Delibon Deri Burgu Çubuk Ince 80 Li Paket Beyaz

249 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
263,41 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.5
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Delibon Deri Burgu Çubuk Ince 80 Li Paket Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Petikom Satıcı Ünvanı: FOCUS PETFOOD GIDA VE YEM SATIŞ DAĞITIM PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388149647500001 Vergi Kimlik Numarası: 3881496475
    Bu ürün Petikom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Delibon Deri Burgu Çubuk İnce 80 Li Paket Beyaz Delibon çiğneme ürünleri, petiniz ve sizlerin eğlenceli zaman geçirmeniz amacıyla özel olarak üretilmiştir. Köpeğinizin doğal kemirme içgüdüsünü tatmin etmenin yanında, dişlerde zamanla oluşan plakların ve diş taşlarının giderilmesine yardımcı olarak dostumuzun ağız ve diş sağlığını korumaya yardımcı olur. Doğal yapısı gereği sindirim sistemini rahatlatır. Sıkıca preslenmiş sert yapısı, uzun süren zevkli bir tüketim imkânı sunar. Aynı zamanda eğitim esnasında cezbedici bir ödül olarak da bu ürünü kullanabilirsiniz. Ürün, yüksek protein ve düşük kalori içeren bir üründür. Katkı maddesi, koruyucu, renklendirici, tahıl, glüten barındırmayan sağlıklı içeriği dostunuz için İdealdir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Yenebilir Kemik
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 1-5 Kg
Geri Bildirim Ver

Delibon Deri Burgu Çubuk ile Köpekler Daha Mutlu

Delibon deri burgu çubuk 80 adet beyaz ürün seçeneği, köpeğinizin en temel içgüdüsü olan çiğneme ve kemirme davranışını karşılamak üzere sunulur. İçgüdüsel gereksinimlerine yanıt verebilmek üzere üretilen ürün, %100 doğal olması ile dikkatleri üzerine toplar. Köpek çiğneme kemiği modeli içinde bulunan yüksek besin değerleri de evcil hayvanınızın beslenmesine katkıda bulunur. Can dostunuzun eğitimlerinde ödül aracı olarak da kullanabileceğiniz çiğneme kemiği, sindirime yardımcı olma özelliği ile de kullanıcıların tercih sebebi olmaktadır. Ayrıca diş sağlığına olumlu etki eden bir niteliğe sahiptir. Can dostunuzun yaşını, kilosunu, zevkini ve çiğneme alışkanlıklarını göz önüne alarak söz konusu ürün seçkisine şans verebilirsiniz. Ürün modeli, köpeğinizin diş ve diş eti sağlığını iyileştirir ve bu sayede ağız kokusu probleminin önüne geçilmiş olur. Ödül maması olarak da sunabilirsiniz.

  • %100 doğal malzeme
  • Sindirime yardımcı
  • Yüksek protein içerikli

Ayrıcalıklarıyla Delibon Deri Burgu Çubuk 80

Ayrıcalıklarıyla Delibon Deri Burgu Çubuk 80

Delibon burgu kemik ürün çeşidi ile köpeğiniz ile birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Eğitim verdiğiniz zamanlarda söz konusu ürün modelini bir ödül maması gibi kullanabilirsiniz. Köpeğiniz severek tüketecek ve kemirme içgüdüsünü karşılayacaktır. Köpekler için kemirme içgüdüsünün karşılanması çok önemlidir, söz konusu ürün temel anlamda bunu karşılamaya yönelik üretilmiştir. %100 hayvan derisinden üretilmiş ürünün içeriği de seveceği bir şekildedir. Delibon deri burgu çubuk 80 adet beyaz içeriği yüksek proteinden meydana gelmiştir. Yüksek proteinin yanı sıra glüten, tahıl, koruyucu, renklendirici ve katkı maddesi barındırmamasıyla kullanıcılar tarafından sevilerek alınan bir üründür. Sağlıklı, doğal, eğlendirici, besleyici ve geliştirici bu ürün, köpeğinizin kemirme içgüdüsünü ve oyun gereksinimini karşılar ve ödül nesnesi olarak da tercih edilebilir.

Delibon Deri Burgu Çubuk 80 Özellikleri

Delibon Deri Burgu Çubuk 80 Özellikleri

Delibon köpek kemiği ürün seçeneği sahip olduğu özellikler ile evcil hayvanınızın keyifli olmasına yardımcı olur çünkü çiğneme çubuğu köpeğiniz için muazzam bir ödüldür. Özellikle sürekli olarak gelişen kemirme ve çiğneme içgüdüsüne oldukça yararı vardır. Köpek çiğneme kemiği modeli, köpeğinizin ağız yapısına uygun olacak ve köpeğinizi rahat ettirecek şekilde üretilmiştir. Burgu yapısı ile minik dostunuzun ağzına son derece uyumludur. Çiğneme kemiği köpeğiniz tarafından kolayca kavranabilir. Ürün modeli aynı zamanda köpeğinizin sağlığına zarar vermeyecek yapıdadır. Kullanım öncesinde veteriner hekiminize danışarak çubuğun köpeğinizin türü için ideal olup olmadığından emin olabilirsiniz. Bir paket içerisinde 80 adet burgu kemirme çubuğu bulunur. Bu anlamda uzun süreli kullanım sağlayabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz her an paketten bir çubuk çıkarabilir ve köpeğinizin gelişimini ve keyiflenmesini izleyebilirsiniz.

Delibon Deri Burgu Çubuk 80 Yorumları

Delibon Deri Burgu Çubuk 80 Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Delibon deri burgu çubuk 80 adet beyaz yorumları incelendiğinde söz konusu ürün modelinin köpeğiniz için ne denli faydalı olduğunu kolaylıkla görebilirsiniz. Doğası gereği avcı kimliği taşıyan köpeğiniz, düzenli olarak çubuk kemirmeye ihtiyaç duyar. Köpekler için kemik çiğnemek adeta bir simgedir. Doğasında var olan bu beslenme alışkanlığını yapmayan köpekler hırçınlaşabilir ve evdeki çeşitli eşyaları kemirebilirler. Bu noktada Delibon burgu çiğneme çubuğunu köpeğinize vererek içgüdüsünü karşılamasına ve keyiflenmesine tanık olabilirsiniz. Eğitim süreçlerinde de başarı simgesi olarak her şeyin sonunda ona bir burgu çubuk uzatabilirsiniz. Bunun yanı sıra köpekler, kemirme işlemini diş temizleme güdüsüyle de yaparlar. İçgüdüsel olarak kemirme isteği çeken bir köpeğin çubuğa ihtiyacı vardır. Ekonomik Delibon deri burgu çubuk 80 adet beyaz fiyatı ile bu ihtiyacı karşılayabilirsiniz. Trendyol'da yer alan EKO80SWHITE kodlu bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.