1
Oyun Kartları kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Delta Kültür Yayınevi Tarot Destesi Ve Kitabı Hilal Altundal

245 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379 TL299,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Delta Kültür Yayınevi Tarot Destesi Ve Kitabı Hilal Altundal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: deltakitap Satıcı Ünvanı: DELTA KÜLTÜR YAYIN EVİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0274062025500014 Vergi Kimlik Numarası: 2740620255
    Bu ürün deltakitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tarot 78 kart ve kitap (ahşap kutulu) Delta kültür yayınevi Basım yılı: 2009
  • Baskı: 1
  • Sayfa sayısı: 161
  • Kağıt türü: Kitap kağıdı
  • Ebat: 10 x 15
  • Dil: Türkçe
  • Cilt durumu: Karton kapak
  • Isbn-10: 9944216272
  • Derleme: Hilal altundal
  • Ahşap kutu içeriğinde geleneksel tarot'un 78 kartı ve bu kartları yorumlamakta yardımcı olacak tarot kitabı mevcuttur.
Geri Bildirim Ver

Tarot Destesi ve Yorumlama Kitabı - Hilal Altundal

Kişilere günlük hayat içerisinde keyif veren ve onların daha eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan ürün çeşitleri arasında bulunan tarot falı, oldukça çeşitli bir kullanımı şekline sahiptir. Kişilerin daha kaliteli şekilde vakit geçirmesine yardımcı olan bu ürün aynı zamanda vaktin dolu dolu bir şekilde geçmesini sağlıyor. Geçmiş zamanlardan itibaren fazlasıyla ilgi gören Hilal Altundal tarot ürünü bazı kişiler tarafından özel olarak talep ediliyor. İlgi çekici ve eğlenceli bir ürün olan tarot falı vakit geçirilmesinde kişilere göre farklılık gösteriyor. Farklı kullanış biçimleri olan bu ürün çeşitli şekilleriyle kişilerin beğenisine sunulmaktadır. Nitelikli bir ürün olmasının yanında kişilerin istedikleri noktalara ulaşmalarına imkân sağlıyor. Son derece zevk veren bu ürün hem yetişkin kişiler hem de genç kişiler tarafından en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

  • Keyif Verici
  • Yorumlayabilme
  • Kullanılabilirlik

Tarot Destesi ve Kitabı Hilal Altundal Hakkında

Tarot Destesi ve Kitabı Hilal Altundal Hakkında

Tarot kartları ve kitabı çoğu kişi tarafından yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Sıradan bir şekilde geçen zamanları daha keyifli ve eğlenceli bir hale getiren bu ürün ihtiyaç olan tüm özelliklere sahiptir. Ahşap bir kutu içerisinden sizlere sunulan bu geleneksel tarot, 78 kartı ile sizlere sunuluyor. Aynı zamanda bu kartların her birini rahat bir şekilde anlamanız içinde tarot kitabı bulunuyor. Bu kitap sayesinde tarot kartlarını daha kolay bir şekilde yorumlayabilirsiniz. Kitap, karton kapak olması ile de kolaylık sağlıyor. Delta kültür tarot ürünleri farklı kart çeşitleri ile kişiler için ilgi çekici bir zaman sunulmaktadır. Kişilerin keyifli bir şekilde zaman geçirmesinin yanı sıra kafa dağıtmak bakımından da oldukça etkilidir. Pratik ve kolay bir kullanıma sahip olması ile her kesime hitap etmektedir.

Tarot Destesi ve Kitabı Hilal Altundal

Tarot Destesi ve Kitabı Hilal Altundal

Günümüzde yaygın bir şekilde kullanılan tarot falı ürünleri bir hedef kitlesine sahip olması ile oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Ayrıca bu ürün gelecek dönem için de kişilere büyük kolaylık sağlıyor. Farklı içeriklere sahip olan ürün farklı kişilere hitap etmesi ile vazgeçilmez ürünler arasında yerini almaktadır. Delta kültür yayınevi tarot ürünlerinin okunması da kişilere göre değişiklik göstermektedir. Bu ürünü daha önce hiç kullanmadıysanız okumayı daha kolay bir hale getirebilmeniz için kitabı da yanında bulunuyor. Bu sayede okuma durumu daha kolay bir hale geliyor. Tarot destesi ve kitabı birlikte sunularak işlerinizi daha pratik bir hale getiriyor. Tarot Destesi ve Kitabı Hilal Altundal yorumları ve değerlendirmeleriyle ürün hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilir aynı zamanda da ürün hakkında merak ettiklerinize de ulaşabilirsiniz.

Tarot Destesi ve Kitabı Hilal Altundal Yorumlama

Tarot Destesi ve Kitabı Hilal Altundal Yorumlama

Kişilerin farklı şekillerde ihtiyaçlarını ve isteklerini ortaya koyan ürün, özenli bir şekilde kullanıldığı takdirde uzun yıllar boyunca kullanılmaktadır. Günümüzde daha yaygın bir hale gelen tarot destesi ve kitabı özellikle arkadaşlar arasında daha zevkli bir hale gelmektedir. Tarotları yorumlamanız konusunda daha tatmin edici sonuçlara ulaşmanızı sağlayan bu ürün için gerekli bir deneyime sahip olmanız gerekmektedir. Ancak gerekli bilgi deneyimine sahip olmasanız da ürünün yanında olan kitap ile öğrenebilirsiniz. Farklı niteliklerinin olması ile çeşitli alanlarda da kullanılmaktadır. Günlük hayat içerisinde vakit geçirmek amacı ile oldukça tercih edilen bir ürün olması bakımından dikkat çekmektedir. Tarot Destesi ve Kitabı Hilal Altundal fiyatları ürünün içerisinde yer alan deste ve kitabı ile oldukça uygun fiyat ile sizlere sunuluyor.