DEDE 03462 , Süper Bambu Çubuklar - 300 Parça / 3 Yaş

188 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

DEDE 03462 , Süper Bambu Çubuklar - 300 Parça / 3 Yaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALAKENT KİTAP KIRTASİYE EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0693051372300001 Vergi Kimlik Numarası: 6930513723
    Bu ürün ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Minik eller, Süper Bambu Çubuklar ile keyifli vakit geçirecek! Çeşit çeşit şekiller yaparak hayal güçlerinin ve yaratıcılıklarının gelişmesini sağlar. Zeka gelişimini destekler. Ürün
  • 3 yaş altı çocuklar için uygun değildir. Sağlık testlerinden geçmiştir. Kutu ölçüsü: 36.5*5.5*26.2 cm

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 200 ve üstü
  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver

DEDE 1451695 Süper Bambu 300 Parça Kırılmayan Eğitici Oyun Çubukları

Oyuncaklar çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlayan eğlence araçlarından biridir. Oyuncakların eğlence aracı olarak görülmesinin yanında eğitici yönleri de vardır. Eğitici oyuncaklar çocukların bilişsel, psikomotor ve dil gelişimlerini destekler. Dede 300 parça süper bambu kırılmayan eğitici oyun çubukları, çocukların özellikle psikomotor ve bilişsel gelişim alanlarına hitap eder. 300 parçadan oluşan eğitici oyuncağın içerisinde 180 adet bambu oyun çubuğu ve 120 adet ek bağlama çubuğu bulunur. 3 yaşından büyük olan çocukların kullanımına uygundur. Kız ve erkek çocukların ilgisini çekebilecek unisex bir oyuncaktır.

  • Çocukların bilişsel gelişimine katkıda bulunur.
  • 36 aydan büyük çocukların kullanımına uygundur.
  • Çubuklar kırılmaz ve esnek bir yapıya sahiptir.

Dede 300 Parça Süper Bambu Çubukların Özellikleri Nelerdir?

Dede 300 Parça Süper Bambu Çubukların Özellikleri Nelerdir?

Dede 300 parça bambu çubuklar plastikten üretilmiştir. Bambu çubuklarının her biri 20 cm uzunluğa sahiptir. Çubuklar kırmızı, mavi, sarı ve yeşil renktedir. Renk bakımından zengin olduğu için kullanışlı bir oyuncaktır. Kırılmayan eğitici bambu çubuklar plastikten üretilmiştir. Oyuncakların kaliteli ve güvenilir olması çocuk sağlığı açısından oldukça önemlidir. Dede eğitici oyuncağın, Oyuncak Güvenlik Yönetmeliğin hükümlerine dikkat edilerek üretildiğini gösteren CE sertifikası vardır. Oyuncak 180 adet bambu çubuk ve 120 adet bağlama çubuğu ile toplam 300 parçadan oluşmaktadır. 3 yaşından büyük olan çocukların kullanımına uygundur. Kız ve erkek çocukların severek oynayacakları hayal güçlerini geliştirebilecek unisex bir oyuncaktır. Çocukların kendi başlarına ya da toplu şekilde oynayabilecekleri eğlenceli çubuklardır. Dede süper bambu çubuklar 300 parça fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer-performans ürünü olarak sıklıkla tercih edilir.

Dede 300 Parça Süper Bambu Çubuklar ile Neler Yapılır?

Dede 300 Parça Süper Bambu Çubuklar ile Neler Yapılır?

Eğlenceli olan her aktivite çocukların ilgisini çekmeyi başarır. Eğlence ve eğiticiliği bir arada sunan Dede kırılmaz bambu çubuklar, çocukların mantık ve hayal dünyasını zenginleştirir. Çocuklar zihninde olan bir nesneyi bambu çubuklar sayesinde somutlaştırabilir. Örneğin dev bir mağara ya da kırmızı sevimli bir araba yapılabilir. Çocukların yaratıcılıklarını ve psikomotor becerilerini kullanmasını destekleyen oyuncak aile etkinliği olarak da tercih edilebilir. Bambu çubuklar küçüklerin olduğu kadar yetişkinlerinde eğlenmesine imkan verir. Büyükten küçüğe ailedeki herkesin hayal gücünü yarıştırarak süper bambu çubuklarla ilginç şeyler yaratabilmesi bu oyuncakla mümkündür. Esneyebilen ve kırılmaz özellikte oldukları için bambu çubuklarla istenilen renkte ve boyutta her şey yapılabilir. Yetişkin ve çocukların yaratım yeteneklerinin gelişmesine destek olan eğitici bir oyuncak olduğu için her yapı ve tasarım kolayca oluşturulabilir.

300 Parça Süper Bambu Çubuklar Çocuk Gelişimine Katkı Sağlar mı?

Dede 300 Parça Süper Bambu Çubuklar Çocuk Gelişimine Katkı Sağlar mı?

Dede 300 parça süper bambu çubuklar çocukların tüm gelişim alanlarını destekler. Özellikle psikomotor alana katkısı oldukça fazladır. Çocukların el kaslarının gelişimine yardımcı olur. Küçük kasların gelişimini destekler ve ince motor becerileri geliştirir. Çocuklara alet kullanmaya becerisi kazandırarak denge ve refleks hareketlerinin gelişmesini sağlar. Bambu çubukların çocukların mantıksal yönlerinin gelişmesine destek olur ve hayal güçlerini zenginleştirir. Çocukların oynayarak daha fazla hayal etmesine ve üretmesine imkan verir. Parça-bütün arasındaki anlam ve bağı görmelerini sağlar. Çocukların kırılmaz bambu çubukla birlikte oynamaları onların sosyal gelişimlerini destekler. Çocuğun arkadaş edinmesini, sağlıklı iletişim kurmasını ve kendini rahat bir şekilde ifade edebilmesini sağlar. Çocuğun eğlenerek öğrenmesine fırsat veren sağlıklı bambu çubuklar gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların yorum ve görüşlerinden faydalanmak isterseniz Dede 300 parça süper bambu çubuklar yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu eğitici oyuncağı Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde birkaç tıklamayla satın alabilirsiniz.