Delta Atlama Ipi Uzunluğu Ayarlanabilir Plastik Saplı Rulmanlı Ip Atlama Spor Kondisyon Aleti

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Delta Atlama Ipi Uzunluğu Ayarlanabilir Plastik Saplı Rulmanlı Ip Atlama Spor Kondisyon Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKSA SPOR Satıcı Ünvanı: MEHMET SIDIK KARAKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2418166347200015 Vergi Kimlik Numarası: 5160542240
    Bu ürün AKSA SPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Plastik tutacaklı, rulmanlı atlama ipi. Faydaları : İp atlarken günde 600 ila 1200 kalori yakabilirsiniz. Komple vücudu çalıştırmak için ip atlamak iyi bir spordur. Hızı ve eforunuzu dilediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz bir egzersizdir. Daha iyi bir sporcu olmak için ip atlayabilirsiniz. İp atlamak el ve ayak koordinasyonunu sağladığı gibi beynin iki yarısının da eş zamanlı olarak çalışmasına imkan sağlar. İp atlamak bacakların sıkılaşmasına yardımcı olurken kalçaların da dikleşmesini sağlar. Selülit problemi olan kişilerin bununla baş etmesine katkıda bulunur. Lens sisteminin çok iyi çalışmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver