Delizia Desly Mirin Tatlı Pişirme Sosu 1 Lt

241,56 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
244,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Delizia Desly Mirin Tatlı Pişirme Sosu 1 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ithal bakkal Satıcı Ünvanı: HAMİN BEKTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1620337322
    Bu ürün ithal bakkal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Desly Mirin Tatlı Pişirme Sosu 1 Lt
Geri Bildirim Ver

Delizia Desly Mirin Tatlı Pişirme Sosu 1 L

Mirin tatlı pişirme sosu, Japon mutfağı başta olmak üzere Asya mutfağında sıklıkla kullanılan bir üründür. Mirin, pirinç ve pirinç mayasının fermentesi ile elde edilir ve içerisinde alkolle yüksek oranda şeker barındırır. Yemeklerde veya soslarda kullanılabilen mirin, tadının kolayca uyum sağlayabilmesinden dolayı farklı yiyeceklere katılabilir. Deniz mahsullerinin pişme aşamasında kokuyu önleyebileceği için deniz mahsulleri ile tercih edilebilirken çorbalarda, et yemeklerinde ve patates kızartmalarında da kullanılabilir. Ramen yapımında sıklıkla kullanılan Delizia Desly mirin tatlı pişirme sosu 1 Lt, tofu ve sebzelerle de değerlendirilebilir. Sos, hem proteinlerle birlikte uyum içinde etkileşirken hem de karbonhidratlar veya soslarla birlikte de kullanılabilir. Farklı aromaları ve tatları denemeyi seviyorsanız Asya mutfağının ürünlerinden birisi olan mirin sosunu deneyebilirsiniz.

  • Gurme damaklara uygun
  • Farklı ve yoğun aroma
  • Asya mutfağının lezzeti

Delizia Desly Mirin Tatlı Pişirme Sosu 1 L İçeriği

Delizia Desly Mirin Tatlı Pişirme Sosu 1 L İçeriği

Mirin olarak adlandırılan sos aslında tatlı ve pişirilmiş bir şaraptır ve içeriğinde düşük alkol ile yüksek oranda şeker içerir. Açık sarı renkte bir görünüme sahiptir ve yoğun bir yapısı bulunur. Yapısının yoğunluğu yanında tadının da yoğun olması sebebiyle, kullanım miktarının doğru ayarlanması gerekir. Hafif yüksek asidite oranı ve yüksek oranda şeker içeriyor olmasına rağmen, tuzlu yemeklerle beraber kullanıldığında yemeklerinizde tat dengesini yakalama imkanı sunar. İçeriği sebebi ile çok yönlü bir tattır. Bu nedenle çoğu ürün ile kullanıma uyum sağlayabilir. Delizia Desly mirin tatlı pişirme sosu 1 Lt kullananlar tarafından yapılan yorumlar incelenerek, mirin ve sosu ile yapılan yemekler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Asya mutfağına ve dünya mutfağına meraklıysanız veya yeni tatlar denemeyi seviyorsanız, siz de mirini deneyebilirsiniz.

Kampanyalı Delizia Desly Mirin Tatlı Pişirme Sosu 1 L Fiyat

Kampanyalı Delizia Desly Mirin Tatlı Pişirme Sosu 1 L Fiyat

Zıt tatlar, birlikte kullanıldığında birbirlerini dengeleme özelliğine sahiptir. Bu nedenle mirin, tatlı yapısıyla birbirinden farklı birçok yemeğe ve farklı yiyeceklere uyum sağlayabilir. Asya mutfağında özellikle ramen yapımında kullanılan bu sos çorbalarda ve et yemeklerinde de kullanılabilir. Deniz mahsullerinin sıklıkla yer aldığı Asya mutfağı, deniz ürünlerinin pişirilmesi sırasında istenmeyen ağır kokuyu önleyebilmek adına mirini kullanır. Teriyaki sosunun yapımında da değerlendirilen mirin, teriyaki sosunun temel bileşenlerinden birisidir. Soya sosu ve wasabi ile karıştırıldığında, sushi için kullanabileceğiniz bir sos hazırlayabilirsiniz. Mirinin kullanımına verilebilecek bir diğer örnek ise tarçın ve farklı diğer baharatları kullanarak et kızartmaları için hazırlayabileceğiniz sostur. Avantajlı rakamlarla temin edebileceğiniz Delizia Desly mirin tatlı pişirme sosu 1 Lt fiyat değeri, sosun içeriği, hacmi ve içerikte kullanılan hammaddelerin kalitesine göre belirlenir.

Delizia Desly Mirin Tatlı Pişirme Sosu 1 L Yorumları

Delizia Desly Mirin Tatlı Pişirme Sosu 1 L Yorumları

Bazı dönemlerde sürekli yediğiniz yemeklerin aksine yeni tatlar arama ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu dönemlerde yemeklerde sıklıkla kullandığınız ürünlerden uzaklaşabilir ve farklı tatlar deneyebilirsiniz. Farklı bir aromaya ve dokuya sahip mirin, bu arayışınızda size yardımcı olabilir. Delizia Desly mirin tatlı pişirme sosu 1 Lt yorum ve incelemelerine bakılırsa, mirinin kullanımı ve kullanım alanları hakkında bilgi sahibi olma olasılığınız artabilir. Dünya mutfağına ve yeni tatlar denemeye meraklıysanız, mirini birçok farklı yemekle kullanmayı deneyebilirsiniz. Mirini kullanarak soslu dana eti tarifi yapabileceğiniz gibi kuzu sote, soslu noodle, çorbalar, sushi sosu veya tavuk da hazırlayabilirsiniz. Bu ürünle protein içeren yemekler hazırlayabileceğiniz gibi karbonhidrat ağırlıklı yemeklere de yönelebilirsiniz. Delizia Desly mirin tatlı pişirme sosu 1 Lt satın almak için, Trendyol’da ürünü inceleyebilir ve güvenle satın alabilirsiniz.