9
Suni Yem Balık kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

Delitay Balıkçılık Çapari Yeşil Simli 10 Iğneli 1 Paket (4 Adet Çapari ) Boğaz Istavrit Çaparisi 4lü

150 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Delitay Balıkçılık Çapari Yeşil Simli 10 Iğneli 1 Paket (4 Adet Çapari ) Boğaz Istavrit Çaparisi 4lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Delitay Balıkçılık Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN ARİF ÖZBAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6660180655
    Bu ürün Delitay Balıkçılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 80-120 gr atara uygundur , İstavrit balığı için uygundur.Bir pakette 4 adet çapari vardır.
  • Delitay Balıkçılık olarak bir politikamız var
  • kullanmadığımız , güvenmediğimiz hiç bir ürünü mağazamıza koymuyoruz
Geri Bildirim Ver

Delitay Balıkçılık 10 İğneli 4'lü 1 Paket Yeşil Simli İstavrit Çaparisi

Delitay Balıkçılık mavi yeşil simli 10 iğneli 4 adet çapari, balık tutkunlarının sıklıkla tercih ettiği güvenilir bir üründür. Kaliteli tasarım detaylarıyla kullanımda pratiklik ve etkili performans elde etmenize yardımcı olur. 80-120 gram atara uygun detaylarla hazırlanır. Ürünün bir paketinde çok sayıda çapari bulunması, kullanım sırasında size kolaylık sağlar. İğne ve misina kısımlarındaki işçilik, herhangi bir sorun yaşanmaması adına özenle yapılır. Böylece çapariyi uzun süre kullanmanız mümkün olur. Doğru ağırlık takıldığında etkili mesafelere atış yapmanız mümkündür. Özellikle boğazda istavrit yakalamak için bu kaliteli ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Bir paket içerisinde, 4 adet çapari mevcuttur.
  • Yeşil simli olarak tasarlanır.
  • Çaparinin üzerinde 10 adet iğne bulunur.

Delitay Balıkçılık 4 Adet Yeşil Simli Çaparinin Özellikleri

Delitay Balıkçılık 4 Adet Yeşil Simli Çaparinin Özellikleri Nelerdir?

Delitay Balıkçılık 1 paket çapari, istavrit balığı tutmak için gereken tasarım detaylarına sahiptir. İğnelerin yanındaki yeşil simli detaylar, istavrit balıklarının ilgisini çekerek yemi fark etmelerini sağlar. Çaparide bulunan iğneler, beyaz renkli ve 11 numaradır. Bu sayede iri boy istavrit tutabilmeniz mümkün olur. Üründeki köstekler ise 20 cm’dir. Çapari, 80-120 gram atarlıdır. Kurşun ağırlığınızı bu aralığa göre belirleyerek uzun mesafelere atış yapabilirsiniz. Ürün özellikle boğazın zor şartlarında balık tutmanız için tasarlanır. Çaparinin üzerindeki tüm bağlantılar, işinin ehli kişilerce sağlam şekilde yapılır. Kullanılan misina kalınlığı, 0,25 mm; köstek kalınlığı ise 0,15 mm’dir. Kullanıcılara sunulan paket içinde, 4 adet çapari bulunur. Ürüne çoklu hâlde sahip olmak; olası kazaların yaşanması durumunda, yeni çapariyi takarak balık tutmaya devam etmenizi sağlar.

Delitay Balıkçılık Yeşil Simli 10 İğneli Çapari Kullanışlı mıdır?

Delitay Balıkçılık Yeşil Simli 10 İğneli Çapari Kullanışlı mıdır?

Delitay Balıkçılık mavi yeşil simli 10 iğneli 4 adet çapari, kullanıcılar için kolaylık sağlayan detaylara sahiptir. Üründe kullanılan kaliteli misina, oltanın karışma sorununu azaltır. Böylece balık tutma keyfinizin yarıda kalması engellenmiş olur. Bu ürün, iğneleri takılı hâlde kullanıma hazır olarak gönderilir. Çapariyi, olta sistemine takarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Delitay Balıkçılık 4’lü boğaz istavrit çaparisi, dayanıklı yapısıyla kullanımda fark yaratır. Özellikle boğazın dalgalı sularında balık tutarken ürünün tasarım detayları, kullanıcılara konfor sağlar. Bu çaparinin oltaya takılması da oldukça kolaydır. Tasarımında yer alan bağlantı kısmını kullanarak çapariyi pratik şekilde takabilirsiniz. Oltayı, klipsle bağladıktan sonra misinayı açarak iğneleri tek tek çıkarabilirsiniz. Bu işlem sonrasında çapari kullanıma hazır hâle gelir. Köstek ve iğne bağlantıları sağlam şekilde yapılan ürün kullanışlı bir seçenek olarak dikkat çeker.

Delitay Balıkçılık Yeşil Simli 10 İğneli Çapari Kaliteli midir?

Delitay Balıkçılık tarafından sunulan ürün, kaliteli malzeme yapısına sahip olarak tasarlanır. Bu sayede kullanım sırasında herhangi bir aksilik yaşama olasılığınız minimuma indirilir. Üründeki kalite, farklı alanlarda kendini gösterir. İğne yapısının dayanıklı malzemelerden yapılması, balığı yakaladığınız zaman kolay bir şekilde çekmenize yardımcı olur. Ayrıca oltanın boyunda kullanılan misina da sağlamlığıyla size kolaylık sunar. Bu ürün, deniz suyuyla sürekli temas hâlinde bulunduğundan kaliteli üretim detayları oldukça önemli bir kriter oluşturur. Ürünün kalitesi hakkında objektif bilgi edinmek için farklı kullanıcıların görüşlerini bildirdikleri, Delitay Balıkçılık mavi yeşil simli 10 iğneli 4 adet çapari yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu sayede ürünün kullanım sırasındaki performansını da değerlendirme şansı elde edebilirsiniz. Dayanıklı malzemelerle tasarlanan bu ürün sayesinde balık tutma hobinizi keyifle yerine getirebilirsiniz. Kaliteli detaylarıyla beğeni kazanan bu ürüne, Trendyol üzerinden birkaç tıkla sahip olabilirsiniz.