5
Yapı Oyuncakları kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

DEDE Multi Bloklar 120 Parça

319 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (42)
9 saat 36 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
4. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
332,50 TL
9 saat 36 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9 saat 36 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.8
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

DEDE Multi Bloklar 120 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVMAK GROUP Satıcı Ünvanı: SELAHATTİN KURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1836880842800001 Vergi Kimlik Numarası: 5951035277
    Bu ürün EVMAK GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Multi Blocks 120'li Blok Torbası ile hayal gücünüzü ortaya çıkartın! Renkli bloklardan dilediğiniz şekilleri yapın, sökün ve tekrar yapın! Çocuklar bloklar ile istedikleri şekilleri yaparken eğlenceli vakit geçirecekler! Çocukların
  • yaratıcılık, el-göz koordinasyonu, dikkat, odaklanma ve hayal güçlerinin gelişmesine yardımcı olmaktadır. Renkli blokları oynadıktan sonra paketine yerleştirerek kolayca taşıyabilir ve blokları güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Yaratıcılıkta sınır tanımayan farklı renkler ve şekillerdeki bloklar sayesinde çocuğunuz hayal ettiği her şeyi inşa edebilirler. Parça sayısı: 120 Paket ölçüsü: 24 x 22 x 31 cm.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 120
  • Yaş 3 - 5 Yaş
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

DEDE Multi Bloklar 120 Parça

Çocukların el becerilerinin ve hayal güçlerinin gelişiminde oyuncak seçimi oldukça önemli bir rol oynar. Bebeklerin dünyaya geldiği ilk andan itibaren yaşlarına uygun olarak değişim gösteren Dede oyuncakları, onların dünyayı tanımasındaki en önemli araçlardan biri olduğu için ebeveynler tarafından özenle seçilir. Dede Blok Lego oyuncakları da bu alanda anne babalar tarafından oldukça beğenilen markalar arasındadır. Dede Multi Bloklar 120 parça ise içerdiği şekil ve renklerin çeşitliliği sayesinde çocuğunuzun hem renkleri öğrenmesine hem de şekilleri tanımasına yardımcı olur. Aynı zamanda tek başına da oyun oynamasını sağladığı için çocukların özgüvenlerini artırması ile de bilinir. Uygun fiyatları ile kolayca bulup satın alabileceğiniz Dede eğitici bloklar ile çocuklarınızın gelişimine olumlu yönde etki edebilirsiniz.

  • El becerilerini geliştirme
  • Hayal gücünü artırma
  • Renkleri tanıma

Çocukların Gelişimi İçin DEDE Multi Blocks

Çocukların Gelişimi İçin DEDE Multi Blocks

Çocuklarda motor becerisi oldukça önemli bir konudur. Doğumdan itibaren bu becerilerin normal olup olmadığı doktorlar tarafından incelenir. Çeşitli oyuncaklar ile bebeğinizin el becerilerini artırabilirsiniz. Dede oyuncak multi blocks 120 parça eğitici bloklar lego seti de el becerisini artırır ve hem çocuklar hem de ebeveynler tarafından oldukça beğenilir. Dede kutulu bloklar da lego mantığında olup üzerinde bulunan çeşitli hayvan figürleri ile bebeklerin dünyayı ve canlıları tanıması açısından etkili olur. Legolar, çocukların inşa etmelerine olanak sağladığı için yaratıcılık konusunda oldukça geliştirici özelliğe sahiptir. Parçaları çeşitli şekillerde birleştirerek ortaya yeni bir yapı çıkarmalarını sağladığı için bu Dede oyuncak bloklar hem eğitici hem de eğlencelidir. Dede 120 parça blok oyuncak lego seçeneklerini rahatlıkla bulabilir ve her bütçeye uygun fiyatlara çocuğunuza satın alabilirsiniz.

Dede Multi Blocks 120 Parça Fiyatları

Dede Multi Blocks 120 Parça Fiyatları

Legolar, çocukların odaklanma yeteneğini kazanmaları için oldukça etkili oyuncakların başında gelir. Özellikle birçok oyuncak seçeneği arasında gidip gelerek dikkat dağınıklığı yaşayan bebeklerin bu sorununu legolarla oynamanın ortadan kaldırabildiği bilinir. Dede marka blok legolar sayesinde bebeğiniz istediği her şekli kolayca oluşturabildiği için odaklanma becerisinin yanı sıra hayal gücünü de artırabilirsiniz. Yaratıcı zekayı özellikle küçük yaşlardaki insanlar için eğlenceli bir yolla geliştirmek oldukça önemli bir konudur. Dede bloklar sayesinde çocuğunuz eğlenirken bir yandan da hayal gücünü geliştirir. Bunun yanı sıra bebekler farklı renklere sahip olan bu legolarla oynayarak renkleri tanır. Dede multi bloklar 120 parça fiyat bakımından da her bütçeye uygundur. Siz de çocukların gelişimine oldukça katkıda bulunan bu eğitici ve eğlenceli Dede blok oyuncak seçeneklerini inceleyebilir beğendiğiniz modelleri satın alabilirsiniz.

Gelişimi Destekleyen Dede Multi Blocks 120 Parça Trendyol’da

Gelişimi Destekleyen Dede Multi Blocks 120 Parça Trendyol’da

Çocukların gelişiminde yedikleri yiyecekten giydikleri kıyafetin malzemesine kadar birçok detay oldukça önem taşır. Oyuncaklar ise hem zihinsel gelişime katkı sağladığı hem de hayal gücünü geliştirdikleri için anne babalar tarafından hassas bir şekilde seçilir. Dede multi blok, özellikle bebeklerin renkleri tanımasına katkı sağladığı için oldukça beğenilir. Dede akıllı bloklar, çocukların sağlığına zarar vermeyecek kaliteli malzemelerden üretildiği için de ebeveynlerin güvenle seçip satın aldığı oyuncaklar arasında yer alır. Dede multi bloklar 120 parça yorum olarak da oldukça beğenildiği ve çocukların da severek kullandığı yönünde geri bildirimler alır. Multi bloklar 120 parça ile çocuklarınızın yaratıcılığını artırırken aynı zamanda eğlenceli bir aktivite ile mutlu olmalarını sağlarsınız. Şekilleri birbirlerine uydurarak ekledikleri için el becerilerini de olumlu etkileyen uygun fiyatlara sahip bu oyuncakları kolayca inceleyip satın alabilirsiniz.