defile shoe Yeezy Slide Yeşil

260 TL
Son 1 ürün!
Beden: 44
36
37
38
39
40
41
43
44
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

defile shoe Yeezy Slide Yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GO SHOES Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN AKÇAKALE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0180748158
    Bu ürün GO SHOES tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Malzeme olarak eva, kauçuktan üretilmiştir. Günlük yaşantınızda rahat kolaylık sağlar. Ürün salaş giyime uygundur. Ortopedik bir tabana sahiptir. Kolay temizlenebilen bir malzemeden üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal EVA
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Yeşil
  • Paket İçeriği Tekli

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Defile Shoe Yeezy Slide Yeşil

Yeezy Slides; estetik görünüm, zarif tasarımı ve ergonomi kullanım özellikleriyle ön plana çıkar. Malzeme olarak eva, kauçuktan üretilir. Sağlam ve dayanıklı yapı özellikleri sayesinde uzun ömürlü kullanım deneyimi yaşatır. Son derece konforlu kullanımıyla dikkat çeken ve ayak rahatlığınızı artıran Yeezy Slide terlik, günlük yaşantınızda üstün rahatlık deneyimi sunar. Salaş giyime uygun olup kıyafetlerinize stil ve şık bir görünüm kazandırır. Kolay silinen ve mikrop tutmayan özel tasarım terlik, hijyenik kullanım avantajı sağlar. Son derece kullanışlı ve sağlıklı olan bu model; çeşitli hijyen testlerinden geçirilerek hizmetinize sunulur. Ürün; ayak sağlığına ve rahatlığına düşkün olanların tercihi halindedir. Hoş tasarımı ve konforlu kullanım özellikleriyle dikkat çeker. Ayak ölçülerinizle uyumlu olan ve hiç sıkmayan bu ürün sayesinde konforlu bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Sade ve şık görünüm
  • Ortopedik taban
  • Ergonomik kullanım

Şık ve Kullanışlı Defile Shoe Yeezy Slide Yeşil

Şık ve Kullanışlı Defile Shoe Yeezy Slide Yeşil

Defile Shoe Yeezy Slide yeşil; estetik ve zarif tasarımının yanı sıra rahat kullanım özellikleriyle de her zaman dikkat çeker. Kolay temizlenebilen malzemeden üretilen bu ürün, hijyenik kullanım imkanı sunar. Evde ve dışarıda kullanabileceğiniz yapıdadır. Model; stil tasarımı ve sağlam materyal özelliğiyle ön plana çıkan yeni nesil bir terliktir. Rahatlığından ve estetik tarzından vazgeçmeyenlerin tercihi olmayı başarır. Bu terlik, ihtiyaç ve beklentilerinize fazlasıyla cevap verebilir. Sağlık ve rahatlık açısından son derece avantajlı bir seçenektir. Tabanı terletme yapmayan özelliktedir. Bu açıdan da ayak sağlığınızı korur. Uzun süre ayakta kalsanız dahi ayaklarınızı yormadan ve ağrıtmadan konforunuzu iki katına çıkarır. Dayanıklı yapı özellikleriyle uzun süre kullanabileceğiniz bu terlikle birbirinden estetik ve şık kombinler oluşturabilirsiniz. Bu ürünü hediye etmek için de değerlendirebilirsiniz.

Ortopedik ve Konforlu Defile Shoe Yeezy Slide Yeşil

Ortopedik ve Konforlu Defile Shoe Yeezy Slide Yeşil

Defile Shoe Yeezy Slide yeşil yorum ve değerlendirmeleri, müşterilere fazlasıyla fikir verir. Yapılan yorumlar; bu ürünün sade, stil tasarımını ve konforlu kullanım özelliklerini ortaya çıkarır. Her kombinle uyum sağlayan ve malzeme kalitesi yüksek terlik, her dönem popüler şekilde tercih edilir. Estetik ve şık olmanın yanı sıra konforunun düşkünü kişiler için de son derece idealdir. Ayak konforunuz için özel olarak üretilen terliğin tabanı eşit derecede yüksektir. Bu sayede ayaklarınızı yormaz. Siz de gönül rahatlığıyla Defile Shoe Yeezy Slide yeşil satın alabilirsiniz. Ürünü; şort, tişört ya da eşofman gibi pek çok giyim seçeneğiyle rahatlıkla kombinleyerek özgün tarzınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Tarzınızı en iyi şekilde yansıtabileceğiniz bu terlik, son dönemin modası olarak yoğun ilgi görür. Ürünü dört mevsim kullanabilirsiniz.

Avantajlı Defile Shoe Yeezy Slide Yeşil Fiyatları

Avantajlı Defile Shoe Yeezy Slide Yeşil Fiyatları

Defile Shoe Yeezy Slide yeşil fiyat seçenekleri farklı bütçelere hitap eder. Ürün; düz tabanlı ve ortopedik tasarımlı yapısı ile özgür şekilde hareket etmenizi sağlar. Yazın sıcağında kapalı ayakkabı giymek istemeyenlerin tercihi halindedir. Ayaklarınızı rahat ettirerek hava almasına yardımcı olur. Defile Shoe Yeezy Slide yeşil kullananlar; ürünün terlemeyi önleyen ve her yerde rahatlıkla kullanabilecekleri ergonomik özelliklerini ilk andan itibaren hisseder. Bu ürün, günlük hayatın ve hafta sonlarının en iyi seçimlerinden biridir. Evde ya da dışarıda rahatlıkla giyebileceğiniz özel tasarım terlik fonksiyonel kullanım deneyimi sunar. Ortopedik yapısı ayak rahatlığınızı artırarak günün yorgunluğunu atmanızı sağlar. Sade ve stil tasarımı özgün tarzınızı ön plana çıkarır. Aynı zamanda birbirinden ilgi çekici ve şık kombinler oluşturmanıza yardım eder. Siz de bu seçeneği Trendyol avantajlarından faydalanarak pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.