DEDE Kelebek Puzzle Box 480 Parça Set

420 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
424,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
425,90 TL
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

DEDE Kelebek Puzzle Box 480 Parça Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tekay Satıcı Ünvanı: TEKAY ELEKTRONİK ELEKTRİK VE BİLGİSAYAR MALZEMELERİ PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833105163300001 Vergi Kimlik Numarası: 8331051633
    Bu ürün Tekay tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kelebek Puzzle Box Eğitici Şekiller 480 ParçaÇocukların birbirinden farklı şekiller yapabilecekleri Eğitici Oyuncaklar Kelebek Puzzle 480 Parça.480 parçadan oluşan oyuncak puzzle seti ile çocuklar Ev, insan ve hayvan figürleri, araçlar gibi şekiller oluşturabilecekler.Çocukların hayal güçlerinin gelişmesine yardımcı olacak Eğitici Oyuncaklar Kelebek Puzzle 480 Parça ile oyun saatleri eğitici ve eğlenceli geçecek.Kutusu ile birlikte gelen Eğitici Oyuncaklar Kelebek Puzzle 480 Parçayı Çocuklar istedikleri yere götürüp arkadaşları ile oyunlar oynayabilecekler.Okul öncesi dönemde çocukların zihinsel gelişimlerini de güçlendirecek olan Eğitici Oyuncaklar Kelebek Puzzle 480 Parça ile birbirinden farklı şekiller oluşmak için minikleri bekliyor.Eğitici Oyuncaklar Kelebek Puzzle 480 Parça 27x18x21 cm boyutlarındadır.Çocuklar Eğitici Oyuncaklar Kelebek Puzzle 480 Parça ile güzel vakit geçirecekler.Eğitici Oyuncaklar Kelebek Puzzle 480 Parça 3 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.Yaş Grubu : 3+ YaşBarkodu: 8693830019063Item No : 01906Kutu Ölçüleri : 27 x 18 x 21 cm.Desi Değeri: 3 Bisepetim den Aldığınız Tüm Ürünler Faturalı ve Orijinal üründür Sipariş verdiğinizde ürününüz çok hızlı Kargolanır Bisepetim sizlere doğru he hızlı hzmet sunmak için çalışıyor Lütfen bir problemle karşılaşırsanız mesaj atarak bilgi alabilirsiniz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Yaş 3 - 5 Yaş
Geri Bildirim Ver

DEDE Kelebek Puzzle Box Eğitici Şekiller 480 Parça

Puzzle çocukların severek oynadığı bir oyuncaktır. Eğitici ve öğretici olmasının yanı sıra çocukların eğlenmesini de sağlar. Çocuklarının kaliteli zaman geçirmesini isteyen ebeveynler tarafından seçilen puzzle, çok yönlü olmasıyla öne çıkar. DEDE kelebek puzzle box eğitici şekiller 480 parça, kolay takılıp çıkarıldığı için pratik bir şekilde oynanabilir. 27x18x21 cm ebatlarıyla küçükler için uygundur. Miniklerin yapacağı figürler ile hayal dünyasının gelişimine destek veren ve motor becerilerinin güçlenmesini sağlayan bu puzzle, 3 yaş ve üzeri tüm çocuklar için idealdir. Küçükler ev, insan, top, araba, ağaç, çiçek, hayvan gibi pek çok figürü öğrenebilir. Öğretirken eğlendiren bu ürün, çocukların odaklanmasını sağlar. Özellikle dikkat eksikliği olan ya da konsantrasyon sorunu yaşayan çocuklar için rahatlıkla satın alınabilir.

