuncak Dolu Market Arabası Özellikleri

Candy&Ken model market arabası 33 x 38 x 48 cm ölçülerindedir. Sepetin iç hacmi 0,21 metreküptür. 5 ila 7 yaş arası için uygun olan ürünü daha küçük yaştaki çocuklarınız için satın alacaksanız ebeveyn gözetiminde oynamalarına dikkat etmeniz tavsiye edilir. Üründe küçük parçalar da bulunduğu için özellikle 3 yaş altı için risk teşkil edebilir. Dede Oyuncak market arabası dolu kullananlar ürünün yüksek kalitesinden memnun olduklarını dile getirirler. Çocukların çok sevdiği ve büyük bir keyifle oynadıkları bu ürün hem bireysel hem de sosyal becerileri geliştirir. Motor beceriler, el göz koordinasyonu, eşyaları tanıma, alışveriş becerisi, iletişim gibi yeteneklere katkıda bulunan market arabası, hayal gücünü de destekleyerek çocukların ufkunu açar. Güvenli malzemelerle üretilen bu modeli siz de satın alabilir ve çocuklarınızı sevindirebilirsiniz.

Çok Parçalı Dede Oyuncak Dolu Market Arabası Yorumları

Çok Parçalı Dede Oyuncak Dolu Market Arabası Yorumları

Dede Oyuncak market arabası dolu yorumları ürünü satın alan ebeveynler tarafından paylaşılır. Çocuklarının çok sevindiğini ve severek oynadıklarını belirten ebeveynler kanserojen içermediği için koku yapmayan plastik malzemeden memnun kalırlar. Materyalin dayanıklı olması temizliği için de avantaj sağlar. Oyuncakları düzenli aralıklarla dezenfekte eden bireyler bu market arabasını ve içindeki tüm malzemeleri kolay bir şekilde temizleyebilirler. Sepet içinde mısır, üzüm, muz, havuç, armut, dolmalık biber, patlıcan gibi plastik meyve ve sebzeler bulunur. Kuru gıdalar arasında da un ve bisküvi paketi gibi malzemeler vardır. Süt kutusu, ketçap şişesi ve benzeri birçok ürünün maketini barındıran sepetin tutma sapı da silindiriktir. Silindir şekilli tutma sapı sayesinde çocukların ellerinin zarar görmesi önlenir. Güçlü bir kavrama ile tutunma ve ileri geri sürüş kolaylığı sağlanır.

Kampanya Fırsatıyla Dede Oyuncak Dolu Market Arabası Fiyatı

Kampanya Fırsatıyla Dede Oyuncak Dolu Market Arabası Fiyatı

Dede Oyuncak market arabası dolu fiyatı içindeki tüm malzemelerle birlikte belirlenir. Tüm aksesuarları ile tam bir alışveriş arabası olan bu ürün asortili olarak listelenir. Özel olarak belirtmediğiniz sürece çeşitli renkler karışık olarak gönderilir. Ürünlerde kullanılan tüm renkler çocukların çok sevdiği canlı ve parlak tonlardadır. Boyasında kimyasallar kullanılmaz. Plastik donanımlar kendinden renkli olarak üretilir ve sağlık açısından tamamen güvenlidir. CE sertifikasına sahip olan model geniş iç hacmi ile çocuklara farklı eylemler için ilham verir. Dağınık duran diğer oyuncaklarını da sepete doldurarak toplamaya teşvik eden araba sayesinde çocuğunuza sorumluluk duygusunu aşılamaya başlayabilirsiniz. Trendyol’a özel avantajlı fırsat kampanyaları sayesinde ürünü indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz. Bu model sayesinde çocuğunuza alışveriş yaparken markette nasıl davranması gerektiğini öğretebilir ve kişisel gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.