1
Kutu Oyunları kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

dedektifia Dedektiflik Oyunu Profesörün Davası Cinayet Çözme Oyunu, Dedektif Oyunları,cinayet Çözme

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

dedektifia Dedektiflik Oyunu Profesörün Davası Cinayet Çözme Oyunu, Dedektif Oyunları,cinayet Çözme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dedektifia Satıcı Ünvanı: FEİZA NUR YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3796102996200001 Vergi Kimlik Numarası: 1270563157
    Bu ürün Dedektifia tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çözülmemiş bir cinayette dedektif olmaya hazır mısın? Dedektifia dedektiflik oyunu Profesör Deniz davası ile bir dedektif gibi ipuçlarını tek tek çözerek katilin kim olduğunu bulmaya çalışacağın, hiçte gözüktüğü gibi kolay olmayan eğlenceli bir oyuna hazır mısın? Profesör'ü kimin öldürdüğünü gerçekten bulabilecek misin? Paketin içinde neler olacak?: -Adli Tıp Raporu, -9 Şüpheli ve Tanık İfadesi, -Olay yeri Fotoğrafı, -Binanın mimari çizimi ve olaya dair adli rapor detayları -Şifreli Yazılar, -Somut Deliller -Adli tıp örneği içeren deney kiti -Profesöre ait üstünde delil yazan bir kutu -Dedektif Özel interaktif Görevi -Whatsapp yazışmaları -Takılırsan diye dijital ipucu kağıdı..

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-8 Kişi
  • Yaş 13+ Yaş
  • Dil Türkçe
Geri Bildirim Ver

Dedektifia Profesörün Davası Cinayet Çözme Oyunu IGDEDEKTİFİAONLYTRNDYL

Dedektifia Profesörün Davası cinayet çözme oyunu son derece eğlenceli bir oyundur. Bu ürün sayesinde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Oyunda gizemli bir cinayeti çözmeniz gerekir. Kimin suçlu olduğunu bulmaya çalışırken herkesten şüphe edersiniz. Katilin kim olduğunu tespit etmek hiç bu kadar zor ve heyecanlı olmamıştır. Profesörü kimin öldürdüğünü bulmak için çeşitli ipuçlarından destek alabilirsiniz. Farklı malzemeler içeren Dedektifia Profesörün Davası cinayet çözme oyunu saatlerce sürebilir. Renkli ve resimli kartlardan yardım alarak her seferinde bir adım daha cinayeti çözmeye yaklaşabilirsiniz. Gözlem gücünüzü ve sorgulama yeteneğinizi kullanabileceğiniz ürünü arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Aranızdaki suçluyu bulup uygun cezayı verebilirsiniz. Kullanıcılar, oyunun olay örgüsünden son derece memnun kalır.

  • Paket içeriği: adli tıp raporu, olay yeri fotoğrafı, şifreli yazılar
  • Ürün 0,1 kg ağırlığındadır.
  • Oyunun boyutu 33x33x5 cm’dir.

Dedektifia Profesörün Davası Cinayet Çözme Oyununun İçeriği Nedir?

Dedektifia Profesörün Davası Cinayet Çözme Oyununun İçeriği Nedir?

Dedektifia Profesörün Davası cinayet çözme oyunu birden fazla parçadan oluşur. Profesörü kimin öldürdüğünü bulmak için çeşitli somut deliller vardır. Bunun yanı sıra pakette şifreli yazılar bulunur. Baş şüphelilerin ve tanıkların ifadesinden yola çıkarak katili öğrenmeye bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Olay yeri fotoğrafından daha önce fark etmediğiniz bir detayı yakalayabilirsiniz. Binanın mimari çizimi davanın çözülmesine yardımcı olabilir. Olaya dair adli rapordan ipucu çıkarmak mümkündür. Profesöre ait adli tıp raporu karakterin nasıl öldürüldüğüne dair fikir verebilir. Dedektifia Profesörün Davası cinayet çözme oyunu paketinde adli tıp örneği içeren deney kiti yer alır. Bundan yararlanarak raporu kendiniz oluşturabilirsiniz. Dedektife özel interaktif bir görev mevcuttur. Görevde zorlandığınız durumlarda Whatsapp yazışmalarını okuyabilirsiniz. Kutunun içindeki parçalarla Dedektifia Profesörün Davası cinayet oyunu son derece eğlenceli ve heyecan vericidir.

Dedektifia Profesörün Davası Cinayet Çözme Oyunu Kimlere Hitap Eder?

Dedektifia Profesörün Davası Cinayet Çözme Oyunu Kimlere Hitap Eder?

Dedektifia Profesörün Davası cinayet çözme oyunu 13 yaş ve üzeri tüm gençler için uygundur. Bununla bireyler hayal gücünü geliştirip olayları daha hızlı bir şekilde çözebilir. Ayrıca öğrencilerin rol yapma yeteneği ortaya çıkar. Sık sık bu oyun kitiyle vakit geçiren bireyler, gerçek dünyadaki olaylara bir dedektif gibi yaklaşmaya başlar. Dedektifia Profesörün Davası cinayet çözme oyunu yetişkinler için de uygundur. Arkadaşlarınızla oyun gecesi düzenleyebilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için son derece uygun bir üründür. Dedektifia Profesörün Davası oyunu; polisiye roman, dizi ve film seven bireylerin ilgisini çeker. Kurgusu son derece iyi olan ürün, oyun esnasında heyecanı dorukta tutmanızı sağlar. Eğlenceli paket renkli ve görseli bol olduğu için bireylerin oyuna karşı olan ilgisi uzun süre devam eder. Kullanıcılar, her seferinde aynı heyecanla oynar.

Dedektifia Profesörün Davası Cinayet Çözme Oyunu Nasıl Oynanır?

Dedektifia Profesörün Davası Cinayet Çözme Oyunu Nasıl Oynanır?

Dedektifia Profesörün Davası cinayet çözme oyunu en fazla 8 kişiyle oynanır. İçinizden biri dedektif, diğeri katil olur. Kalan kişiler şüpheli ve tanıktır. Bu doğrultuda oyuna karakterlerin özelliklerini okuyarak başlayabilirsiniz. Ardından dedektif, özel interaktif görevini öğrenebilir. Katili bulmak için tanıklar ve şüpheliler sorgulanabilir. Bu bilgiler yetmezse adli tıp raporunu inceleyebilirsiniz. Whatsapp konuşmaları ve şifreli yazışmaları okuyabilirsiniz. Somut delillere ve olay yeri fotoğrafına bakarak ipucu yakalamak mümkündür. Dedektif, profesörün şifreli günlüğüne erişim sağlayabilir. Bunun yanı sıra oyundaki karakterlerin Instagram hesabında gezebilir. Profesörü öldüren maddenin ne olduğunu öğrenmek için test kitini karıştırabilirsiniz. Dedektifia Profesörün Davası cinayet çözme oyunundaki her detayı inceleyip katili bulamazsanız takıldığınız noktada ipucu kâğıdına göz atabilirsiniz. Oyunu çözmek sizin rol kabiliyetinize bağlıdır. Arkadaşlarınızla saatlerce eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Ürün, 0,1 kg ağırlığı ve 33x33x5 cm boyutlarıyla her yere kolayca taşınabilir. Bu eğlenceyi sevdiklerinizle paylaşmak için ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Kullanıcıların Dedektifia Profesörün Davası cinayet çözme oyunu yorumları platformda mevcuttur.