9
Batarya kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Deji iPhone 6S Batarya Mucize Batarya Deji - Orijinal mAh Kapasite

381,11 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Deji iPhone 6S Batarya Mucize Batarya Deji - Orijinal mAh Kapasite

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Woyax Deji Satıcı Ünvanı: MUCİZE BATARYA TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623038068100018 Vergi Kimlik Numarası: 6230380681
    Bu ürün Woyax Deji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 45 adet sipariş verilebilir. 45 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • iPhone 6S Mucize Batarya Deji - Orijinal mAh Kapasite
  • Türkiye'nin en çok tercih edilen cep telefonu batarya markası Deji, %100 gerçek kapasitesiyle iPhone 6S cep telefonunuzu ilk günkü halinden daha güçlü yapmak için hazır!
  • iPhone 6S cep telefonunuzun daha iyi bir bataryaya ihtiyacı var. Sadece Deji ve Woyax bataryada kullanılan Silikon Anot Pil Teknolojisiyle standart Lityum-iyon pillere kıyasla daha fazla şarj-deşarj döngüsü
  • Yüksek teknolojiye sahip TI™ akıllı chip sayesinde iPhone 6S cep telefonunuz için yüksek voltaj, aşırı şarj ve kısa devre risklerine karşı %100 koruma
  • 1 Yıl Koşulsuz Woyax Deji Garantisi
  • Uyumlu Modeller: Apple iPhone 6S
  • Teknik Özellikler: Kapasite: 1715mAh Wh(Güç): 6.55Wh Limit Voltage: 4,35V

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Deji iPhone 6S Batarya Mucize Batarya ile Pil Sağlığı Güvende

Akıllı cihazlarda kullanıma bağlı olarak donanımsal kısımlar da arızalanabilmektedir. Cam ve ekran kırılmalarından sonra en sık rastlanan sorunlardan bir tanesi de bataryaların bozulması olmaktadır. Bataryalar hem şişme hem de şarj veriminin azalması gibi çeşitli sorunlara sebebiyet verebilmektedir. iPhone 6S kullanıyorsanız Deji iPhone 6S batarya sayesinde tüm bu sorunların önüne geçebilirsiniz. Yüksek malzeme kalitesi sayesinde cihaz üzerinde yazmakta olan gerçek güç değerlerini yansıtmaktadır. 1715 mAh ve 6,55 Wh değerlerine sahip olan bu batarya aynı zamanda uzun deşarj özelliğine sahiptir. 6S batarya Deji mucize bir ürün olmasının yanı sıra kalitesi ile de uzun ömürlü bir performans sunmaktadır. Bataryalarda en çok dikkat edilmesi gereken konu üzerinde yazmakta olan değerleri ne oranda yansıttığı olmaktadır. Bu batarya iyi performansı ile kullanıcı memnuniyeti sunmaktadır.

  • Uzun Ömürlü
  • Uzun Deşarj Özelliği
  • Müşteri Memnuniyeti

Deji iPhone 6S Mucize Batarya Performansı

iPhone 6S plus Deji batarya yorum kısmını incelediğinizde kullanıcı memnuniyeti göze çarpacaktır. Minimum 800 adet şarj döngüsüne sahip olan bu batarya aynı zamanda yapılan çeşitli testlerden de başarı ile geçmeyi başarmıştır. Aşırı deşarja, aşırı voltaja, aşırı akıma ve devreler üzerinde kısa devre riski gibi pek çok olumsuz duruma karşı da mükemmel bir şekilde güvenlik sunmaktadır. 2013 yılında Mucize Batarya Teknolojileri San. Tic. A.Ş. bünyesinde üretilen bu batarya modelleri Çin’den ithal edilmektedir. Orijinal pillerden dahi daha güçlü olma özelliği gösteren bu batarya modeli tüm rakiplerinin de önüne geçmeyi başarmıştır. Deji iPhone 6S batarya değişimi de son derece kolay olmaktadır. Eski bataryayı çıkararak yeni olan bu ürünü batarya yuvasına yerleştirmek yeterli olacaktır.

Deji iPhone 6S Batarya Mucize Batarya Uzun Ömrü

Deji iPhone 6S batarya fiyatı ekonomik olması sebebi ile de her bütçeye hitap etmektedir. Özellikle günümüzde batarya temin ederken seçici olmak gerekiyor. Merdiven altı firmalar tarafından imal edilen pek çok model olmasına karşın bu modeller kısa ömürlü olduğu gibi cihazın orijinal aksamının bozulmasına da sebebiyet vermektedir. Sizler de orijinal cihazlarınızda mucize bataryayı kullanabilirsiniz. iPhone 6S Deji batarya kaç mah diye merak ediyorsanız batarya üzerinde bu değerler yer almaktadır. Elbette bu değerlerin hangi oranda gerçeği yansıttığı da büyük bir önem arz etmektedir. Yapılan testlerden başarılı bir şekilde geçmiş olan bu batarya sayesinde uzun bir performans elde edeceğiniz gibi şarjınız da uzun süre bitmeyecektir. Bu sayede yanınızda sürekli olarak şarj aleti taşımak durumunda kalmazsınız.

Deji iPhone 6S Mucize Batarya Özellikleri ve Fiyatları

Deji iPhone 6S batarya kullananlar cihazdan memnun olduklarını dile getirmektedir. Üstün performansı, sunmuş olduğu özellikleri ve yapılan testlerden başarı ile geçmiş olması da bu durumu kanıtlar niteliktedir. Batarya temin ederken kullanışlı olması, şarj ömrünün uzun olması ve kısa sürede şarj edilebilir olması gibi detaylara dikkat etmek gerekiyor. Telefonunuzun gün içinde şarjı ani bir şekilde düşüyorsa yeterli şarjı olmasına karşın sürekli olarak kapanıyorsa, batarya şişmesi olmuşsa, elektriğe bağlı kaldığı halde kapanma gibi bir sıkıntısı varsa ve normal sürelerden daha uzun sürede şarj oluyorsa değişim zamanı gelmiş demektir. Deji iPhone 6S batarya mucize batarya IPH6S sistemi ile sizler de üstün performans elde edebilirsiniz. Trendyol’dan bu batarya modelini satın alabilir ve 6S cihazlarında gönül rahatlığı ile kullanarak şarj ömrünü artırabilirsiniz.