Defunc True Go Slim Siyah

1.800 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Defunc True Go Slim Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEMSAN TURKCELL MAĞAZASI Satıcı Ünvanı: DEMSAN BESİCİLİK ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0291010809800020 Vergi Kimlik Numarası: 2910108098
    Bu ürün DEMSAN TURKCELL MAĞAZASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Defunc True Go Slim kulak içi Bluetooth kulaklık Inovatif Multi Tip kutu tasarımına sahiptir.
  • Silikonsuz Bluetooth kulaklık kulak içi kulaklık modeli olmasıyla birlikte kulak içine tam oturma sağlar.
  • Defunc True Go Slim 30 dereceye kadar farklı açılarda kullanım olanağı sunar.
  • Şık tasarımlı siyah Bluetooth kulaklık ekstra silikon başlıklara sahip olduğundan kulaklarınıza göre başlık ayarlaması yapabilirsiniz.
  • Android Bluetooth kulaklık hem Android hem de iOS işlemcili tüm cihazlarda kullanıma uygundur.
  • Bluetooth telefon kulaklık dışarıdan gelen gürültüyü azaltma etkisi ile salt müzik ve sesleri sunar.
  • Mini Defunc True Go Slim kablosuz kulaklık 42 gram ağırlığa sahiptir.
  • iOS bluetooth kulaklık iletim frekansı 20 kHz değerindedir.
  • Defunc True Go Slim TWS 37 saate kadar bekleme süresi sunar.
  • 4.5 saat aktif kullanımı destekleyen Defunc True Go Slim Black ortalama 2 saat içerisinde tam şarj olur.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Defunc 101.102.DFC.GOSLIM.BLA True Go Slim Black

Defunc True Go Slim black kulaklık, kablosuz ve bluetooth özelliğine sahip olan üstün bir cihazdır. Bu ürün, özgürce hareket etmenize olanak tanır. Ekstra güçlü ses kalitesine sahip olan kulak içi cihaz, tasarımıyla da dikkatleri üzerinde toplar. İnovatif MultiTip görünümü rahat bir kullanım sunar. Ayrıca bu tasarım özelliği sayesinde 30 dereceye varan farklı açılarla da cihazı kulağınıza göre ayarlayabilirsiniz. Cihazın ekstra silikon başlıkları sayesinde konforunuzu kişiselleştirebilirsiniz. Defunc True Go Slim kablosuz black kulaklık, üstün özelliklere sahip olan iç görü tabanlı premium bir üründür. Kulaklık kullanımını keyifli ve rahat bir hâle getiren ürünün özelliklerinden bazıları ise şunlardır;

  • Model: Kulak İçi
  • Renk: Siyah
  • Mikrofon: Var

Defunc True Go Slim Black Kulaklığın Özellikleri Nelerdir?

Defunc True Go Slim Black Kulaklığın Özellikleri Nelerdir?

Defunc True Go Slim kulak içi ürün, özgün ve patentli tasarıma sahiptir. Bu tasarım sayesinde kulaklık, dışarıdan gelen sesleri azaltıp sadece müzik ve iletişime odaklanmanıza imkân tanır. Kulaklığın sahip olduğu Bluetooth 5.0 ve dokunmatik kontrol, akıllı telefonunuzu yakınınızda ya da elinizde tutmak zorunda olmadan direkt olarak erişime izin verir. Bahsi geçen ürün, IPX4 teknolojisine sahip olduğundan terleme ve su sıçramalarına karşı da dayanıklıdır. Cihazı evde, iş yerinde ve okulda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Defunc True Go Slim black cihazın tam donanımlı silikon uçları sayesinde kulakta güvenli bir şekilde durur. Cihaz, rahat bir duruş sağlamasının yanı sıra ortamdaki sesleri de pasif olarak minimize eder. Ürün, 42 g ağırlığa sahip olduğu için son derece hafiftir ve kolay taşınabilir.

Defunc True Go Slim Black Kulaklık Kullanışlı mıdır?

Defunc True Go Slim Black Kulaklık Kullanışlı mıdır?

Defunc True Go Slim kablosuz kulaklık oldukça kullanışlıdır. Ürün, 400 mAh gücünde bir bataryaya sahip olan kutuda tarafınıza gönderilir. Kulaklık pili ise 30 mAh gücündedir. Bu sebeple şarjı bittiğinde birkaç sefer rahatlıkla kutu sayesinde doldurulabilir. Ürün, sadece 2 saat içinde şarj olduğu için sizi uzun zaman bekletmez ve zaman kaybı yaşamanızı da önler. Ayrıca tam dolu bataryasıyla 4 buçuk saat boyunca bu kulaklıkta müzik dinleyebilir ya da telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Kulaklık, kablosuz bir tasarıma sahip olduğu için spor, koşu ya da yürüyüş esnasında düşmeden kullanılabilir. Cihaz, siyah renkte olduğu için pek çok kıyafetinizle de uyum sağlar. Yumuşak silikonlar sayesinde saatlerce cihazı kullanabilirsiniz. Ürün tarafınıza iki adet kulaklık, şarj kutusu, USB C kablo ve 3 farklı silikonla uçla birlikte gönderilir.

Defunc True Go Slim Black Kulaklık Kaliteli midir?

Defunc True Go Slim Black Kulaklık Kaliteli midir?

Defunc True Go Slim black kulak içi cihaz, Design ve Function kelimelerinden türetilerek Defunc olarak oluşturulur. adından da anlaşılacağı üzere kulaklık, tasarıma ve fonksiyonelliğe oldukça önem verir. Cihaz bu sebeple oldukça kaliteli ve kullanışlıdır. Kulaklık, İsveç menşeli ve dünyanın ilk MultiTip tasarımına sahip kulaklığıdır. MultiTip tasarım, tamamen tüketiciyi düşünerek üretilir. Ürün, daha iyi ses, uyum ve konforu birleştirir. Kulaklığın kavisli ve silikon uçları, rahatınızdan ödün vermeden sesin keyfini çıkarmanıza destek olur. Ayrıca silikonlar, kulağa tutunarak cihazın düşmesini de engeller. Uygun fiyata sahip bu ürün sayesinde rahatça müzik dinleyebilirsiniz. Cihazı sizden önce satın almış ve kullanım kişilerin düşüncelerinden faydalanmak için Defunc True Go Slim black yorumlarına Trendyol’dan göz atabilirsiniz. Tasarımı ve kullanım kolaylığını bir araya getiren Defunc True Go Slim black cihazını platform üzerinden kısa birkaç işlemle satın alabilirsiniz.