Delidolu Yayınları Cennetin Arka Bahçesi - Gavur Imam'dan Çakır'ın Romanına (2 Kitap Kutulu)

159 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
169,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
265,79 TL

Ürün Bilgileri

Delidolu Yayınları Cennetin Arka Bahçesi - Gavur Imam'dan Çakır'ın Romanına (2 Kitap Kutulu)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DESTEKİTAP Satıcı Ünvanı: İBRAHİM ERTEN CENGİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2497337140000011 Vergi Kimlik Numarası: 2050331213
    Bu ürün DESTEKİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ''Cennetin Arka Bahçesi, yerinden yurdundan kopmanın, insanca yaşamayı özlemenin romanı.'' Sennur Sezer, Varlık Deryanın dili bambaşkadır. Derya insana neler anlatır neler... Bu su sesleri vardır ya, hani kayalara vuran, birbiriyle çarpışan, ay ışığında şavkıyan, güneşte çiçek rengine dönen, karanlıkta derinleşen, canavarlara benzeyen, gözünü kısıp bakınca türlü türlü renklere bürünen, balıklara ev olan, kayıklara yatak, kayıkçılara ekmek, bebelere ninni derya... Bunun dilini çözdün mü, hayatta korkmayacaksın. Kesişen yazgılar, vaatler, yitirilen düşler ve savrulan hayatlar… Atıf Yılmaz ın Eylül Fırtınası adıyla sinemaya uyarladığı Gölge Kokusu yla yakından tanıdığımız Habib Bektaş ın 2000 Dil Derneği Ömer Asım Aksoy ödüllü romanı Cennetin Arka Bahçesi, on beş yıl aradan sonra ilk defa roman güncesiyle birlikte yayımlanıyor. Roman, bir dönemi ve insanlarını anlatan bir tragedya gibi okurun soluğunu keserken adını romana kaptıran günce ise romanın yazılış hikâyesini ve bir yazarın sayıklamalarını dile getiriyor. Toplumun değişik kesimlerinden gelen ve yolu Cennet te kesişen Öykü, Çakır ve umudu gâvura gitmekte arayan bir aile... Ürün Adı: Cennetin Arka Bahçesi-Gavur İmamdan Çakırın Romanına 2 Kitap Ürün Kodu: 010191697 Kitabın Yazarı: Habib Bektaş Basım Yılı: 2014 Baskı Sayısı: 1.Baskı Kağıt Cinsi: 2.Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Yazar Habib Bektaş
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver