Delonghi Sw12b.bk Multigrill Easy Izgara Ve Tost Makinesi

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Delonghi Sw12b.bk Multigrill Easy Izgara Ve Tost Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tıklakapında Satıcı Ünvanı: ADA HOME DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007065184200014 Vergi Kimlik Numarası: 0070651842
    Bu ürün Tıklakapında tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güç : 800 WGaranti : 2 Yıl Gerilim : 220-240 V Plaka : Döküm Isıtıcı Plakalar Yapişmaz Kaplama : Yapışmaz yüzey
  • İade Koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 700-1000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Döküm
  • Renk Siyah
  • Izgara Özelliği Var
  • Ekmek Dilim Kapasitesi 2
  • Isı Ayarı 1 Kademe
  • Plaka Kullanımı Tek Yönlü
  • Çıkarılabilir Plaka Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Delonghi Izgara ile Kolay Pişirme

Farklı modeller ile yenilikçi görünümler sunan, her evin vazgeçilmezi tost makinesi evlerin, mutfakların olmazsa olmazı haline gelmiştir. Bu ürünlerin fonksiyonel çeşitlerine sahip olacaksanız, sadece tost için değil mangal için de mükemmel bir kullanım alanı oluşturduğunu bilmelisiniz. Pratik bir çözüm elde edebilir ve yüksek kalitesi ile uzun yıllar kullanabilirsiniz. İşlevlerin kullanımı, özellikle hızlı tempolu kullanıcılar için benzersiz kolaylık sağlar. Tost yapmak için tercih edilen makine, ızgara özelliği sayesinde yemekleri daha sağlıklı bir şekilde pişirmenizi sağlar. Tost yapma ve ızgara seçeneklerinde zamanı kolay ve hızlı bir şekilde kullanmanıza olanak tanıyan tost makinesi modeli, farklı tasarımları ve avantajlı teknik özellikleri ile mutfakta mucizeler yaratmanıza olanak tanır. Delonghi sw12b.bk multigrill easy 800w tost makinesi sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir. Sıklıkla tercih edilen Delonghi sw12b.bk tost makinesi modelini ve yorumlarına göz atabilirsiniz.

  • Yapışmaz yüzey
  • Isıyı çabuk ve eşit şekilde yayan özellik
  • Kolay temizlenebilir yapı

Delongi Tost Makinesi Özellikleri

Delongi Tost Makinesi Özellikleri

Delonghi sw12b.bk multigrill Easy Tost Makinesi ile; çocuklarınız için tost hazırlayabilir veya lezzetli bir yemek hazırlamak , kolayca pişirmek için bir tost makinesi kullanabilirsiniz. Bu ürünler şık tasarımları ile her mutfağın yapısına uyum sağladığı için mutfakta bütünlük sağlayabileceksiniz. Hem fonksiyonel kullanım hem de şık tasarıma sahip birçok marka arasından dilediğiniz modeli seçebilirsiniz. Sağlıklı, lezzetli ve pratik yemekler pişirmek için dayanıklı yapılara sahip modelleri kullanabilirsiniz. Genellikle küçük ev aletleri seçerken zaman ve emeği göz önünde bulundurmalısınız. Bu nedenle temizliği kolayca yapılabilen ürünler tercih edebilirsiniz Tost yapımında ilk tercih olan makine seçeneği, yüksek sıcaklıklarda kısa sürede mükemmel bir lezzet elde etmenizi sağlarken aynı zamanda kolay temizlenebilir yapısı ile Delonghi sw12b.bk modelini inceleyebilirsiniz.

Delongi Tost Makinesi Kullanımı

Delongi Tost Makinesi Kullanımı

Farklı yüzeylere sahip, kolay temizlenebilir ve şık tasarım avantajlarına sahip tost makinesi seçenekleri, ofis çalışanlarının da ilk tercihi olmayı başarmıştır. Üründe seçilen, tercih edilen yüzey temizliğin kolaylaşmasına yardımcı olur. Seramik seçeneği son zamanlarda oldukça sağlığa uygun, temizliği daha kolay ve daha uzun süre kullanım imkânı sağladığı için popüler olmuştur. Daha iyi bir tat için demir yüzey, teflon ve seramik yüzey seçebilirsiniz. Yiyeceklerin yapışmasını önlemenin yanı sıra ızgara veya tost gibi yiyecekleri de temizlik derdi olmadan pişirebilirsiniz. Seramik yüzeydeki makine yemek artıklarını kolayca temizleyebilir. Ayrıca Delonghi sw12b.bk multigrill easy ızgara ve tost makinesi fiyatı ile de herkese hitap eder. Delonghi sw12b.bk multigrill Easy ızgara ve tost makinesi yapışmaz yüzeye sahiptir ve bu sayede ürün kolaylıkla temizlenebilmektedir. Delonghi sw12b.bk multigrill easy ızgara ve tost makinesi özellikleri, yorumlarını inceleyebilir, ihtiyacınız olan modellere kolaylıkla karar verebilirsiniz.

Delongi Tost Makinesi Fiyatı

Delongi Tost Makinesi Fiyatı

Güvenli kullanım sağlayan döküm tost makinesi modelleri gibi birçok seçenek bulunur. Teknolojik gelişmenin hızını yakından takip eden modeller, farklı tasarımları ile istediğiniz modelleri kolayca bulmanızı sağlarken self-servis tost makinesi gibi seçenekler ise daha profesyonel bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Profesyonel tost makinesi seçeneği genellikle profesyonel mutfakların ilk tercihi olup, gerekli performansı kısa sürede gösterir. Güvenli, kaliteli ve dayanıklı yapısı ile profesyonel mutfaklar için pratik çözümler sunmaya devam etmektedir. Tost makinesi almayı düşünüyorsanız Delonghi sw12b.bk Multigrill Easy ızgara ve tost makinesi yorumlarına göz atabilirsiniz. Aynı zamanda lezzet, güvenlik ve kullanım kolaylığı açısından da istediğiniz kaliteye ulaşabileceksiniz. Farklı ısı ayarı seçenekleri sunan modeller ile pişirilecek yemek için doğru sıcaklığı seçebilir, böylece yemeğin yanmasını önleyebilirsiniz. Delonghi sw12b.bk multigrill easy ızgara ve tost makinesi satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.