2
Dil Kartları kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Delta Kültür Yayınevi İngilizce Dil Kartları (DELTA)

99,92 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
106,42 TL
Kurumsal Fatura
98,92 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Delta Kültür Yayınevi İngilizce Dil Kartları (DELTA)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEYFİ KIRTASİYE KİTABEVİ Satıcı Ünvanı: MUHAMMET SALİH İNALKAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4750470996
    Bu ürün SEYFİ KIRTASİYE KİTABEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu çalışma
  • Özet gramer, genel ifadeler ve sık kullanılan kelimelerden seçilen sözlük bölümlerinden oluşmaktadır. Sözcüklerin anlamı ve telaffuzu aynı numara ile arka sayfada bulunmaktadır. Bu metotla okuyucunun sözcük dağarcığını zenginleştirmek amaçlanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili İngilizce
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Delta Kültür Yayınevi Ingilizce Dil Kartları

Dünya genelinde yaygın bir biçimde konuşulan İngilizceye hâkimiyet oldukça önemlidir. Global bir eğitim seviyesi ve iş fırsatlarından yararlanmak isteyen bireylerin İngilizce hususunda yetkin olmaları önerilir . Bu dilin öğrenim aşamasında sözlük ve dil kartları gibi kaynaklar önemli bir yere sahiptir. Özellikle dil kartları, kolay ulaşılabilir olmaları sayesinde her an kesintisiz bir öğrenim süreci sağlayabilir. Delta Kitap İngilizce dil kartlarının içeriği, yabancı dil öğrenmeyi desteklemek ve kolaylaştırmak üzere geliştirilmiştir. İçerisinde yer alan bilgiler, öğrenimi daha kolay hâle getirmek için basit bir anlatıma sahiptir. Kart biçiminde tasarlanmış ürün, dil bilgisi kurallarından günlük kelime kullanımlarına dek kapsamlı bir içeriği barındırır. Bu kartlar ile istediğiniz her yerde dil öğrenimini sürdürebilirsiniz.

  • Model: Kart
  • Dil: İngilizce
  • Yayınevi: Delta Kültür

İngilizce Dil Kartlarının Özellikleri Nelerdir?

Delta Kültür Yayınevi Ingilizce Dil Kartları Fiyatları

Delta Kültür Yayınevi İngilizce dil kartlarının içeriği, dil öğrenimini yalın ve kolay bir hâle getirmek üzere geliştirilmiştir. Dil kartları; alfabe, dilbilgisi kuralları ve sözcük dağarcığı gibi konuları içerisinde barındırır. 1000’den fazla sözcüğü yazılış ve okunuşları ile farklı açılardan ele alan kartlar, kelime dağarcığının gelişmesine yardımcı olur. Kelimenin anlamı ve doğru telaffuzu kartın arkasında bulunur. MEB müfredatına uyumlu biçimde geliştirilen kartlar, sözcük bilgisini ilerlettiği gibi dil bilgisi kurallarına yönelik de hâkimiyet kazandırır. Delta Kitap İngilizce dil kartlarının boyutları oldukça küçük ve portatiftir. Kolay taşıma imkânı ile ürünü dilediğiniz her yere götürebilirsiniz. Bu sayede nerede olursanız olun dil öğrenimine ara vermenize gerek kalmaz. Ürün, 1175 kelimeyi içeren kartlardan oluşur.

İngilizce Dil Kartlarını Kimler Almalıdır?

Delta Kültür Yayınevi Ingilizce Dil Kartları Fiyatları

Delta Kitap İngilizce dil kartlarının amacı dil öğrenmeyi desteklemek ve daha kolay hâle getirmektir. Akıcı bir öğrenime imkân tanıyan kartlar, dil bilgisi noktasında yeni hâkimiyet kazanmaya başlayan bireylere hitap etmeyi başarır. Bunun yanı sıra birçok ortamda faydalanabileceğiniz bu ürünün yurt dışında sağladığı kolaylıklar da mevcuttur. Yurt dışına gittiğinizde iletişim kurarken unuttuğunuz bir kelimeyi anında kartlardan öğrenerek telaffuz edebilirsiniz. İngilizce dil kartları Delta Kültür Yayınevi güvencesiyle basılmıştır. Taşıması ve kullanımı oldukça kolaydır. Kendisini yabancı dil alanında geliştirmek isteyen bireyler için iyi bir başlangıç olarak nitelendirilebilir. Pratik bir öğrenme süreci yaratan dil kartları, 7’den 70’e her insana hitap eder. Delta Kitap İngilizce dil kartları, geleceğini düşünen ve kendini geliştirmek isteyen bireyler için idealdir.

İngilizce Dil Kartları Kaliteli ve Pratik midir?

Delta Kültür Yayınevi İngilizce dil kartları yorumları incelendiğinde birçok kullanıcın kartlar sayesinde yapabildikleri dil pratiğinden memnun kaldıkları görülür. Numaralı kartlar, öğrenim süreci tamamlandıktan sonra el ile kolayca çevrilebilir. Okunabilirliği yüksek dil kartları ile dilediğiniz bilgiyi öğrendikten sonra kolay biçimde bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz. Ergonomik yapısı ve kolay kullanım özelliği ile Delta Kitap İngilizce dil kartları her yaştan bireyin dil öğrenme sürecini desteklemeyi başarır. Kartların sol üst kısmında bulunan zincir portatif yapının korunmasına imkân tanır. Ayrıca sağlam zincir mekanizması sayesinde koparak kaybolma ihtimali ortadan kalkar. Ürün; yurt dışı seyahatlerinde iletişim kurarken, sınavlara çalışırken ve dil bilginizi geliştirirken yardımınıza koşar. Dil kartları, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de ürün hakkında yapılan yorumları inceleyerek hem yabancı dil öğrenme sürecini hızlandıracak hem de portatif tasarımı sayesinde her an pratik yapma imkânı sunacak olan bu kartları hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.