Delta 13 Parça Pilates Seti 65 Cm Topu 15 Mm Minderi Çemberi 6 Direnç & Squat Bandı 1 Kg Dambıl atlama ipi

1.299 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Delta 13 Parça Pilates Seti 65 Cm Topu 15 Mm Minderi Çemberi 6 Direnç & Squat Bandı 1 Kg Dambıl atlama ipi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Delta Spor Satıcı Ünvanı: DELTA SPOR DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0274062543600010 Vergi Kimlik Numarası: 2740625436
    Bu ürün Delta Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Set içeriği:
  • Ana Pilates Topu 65 cm
  • 20 cm Küçük Pilates Topu
  • Pilates Egzersiz Çemberi - 35 cm
  • 90 cm x 7,5 cm Hafif Direnç ( Light Tension ) Pilates Bandı
  • 90 cm x 7,5 cm Orta Direnç ( Medium Tension ) Pilates Bandı
  • 90 cm x 7,5 cm Yüksek Direnç ( Heavy Tension ) Pilates Bandı
  • Pilates & Yoga & Egzersiz Minderi - 180 cm x 60 cm x 15 mm
  • Plastik Dambıl - 1 kg x 2 Adet
  • Atlama İpi - 2,74 m. uzunluk x 4,5 mm çap
  • Pilates Topu Pompası – 25 cm
  • Aşağıdaki yönlendirmelere uygun pilates topu boyunu tercih edebilirsiniz
  • 150 – 165 cm boyu olanlar için önerilen top büyüklüğü 55 cm
  • 165 – 180 cm boyu olanlar için önerilen top büyüklüğü 65 cm
  • 180 – 190 cm boyu olanlar için önerilen top büyüklüğü 75 cm
  • 190 cm üstü boyu olanlar için önerilen top büyüklüğü 85 cm’dir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

15 mm Minderli Pts Fuşya Full Pilates Seti ile Egzersiz

İnsan, hayatını verimli ve iyi bir şekilde devam ettirmek istiyorsa sağlığı için de gerekli özeni, dikkati ve hassasiyeti göstermesi gerekiyor. Sağlıklı beslenmenin yanı sıra egzersiz yapmanın insan vücuduna pek çok faydası ve etkisi bulunuyor. Delta 19 mm minderli pts fuşya full pilates seti (65 cm 20 cm) ile pilates sporu yapmak, hızlı yaşlanmayı önler, güçlü kalmanızda yardımcı olur ve istenmeyen sağlık sorunlarına karşı vücudunuzu destekleyerek oluşumlarının engellenmesine yardımcı olur. Kadın erkek fark etmeksizin insanların bu konuda gerekli özeni ve dikkati göstererek iyi ve sağlıklı bir yaşam için kendilerini koruma altına almaya çalışması gerekiyor. Böylece ciddi sağlık sorunlarına karşın kendinizi koruyarak daha dinç bir vücut ile güzel bir görünüm elde edilebilir. Kadınların en çok tercih ettiği sporlardan biri de pilatestir. Esneklik kazandırırken aynı zamanda yapılan egzersizlerle vücudunuzu korur. Delta 15 mm minderli pts fuşya full pilates seti ile artık evlerinize de sağlıklı bir yaşamı taşıyabilirsiniz.

  • Egzersize uygun tasarım
  • Kolay kullanım
  • Sağlıklı yaşama katkı

Delta Pilates Seti İçeriği

Delta Pilates Seti İçeriği

Pilates eğlenceli olduğu kadar ciddi bir fiziksel spor programıdır. Delta markası pilates seti ile artık evinizde bu fiziksel spor programını yaparak sporunuzu sadece salonlarla sınırlandırmamış olursunuz. Her bedene uygun içeriği ile herkese hitap etmektedir. Delta 15 mm minderli pts fuşya full pilates seti (65 cm 20 cm) zengin içeriği ile kullanıcılarını memnun etmektedir. İçeriğinde 65 cm hacminde ana pilates topu, 20 cm hacminde küçük pilates topu, 35 cm hacminde pilates egzersiz çemberi, 90cm*7,5 cm hafif direnç pilates bandı, 90cm*7,5 cm orta direnç pilates bandı ve 90cm*7,5 cm yüksek direnç pilates bandı bulunur. Ayrıca, pilates- yoga- egzersiz minderi 180cm-60cm-15mm, 1 kilo ağırlığında iki adet plastik dambıl, 2,75 m uzunluğunda ve 4,5mm çapında atlama ipi, 25 cm pilates topu bombası da mevcuttur. 20 mm minderli pts fuşya full pilates seti (65 cm 20 cm) ile ekipmanlarınızı tamamlayarak istediğiniz pilates hareketlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Keyifli Sporun Adresi Pilatesin Faydaları

Keyifli Sporun Adresi Pilatesin Faydaları

Spor yapmak herkes için önem taşıyan bir durumdur. Sağlıklı bir yaşam ve dinç bir görünüm için destek olur. Pilates de genellikle kadınların tercih ettiği ve sıklıkla yaptığı bir fiziksel fitness programıdır. Delta 18 mm minderli pts fuşya full pilates seti (65 cm 20 cm) ile de artık evlerde de rahatlıkla yapılmaktadır. Tüm bunların yanı sıra pilatesin birçok faydası vardır. Kaslarını güçlendirir ve uzatır, vücuttaki pasif kalan kasları da harekete geçirir, vücudu esnetirken aynı zamanda sıkılaştırıyor, iskelet-omurga rahatsızlıklarına karşı iyi geliyor ve duruş bozukluklarına karşı koruma sağlamaktadır. Delta 16 mm minderli pts fuşya full pilates seti (65 cm 20 cm) zengin içeriği ile çeşitli antrenmanları yapabilir aynı zamanda farklı ölçülere sahip aletleri ile de sizin için en uygun ürünü kullanma imkanınız bulunmaktadır.

Delta Pilates Seti Yorumları

Delta Pilates Seti Yorumları

İnsanlar spor salonlarında olduğu kadar evlerinde birtakım egzersizler yapmak isterler. Çünkü bazen salona gitmek için yeterli vakitler olamayabilir. Bu yüzden artık günümüzde evde spor yapma durumu gittikçe yoğunlaşmakta ve sıkça tercih edilmektedir. Son zamanlarda en çok tercih edilen egzersizlerden biri de pilatestir. Delta pilates seti evinizde spor yaparken ihtiyaç duyabileceğiniz tüm araçları içermektedir. Ayrıca ürünler ile ilgili diğer kullanıcıların görüşlerini ve düşüncelerini merak ederseniz Delta 17 mm minderli pts fuşya full pilates seti (65 cm 20 cm) yorumları kısmına hızlıca ulaşarak değerlendirmenizi yapabilmektesiniz. Ürünlerin kullanım rahatlığı, kalitesi, kargo ve paketleme gibi aklınıza takılıp merak edeceğiniz noktalarda kullanıcıların görüşlerini inceleyerek daha detaylı ve kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. Pilates seti zengin ürün içeriği ile evlerinizde de egzersizlerinizi kolayca yapmanızı sağlamaktadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü stq-15hq-pfs2 kodu ile bulabilir; ardından hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.