  • Eğitici, öğretici ve eğlendirici
  • Çoklu gelişim desteği
  • Pratik kullanım olanağı

Çocuklara Uygun DEDE Kelebek Puzzle Box Eğitici Şekiller

Çocuklara Uygun DEDE Kelebek Puzzle Box Eğitici Şekiller

Oyun oynarken çocuklara uygun oyuncaklar seçmeniz gerekir. Miniklerin hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağlamak için sıkça tercih edilen bu puzzle, oldukça faydalıdır. İçerdiği figürler ile görsel hafızaya katkıda bulunur. Yeni ve değişik şekilleri sayesinde çocuğun yaratıcılığına destek verir. DEDE 480 parça kelebek puzzle box eğitici şekiller ile çocuklar yaratıcılığını geliştirebilir, farklı bakış açıları kazanabilir. Oynarken çocukların düşünmesini sağlayan bu ürün, zihinsel gelişim için oldukça faydalıdır. Mantığını ve aklını kullanarak yeni figürler oluşturan küçükler, bunlar üzerinden oyunlar yaratabilir. Çok yönlü gelişim desteği sunan bu ürünü çocuklarınıza rahatlıkla satın alabilirsiniz. 3 yaş üzeri tüm çocuklara uygun olan bu puzzle ile bilgileri ve nesneleri kolaylıkla çocuğunuza öğretebilirsiniz. Sağlam ve kaliteli parçalarıyla da sevilen markanın bu ürünü oldukça dayanıklıdır. Bu sayede uzun süre kullanılabilir.

Sevilen DEDE Kelebek Puzzle Box Eğitici Şekiller 480 Parça

Sevilen DEDE Kelebek Puzzle Box Eğitici Şekiller 480 Parça

Puzzle küçüklerin severek oynadığı, ebeveynlerin de çocukları için yararlı bulduğu bir bir aktivitedir. DEDE 480 parça eğitici şekiller kelebek puzzle box ebeveynlerin memnun kaldığı, çocukların eğlenerek oynadığı bir oyuncak olur. Kaliteli malzemeden yapılan markanın bu ürünü, çocuklara herhangi bir zarar vermez. Dermatolojik olarak test edilen ve kanserojen herhangi bir madde içermeyen bu ürünü çocuklarınız için güvenle satın alabilirsiniz. Dayanıklı olmasıyla kolaylıkla kırılmayan puzzle parçaları, çocukların kolaylıkla oynayabilmesi için yumuşak plastikten üretilir. Bundan dolayı kullananların üründen memnun kaldığı söylenebilir. Ayrıca ürünün bir kutuya sahip olması da özellikle oyuncaklarını toplamayan çocukların bu alışkanlığı kazanmasına yardımcı olabilir. Puzzle parçalarını bu kutu içinde toplayarak parçaların kaybolmasının önüne geçilebilir. Oynaması keyifli ve eğitici olan bu ürün ile çocukların sosyal, ruhsal ve zihinsel gelişimi desteklenebilir.

Uygun Fiyatlı DEDE Kelebek Puzzle Box 480 Parça

Uygun Fiyatlı DEDE Kelebek Puzzle Box 480 Parça

Çocuklar için oldukça faydalı gelişim desteği sunan puzzle, 3 yaş ve üzeri tüm küçüklerin oynayabileceği bir oyuncak çeşididir. Eğlenirken öğrenen çocukların duyuları ve algıları gelişir. Arkadaşlarıyla birlikte oynarken eğlenceli zaman geçiren küçükler, yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğrenir. Ürünün sosyal gelişime verdiği destek sayesinde çocukların duygusal olarak güçlenmesi mümkündür. Pek çok faydası olan bu oyuncak ebeveynlerin de beğenisini kazanır. DEDE 480 parça eğitici şekiller kelebek puzzle box yorumları ve müşteri deneyimleri, markanın bu oyuncağının beğenildiğini gösterir. Ürünün çocuğuna oyuncak arayışında olan ebeveynlerin satın alabileceği bir puzzle olduğu müşteri yorumlarında görülebilir. DEDE kelebek puzzle box eğitici şekiller 480 parça fiyatı uygun olup herkesin alabileceği seviyededir. Siz de eğlenceli ve faydalı olan bu ürünü Trendyol üzerinden inceleyebilir, uygun fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.